23

Már megint rinyálok. Kellett annyit Dame-eznetek.

Posted in , ,
Sanyarú napok járnak rám mostanában. De kegyetlenül élvezem. Végre kaptam egy újabb jó kis kihívást. Igaz, lassan annyi a be nem teljesített kihívások száma a nyakamon, hogy kezdem átértékelni a világotokat... Alig tudok blogolni, basszus, meg úgy egyáltalán nethez jutni.

Mondanám, hogy írom azt a rohadt Ravenes sztorit, ha már azzal vagy elfoglalva nagyrészt, de... mindegy. Nincs de. Nesztek!
Ki kell nyírnom Lianne-t, ez már elég egyértelmű lett. Igazából olyan egyszerű lenne megtenni, mint bármelyik esti kis futó kalandom, Gerard kizárt, hogy meg tudná védeni egy percig is, de basszus már megint ott tartok, hogy nem akarom most azonnal kicsinálni őt, mert egyszerűen szórakoztató nézni a vergődésüket.
A másik meg az, hogy egyelőre nem tudom, milyen következményekkel járna, ha Lianne meghalna. Benne van a pakliban, hogy az égvilágon semmi sem történne, de az is esélyes, hogy... nekem is gondot jelentene a "nem léte".

A probléma az drága kincseim, hogy az a helyzet alakult ki, hogy Ravennel próbálok megbirkózni ugyan azért a nyamvadt testért, aki közvetíteni tud a világaink között.  Több kérdés is felmerül, például az, hogy miért olyan rohadtul ez a "gazdatest" az egyetlen, ami jól szuperál. Nem, tudom. Ha tudnám, akkor már rég nem itt lennék, higgyétek el nekem. Néha kezd már klausztrofóbiás érzésem lenni, ami azért elég vicces. Persze, erre az egészre lenne egy tökéletes magyarázat, de én azt nem vagyok hajlandó elfogadni. Most komolyan, ki az az állat, aki beletörődne, hogy őt valaki más teremtette, mégpedig az a valaki egy ezerszer alsóbbrendű lény... Nem is tudom, mintha a ti "istenetek" valami papucsállatka lenne.
Próbáltam minél több oldalról körbejárni a dolgot, de sehogy sem áll össze a kép. Szép és jó ez a két külön világ, de attól még teljesen átláthatatlan még a számomra is, hogy mi hogyan történik pontosan. Tényleg olyan, mintha egy tükörnek két oldala lenne. Bosszant, hogy nem tudom a választ. Meg persze élvezem is. Odahaza minden túlságosan egyértelmű. Kegyetlenül unalmas. Úgyhogy betoppantam hozzátok parádézni, szép és jó itt írogatni, meg netezni, meg szerelembe esni, de sok-sok száz év elteltével most érzem úgy megint, hogy akadályba ütköztem. Ó, persze, az egóm szabályosan tiltja,hogy ilyet kijelentsek, dehát legyen már valami új is. Amúgy is rádöbbentettek, hogy a sebezhetőség imponáló. Na már akinek...

Szóval az akadály. Lianne. És Raven. A két jómadár. Jó, mint már feljebb kifejtettem, Lianne-t kinyírni könnyű lenne, csak lehet, hogy megszívnám. Addig meg nem akarok kockáztatni, amíg nem tudok biztosan mozogni máshol is. Ez most egy ilyen játék.
Vagy most is csak kamuzok. Nem igaz Raven cica? Ez így idiótán hangzik. Gerard cica. Attól úgyis rosszul van.

Egy ember, és a legszerencsétlenebb vámpír. Rendesen fel lett adva nekem a lecke. Hahaha. Viccnek jó. Ugye ezt ti sem gondoljátok komolyan tündérbogárkáim?

Lehet, hogy kénytelen leszek ide a Ravenes dolog folytatásaként feltenni Gerard kis történetét, amit Liannenek mond tollba, mert anélkül teljesen értelmetlen amit itt összehordok. Na, majd még elgondolkodom a dolgon. Éljenek a kompromisszumok...

23 megjegyzés:

  1. XD Nekem alapvetően két kérdés van most a fejemben,az egyik az most nem ide tartozik a másik meg(remélem nem sértelek meg vele)de én elgondolkodom,h annak mi az értelme,ha mindig mikor elmondasz valamit,gondolkodni kell rajta,h igaz-e.XD

    VálaszTörlés
  2. Na azért én arra is kíváncsi lennék, ami nem tartozik ide! ;)

    "de én elgondolkodom,h annak mi az értelme,ha mindig mikor elmondasz valamit,gondolkodni kell rajta,h igaz-e.XD"
    Miért, ez az emberekkel nem ugyan így van? :D Sosem tudhatod, mi az igazság... Oh, micsoda bölcsesség.

