16

Randi Gizivel - egy szerelmes vámpír nyáladzása és egyebek

Posted in
Kicsit elhanyagoltalak titeket, biztos baromira hiányozhattam már. Sok volt a tennivalóm, na. Oké, azért annyira nem, de otthon is voltam meg... sok mindenhol máshol. Egy True Blood 3. évad kritikával is lógok, mert közbe már belekezdtem a 4. évadba. De most nem ez a lényeg.
Aysha úgyis igazi  heteró szerelmes sztorit akart, úgyhogy... ööö... igen, ez az. Tekintsünk el minden zavaró egyéb tényezőtől.
Figyeljetek, tudok én romantikus lenni! Egy igazi romantikus lélek vagyok.
Csütörtökön találkoztam az én egyetlen szerelmemmel, Gizivel! Tapsot kérek!
Persze, ha úgy vesszük találkoztam már vele máskor is, de ez most... részemről intenzívebb volt. Na jó, ez így azt hiszem hülyeség. Jobban jelen tudtam lenni, a drága kis szolgámat (Most mi bajod van, te mondtad, hogy ne írjam a neved... Ne rinyálj annyit basszus! Lassan az én fejem fáj tőled, nem fordítva...) egész jól sikerült néha a háttérbe nyomni, amit baromira élveztem! Azt hittem hogy nagyon zavaró lesz a hangja, meg amúgy minden, de... vicces volt! Jó, persze nem erőltettem túl magam, mert akkor ott hal meg, ami szintén vicces lett volna, és... úúú basszus, ez csak szimplán vicces lett volna! Ott meghal a teaház kellős közepén. Mekkora felfordulás lett volna! Na jól van, ilyeneket nem írok, mert aztán soha többé nem láthatom Gizit.
Ó, dehogyisnem! Muhaha.
Igen, jól látjátok, szétszórt vagyok, szó szerint, ennek elég sok oka van. De hát ilyen a szerelem! Szétszórt vagyok... milyen jó szó. TÉNYLEG szétszórva érzem magam, és ez valami eszméletlen! Egy kicsit itt is, egy kicsit ott is. De ezt akkor is leírom, ha meggebedek!

Szóval hogy kéne ezt most normálisan összeszedni. Nem, nem fog menni. Bocs az esetleges hibákért előre is. Mondanám, hogy nem ártana egy kis segítség, de megoldom egyedül. Csak remegő kézzel nem könnyű még a billentyűket sem eltalálni. Nem, nem az én kezem remeg. Hosszú történet. Tudjátok, gazdatest, ilyesmik. Lényegtelen. Imádom. Mindent imádok gyerekek! Kicsit el vagyok szállva. Kicsit? Kicsit olyan érzés, mintha megrekedtem volna különböző világok között.

Na, a randi. Páran már úgy is érdeklődtetek, hogy mi volt, meg mégis hogy. Egy tök jó hangulatú teaházban töltöttünk el vagy három órát biztosan. Amúgy tényleg tetszik az a hely. Najó, igazából leszarom.  Maga a hely elhanyagolható kis apróság volt Gizi jelenléte mellett. Az én jelenlétem mellett meg még inkább. Nem azt mondom, hogy most aztán beleadtam apait anyait, de így is nagyon szórakoztató volt. És izgató. Nagyon nagyon izgató! Fuh!
Az a vicces, hogy... az egész vicces, oké?
Teaház, meg minden, állítólag szar tea, ami nem tudtam miért volt olyan szar, kaptam utána "finom teát", de nem sok különbséget éreztem a kettő ízetlen lötty között. Lehet, hogy mégsem olyan kifinomultak az érzékszerveim, mint az embereknek? Ez elég kellemetlen. A vérét akarom inni! Az állítólagosan nagyon finom vérét. 
És killjoy leszek. Vagyok. És igazából most éppen már annyira nincs is kedvem blogolni, és Priscilla azt mondta állítsam le magam, mert ha így folytatom megfullad a röhögéstől. És megnyert velem szemben egy rohadt fogadást! Ez bosszantó. Attól függetlenül élvezem.
Raven meg nem ilyenkor kezd el a nyakamra járni? Majd akkor érdekel ha már Gerard elkezdett nálatok "furcsaságokat" művelni. Addig leszarom, hogy éppen mire veri a nyálát. Bár azt azért végignézném, ahogy megmenti Gizit tőlem. Azt hiszem az lenne az egyik legviccesebb mentőakciója az egész "élete" során.

