4

Aranyosak a gyerekek, ha játszanak...

"...elég sok mindent kipróbáltunk. Főleg a szexhez. Totál beállva azt hiszem megértettem, hogy miért vannak ettől az egésztől annyira odáig az emberek. 
Csak Adam trippjei voltak néha idegesítőek, amikor egész éjszakákon keresztül csak ölelgetett és megállás nélkül mantrázta, hogy mennyire szeret. Néha idegesített, néha pedig jól esett.
És igen, egyszer táncoltunk az Are You Gonna Be My Girlre. Meg kibeleztünk egy macskát. Illetve Adam megnyúzta, én kibeleztem, aztán megsütöttük. Elég szar íze volt. (Fűszerezés mondjuk sokat segített volna...) A tengerimalac viszont tényleg finom."


Ha három művel kéne jellemeznem ezt a sztorit (amire amúgy senki sem kért, de nembaj):
Chuck Palahniuk: Harcosok klubja
Oscar Wilde: Dorian Gray arcképe (és nem csak a név miatt)
Clockwork Orange  (még nem olvastam, csak láttam)

4 megjegyzés:

 1. Na neeeeeee emberek azért azt már tényleg nem hiszem el,hogy Adam,aki szívén viseli bármely macska sorsát,de egy embert röhögve megnyúz,asszisztál egy ilyen szörnyűséghez.....pláne ilyen aktívan. :O:O:O Apropó nem hiányzik Kisdög?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ugye? UGYE??? Oké, megsemmisített egy komplett bolygót az emberiséggel együtt, meg most éppen soroztgyilkososdit játszik/játszott, de hogy megnyúzzon egy macskát, az azért már tőle is sok.
   Persze ez is olyan, mint a "ó, nem dugok nőket" meg a "dehogy bántok gyerekeket".
   Nincs neki semmilyen elve.
   Az emberesdi meg pláne nem tesz neki jót, főleg így, hogy hatnak rá a drogok. xD Mondjuk nem mintha embernek olyan nagyon más lenne, mint démonnak. Talán annyiból elviselhetőbb, hogy meg lehet magyarázni sztoriban, hogy miért olyan, amilyen. Meg elég boldognak tűnik ott, ahol van, vagy volt... Csak továbbra sem értem, hogy pontosan hogy működik ez a dolog. Bár igazából nincs is mit érteni rajta, egyszerűen csak így vannak a dolgok és kész, csak hát mindenáron próbálok valami logikát sulykolni a dologba, aminek ugyebár semmi értelme.

   Törlés
 2. Ez az utolsó pár mondat volt a kulcsa mindennek,de azért jó érzés,hogy van rajtam kívül valaki,aki nem érti a teljes egészet.....mindazonáltal azt azért szeretném érteni,hogy oké,hogy karakter de attól még hogyan avanzsálhat folyton valami más fajba tartozóvá....? Valamint,ha a Te karaktered Lia,akkor hogyhogy nem tudod befolyásolni? (bocsáss meg,ha túl értetlen vagyok :$)

  VálaszTörlés
 3. Van olyan aki egyáltalán érti ez az egészet? :D
  Ha Adam karakterként viselkedik (egyáltalán milyen egy „rendes”karakter? itt kezdődnek a gondok…), akkor egész jól lehet vele bánni. Befolyásolni ugyan akkor sem nagyon lehet, de legalább egy kicsit szelídíthető. Ezt arra értem, hogy például most, ami sztorit írogatok vele, ott is egy vadbarom, de mivel az én szemszögömből az csak egy történet, nem különösebben viselem a lelkemen, hogy mit művel az emberekkel. Megettek egy macskát, hát megették. Persze ha most kinyírná Doriánt, akkor azért kiborulnék, mert nagyon megszerettem őt is. Sokkal jobb karakter, mint Adam, éppen az emberi korlátaiból adódóan. Persze ebben a sztoriban Adam is ember, tökéletesen eljátssza az embert, még rendes szülei is vannak, meg minden. Mondjuk azt nem tudom, hogy már fogantatástól fogva ő volt az, aki, vagy csak megszállt valami egész kicsi kölyköt… És akkor ez már az egyik módja annak, hogy hogyan tudja változtatni a faját. Illetve az „alapfaja” az valami démoni izé (vagy szimplán karakter), aminek pont az a lényege, hogy ő az, ami csak lenni akar.

  VálaszTörlés

Wattpad