Ki kicsoda?

Egy lista a blogon viszonylag gyakran előforduló nevekről, hogy könnyebb legyen az erre tévedőknek kiigazodni az ismerőseim között. A friss jövevények számára a kétféle szín azt jelzik, hogy az én, vagy Lia véleménye-e az adott személyről.

Adam
Lia

(A novellákra és folytatásos történetekre nézve erősen spoiler tartalmú, úgyhogy ennek a fényében böngésszétek!)


Föld, avagy a ti világotok, Lia világa


Lianne – az emberi szolgám, ő jobban szereti a segítő vagy esetleg a nívós „társ” megnevezést. Írónőnek készül, a blog társszerkesztője.

Gizi – vagy Gizella, kinek hogy tetszik. Neki sehogy. Életem szerelme, a világuralomra való törekvésem mellett szeretném elnyerni az ő kegyeit is.Caligo, avagy odahaza, Adam világa


Adam – ez lennék jelenleg én. A blog főszereplője, hímnemű, biszex,  több ezer éves démon, Lia szerint exhibicionista vadbarom, akinek az évei számától függetlenül az agyi szintje egy ötévesével vetekszik, az érzelmi intelligenciája pedig egy zsák krumpliéval.

Ravenalig néhány száz éves vámpír, egykor egy jól menő rockbanda énekes volt, aztán Adam elcsábította, és a mai napig elég viharos a kapcsolatuk. Depresszív, önmarcangoló alkat, akinek minden második gondolata nagyjából az öngyilkosság, ami halhatatlanként elég problémás.
Ribanc.

PriscillaAdam szőke bombázó testvére, nagyjából az egyetlen lény, akit Adam képes már-már emberi módon szeretni. Adam szerint a lány a húga, Pris viszont Adamet tekinti az öccsének, ezzel kapcsolatban sosem fognak megállapodásra jutni, ami annak köszönhető, hogy emberként Adam született előbb, viszont Pris lett korábban vámpír.
Az egyik legcsodálatosabb nő az összes világon.

LucyEgy amolyan genetikai-vámpírkísérletből született, két vámpír szülőtől – „alapesetben” két vámpír nem tud az emberi módon szaporodni –, aminek eredményeképp a pubertáskort elérve testileg, és egyesek szerint agyilag is megállt a fejlődésben.
A legidegesítőbb kamaszlány a világon, és ami a legrosszabb, hogy sosem fog felnőni.


Chris – Félig vámpír, félig szirén, aminek eredményeképp jóval gyengébb, mint egy vámpír, viszont jobban bírja a napot. És fiú létére zavarba ejtően feminin. 
Tehát egy kis köcsög.

Andor – Az öröklétét a tudománynak szenteli, szociális élete nagyjából a nullával egyenlő, őrült zseni.
Szociopata, aszexuális, csajok, imádnátok!

Kisdög – Adam macskája.
Egy bolyhos kis tünemény!

Lujza – Adam sárkánya.
Tökéletes házörző... lenne, ha kéne őrizni a házam.

Wattpad