Gizibe tudjátok mi a legeslegbájosabb? Egója az van dögivel, de arra nem tudom mennyi időt kéne ráfordítanom, hogy meggyőzzem arról, hogy kibaszottul SZÉÉÉP! Hidd már el gyönyörűm!
A mosolyától megdöglök!
Annyira el tudnám képzelni magam mellé a kastélyomba ezt a nőt. Egyszerűen jól mutatna mondjuk az egyik hálószobám ágyán. De még milyen jól mutatna! Tőlem aztán kap egy (vagy inkább sok) füzetet és tollat aztán bánom is én mennyit ír meg rajzol.
Szerintem Kisdöggel is jól kijönnének.
Én megmondtam, hogy levágok itt olyan szerelmes csöpögést, hogy azt még a Sookie is megirigyelné. Még hogy a gondolat olvasás nagy szám... Francokat! Most, hogy belelovaltam magam ebbe a True Blood-os szerelmes szutyokba, még jobban imádok szerelmesnek lenni. Komolyan mondom, még ebben is jobb vagyok, mint bárki más! Én megadom a módját. Arról meg aztán simán meggyőzhet engem bárki, hogy Gizi nem is igazán ember, hanem valami "paranormális lény". Nem lepődnék meg különösebben.

Megint terítéken volt a téma, hogy mi vagyok én... meg hogy definiáljam magam. Hát hogyne. Előjött az is, hogy olyan vagyok, mint egy kisgyerek. Könyörgöm! Ez igazán édes, de nem, nem hiszem, hogy olyan lennék. Jó, azt se mondhatom, hogy én vagyok az érettség mintaképe a magam jó pár évével, de ez inkább amiatt van, hogy ahelyett, hogy midig megpróbálnék előrukkolni az évek alatt rám ragadt bölcsességgel, inkább csak élvezem a létezés minden formáját. Ha ebben egy gyerekhez hasonlítok, hát legyen. Erre Pris is azt mondta, hogy ő is úgy tekint rám mint az örökké dilis kisöccsére. Aki mellesleg állítólag nem is a testvérem...

Imádok szerelmes lenni. Legszívesebben örökké az lennék!
Oké, ez azért elég túlzás, de... jelenleg tökéletes.

16 megjegyzés:

 1. Igen, pontosan ezért nézném meg... XD

  VálaszTörlés
 2. Mondom, hogy gondolkoznom kell rajta, hogy oldjam meg...

  Szerintem neked adom Averyt. Ő még TÉNYLEG szép is... Ja várj, mégse, ha szétkúrod, nem alhatok többet Chrisnél.... Basszus... Pedig az úgy egyszerű lenne...

  VálaszTörlés
 3. Ez esetben jó gondolkodást. :P
  Amúgy akkor már milyen az, aki szerinted TÉNYLEG szép? Talán nem kúrnám szét. Annyira.

  VálaszTörlés
 4. Nincs róla képem. De alacsoynabb nálam picivel, vékonyabb, a szeme sötétebb, és a haja is, és hullámos. Jobban, mint az enyém. És velem ellentétben csöndesXD De csak mert Chris megnevelte...

  Szeretem azt a testet.. kényelmes.

  VálaszTörlés
 5. Ez alapján annyira nem jött meg hozzá az étvágyam... xD

  VálaszTörlés
 6. Ettől most valahogy nem törtem össze... :P Nekem te kellesz, de ezt már azt hiszem néhányszor említettem...

  VálaszTörlés
 7. Csezmeg, Dame, kellett neked belekeverni geet... Most látni akarom, hogy ment meg!!!XD Valahogy el kell intéznem...

  VálaszTörlés
 8. És mivel akarod magad bebiztosítani? :P

  Hát igen... az több lenne, mint kibaszottul vicces, az biztos! :D Sírva röhögnék... de gondolom te is.

  VálaszTörlés
 9. Ez a bejegyzés..tényleg vicces, meg édes, meg főként rettenetesen szétszórt :) és nem túl részletes. (tudom, a magánélet szentsége, meg egyebek..:)) Mindenesetre Gratulálok!

  VálaszTörlés

Wattpad