2

29/24.nap: Hét dolog ami gyakran megfordul a fejedben

Posted in , , ,
Annyi dolog fordul meg a fejemben, hogy az nem igaz! Ezek közül válasszak ki hetet? Na szép.

Vagy a személyek nem számíthatók be "dolognak"? És a macska? Na mindegy, most már jó lesz ez így. Ennek a témának úgyse látom sok értelmét, mert kifejtegetni most nem fogom elkezdeni ezeket a dolgokat, mert szinte egytől-egyig megtettem már más bejegyzésekben, és különben is, mindegyik olyan, hogy nem lehet csak így gyorsan összeszedni róluk valamit.
Na jó, legyen mégis. Hadd pofázzak még ma is. Legalább odaírom, hogy melyiket miért, hátha vannak itt újak, és nem egyértelmű a helyzet. Amúgy a látogatottság egész magas, jártok erre szép számmal ahogy elnézem, aminek nagyon örülök! Írjatok csak bátran, írjatok, nem harapok... 
 • Világuralom - jó lenne már, nem mondom, bár egyelőre a jelenlegi helyzet is szórakoztat. Élvezem, hogy annyi új emberrel megismerkedhetem a Facebook-nak köszönhetően.
 • Szex - még jó, hogy gondolok rá... most őszintén, ki nem gondol rá? És ha nem, akkor mégis mi a mentsége?
 • Vér - kaja, kaja, kaja. Szeretem a hasamat, ez van.
 • Gizi - mégis hogy ne gondolnék gyakran "életem szerelmére"? Igazából megoldom, de jó ez így. Hadd legyek már romantikus.
 • Világ-csere - egyszer valahogy csak összejön. De ha Gizi valamelyik kis kedvence előbb oldja meg, mint én, akkor... Megölöm Ravent. Rendesen.
 • Raven/Gerard - na, róla most pont nincs kedvem külön írni. Itt van minden arról a kis nyomorékról. Amúgy ehet, hogy Kisdögre mostanában többet gondolok, mint rá, de mindegy.
 • Priscilla - mert nagyon nagyon szeretem az én egyetlen kis hugicámat.És nem mellesleg hátha ezt is olvassa...
Na, mit akartok, már szinte egész sokat sikerült szövegelnem erről az értelmetlen témáról.
Most pedig hamarosan megyek True Blood-ot nézni vacsora közben.

2 megjegyzés:

 1. 'Most pedig hamarosan megyek True Blood-ot nézni vacsora közben.' -? Csak azt ne mondd, hogy hazahordod a kajáidat. :D

  VálaszTörlés
 2. Ó, megoldom én azt. ;) Bár igazából már Eric-kel szeretnék eltölteni egy estét...

  VálaszTörlés

Wattpad