Útmutató az útvesztőbe - regények, novellák, fanfictionök

Ezen az oldalon próbálom meg többé-kevésbé értelmesen összeszedni, hogy hogyan is épülnek egymásra a blogon található történetek.

- A történetek 18 éven felülieknek ajánlottak, ennek tudtában tessék kattintani! 
- Az itt szereplő sztorik jó része már évekkel ezelőtt íródott, az ebből adódó hibákért elnézést kérek, idővel talán mindegyiket lesz időm kicsit javítgatni.


Témájukat tekintve erős jóindulattal háromféle kategóriába sorolhatók a blogra felkerült sztorik:

1. Történetek Caligóból, melyek Adam világából származnak, az eddig ide feltöltöttek Adamről és Ravenről szólnak. Ezek túlnyomó részt a folytatásos történetek és a novellák közt találhatók.

A folytatásos történetekben zajló események időbeli sorrendje:
My Vampire Romance - Adam és Raven megismerkedése.

Fejezetek a halálba vezető útról -  Adam és Raven kapcsolata az MVR sztori után. Befejezetlen!

Raven, vár minket egy új világ! - Ekkor már Adam tisztában van a párhuzamos univerzumok létezésével, és megpróbálja Ravent is átcsábítgatni. (Ez sok-sok évvel az MVR után zajlik.)

Lia és a vámpírok - Raven el kezdte mesélni a vámpírként töltött első napjait, majd kiderül, meddig folytatja... 
Ezek mind a múltban (Adam és Raven múltjában) történt eseményeket dolgozzák fel.

Unaloműző az öröklétben - Adam Ravent megunva úgy dönt, hogy inkább felszed egy "helyes kis srácot" egy árvaházból.

Démonterápia - Adam öt év után úgy érezte, hogy nem bírja tovább a rá nehezedő nyomást (haha), úgyhogy idejét látta szakemberhez fordulni.

*

2. A Random Story elnevezést kapták azok az írások, melyeknek lényege, hogy szimpla blogbejegyzések, az aktuális napi történéseket feldolgozó irományok, annyi különbséggel, hogy általában az Adam-Lia-Raven triász civakodásai, eszmefuttatásai, egymás idegeinek felőrlését jegyzi le, az esetek többségében Lia.

Tehát ha úgy tetszik, ezek azok az események, amik Adammel és Ravennel a saját történetükön kívül, a mi világunkból tekintett jelenben történnek.

*

3. Fanfiction-ök, Lia és Adam világától független történetek. Legalábbis ELVILEG független (szóval egyáltalán nem...), mert Adam hajlamos belepofázni olyan dolgokba, amihez semmi köze.

Eddigi fandomok:
*

+1 A legújabb (jelenleg is frissülő) történetem igazából egyik kategóriába sem sorolható, mert csak Adam "alteregója" szerepel benne, Caligótól teljesen független történet.
Nem csak kitaláltalak.
Niels, a paranoid skizofrén és Scott, a mániás depresszióban szenvedő (illetve annyira nem szenvedő...) srác kapcsolatáról szól, eleinte egy elmegyógyintézet falain belül, később pedig ki tudja, mit hoz a sors...

Wattpad