    VálaszTörlés
  3. A sztorikkal kapcsolatban,és na jó,két kérdésem van velük kapcsolatban,a másik most jutott eszembe,de akkor csak azt írom le,amiről beszéltem XD:ugye a Ravenes történetben Raven vámpír....de akkor miért nincsenek szemfogai?XD Vagy lehet,h csak értelmeztem félre.XD Alapvetően,nem mindenkivel,és alapvetően mindannyian emberek vagyunk(akármilyen szar is:S),úgyhogy mindig benne van a pakliban,de érted....az emberek nem szokták ezt kihangsúlyozni,meg mint említettem,nem mindenkinél van ez így.^^"

    VálaszTörlés
  4. Ravennek vannak szemfogai, csak nem olyanok, mint egy "rendes vámpírnak". Hogy miért? Mert egy balfasz. :D Nem akart.

    'Alapvetően,nem mindenkivel,és alapvetően mindannyian emberek vagyunk(akármilyen szar is:S),úgyhogy mindig benne van a pakliban,de érted....'
    Öööö... fogjuk rá, hogy értem.
    És azért hangsúlyozom ki, mert őszinte vagyok abban, hogy gyakran hazudok mint a vízfolyás. ;P
    A hazugságok mindig izgalmasak. Nem mondom, hogy izgalmasabb, mint az igazság, de mivel az igazság is relatív fogalom, és kb. semmiről sincs "teljes igazság", így órákon át el lehetne filozofálgatni arról, hogy ki hazudik, meg ki nem.

    VálaszTörlés
  5. Értem,akkor én értelmeztem félre. A másik meg inkább no comment.^^" Csak azt akartam ezzel mondani,h alapvetően nem mindenki hazudik,de mivel mindannyian emberek vagyunk akármilyen szar is,benne van a pakliban a hazugság,de mégsem verik nagy dobra.(tudom,ez zagyva mondat volt,de most remélem kissé korrigáltam XD)Igen,erre már rájöttem én is csak...XD Nem tudom,szerintem inkább úgymond sértés azzal szemben,akivel beszélsz,de persze ezer meg ezer látásmód,de ezen a válaszodon,már nem csodálkozom,:)

    VálaszTörlés
  6. 'komolyan, ki az az állat, aki beletörődne, hogy őt valaki más teremtette' Drágám, te így is, úgy is teremtett vagy :) (tudom, nem így értetted)
    'Lehet, hogy kénytelen leszek ide a Ravenes dolog folytatásaként feltenni Gerard kis történetét'- akkor talán egy 'szürke' folttal kevesebb lenne.
    Egyébként én amilyen lobbanékony vagyok Gerardot már rég kinyírtam volna a helyedben (pedig kedvelem)

    VálaszTörlés
  7. Mizantróp:
    Értem én. :)
    " Nem tudom,szerintem inkább úgymond sértés azzal szemben,akivel beszélsz,de persze ezer meg ezer látásmód,de ezen a válaszodon,már nem csodálkozom,:)"
    Rossz szokásom, hogy nem áll tőlem távol az emberek sértegetése. ;)

    Aysha drágaságom:
    "Drágám, te így is, úgy is teremtett vagy :) (tudom, nem így értetted)"
    Hát igen, de nagyon nem mindegy, hogy ki vagy mi által. Aztán lehet, hogy én vagyok a mindenség kezdete óta! Aww. Imádom ezt a gondolatot. :D

    "- akkor talán egy 'szürke' folttal kevesebb lenne."
    Te amúgy is regisztrálva vagy arra az MCR fórumra nem? Na de majd ide is felrakom, tényleg!

    "Egyébként én amilyen lobbanékony vagyok Gerardot már rég kinyírtam volna a helyedben (pedig kedvelem)"
    Igazából én most kezdek újra rágerjedni... Basszus, de beteges.

    VálaszTörlés
  8. Értem,nem baj,mindenkinek vannak hibái,de legalább meg tudtam értetni magam.XD De a sztorik hatásából még mindig nem tudtam teljesen felocsúdni.

    VálaszTörlés
  9. Muhaha. Remélem megrontottam a kis lelked! :D

    VálaszTörlés
  10. 'Liannenek mond tollba'- úgy értelmeztem, hogy azon kívül, ami a fórumon van írogat :(
    'Igazából én most kezdek újra rágerjedni... Basszus, de beteges'- áááááááááááááááááááááááááááááááááááá- persze ez a legegyszerűbb módja, hogy hajlandó legyen segíteni :D

    VálaszTörlés
  11. Az biztos,h ezentúl már bármilyen brutalitást kibírok,kivéve ami előttem zajlik.XD Főleg ha ezen már néha röhögni is tudok.XD

    VálaszTörlés
  12. "'Liannenek mond tollba'- úgy értelmeztem, hogy azon kívül, ami a fórumon van írogat :("
    Nem elég az? xD Mármint a 2 adagnyi ficen kívül már van egy újabb, amiből ki akarnak szorítani.
    Nekem még bőven sok is annyi rinyálás.

    "Az biztos,h ezentúl már bármilyen brutalitást kibírok,kivéve ami előttem zajlik.XD Főleg ha ezen már néha röhögni is tudok.XD"
    Óóóóó, ez fantasztikus! :D *ördögi vigyor*

    VálaszTörlés
  13. Hehe.:D Örülök,h örömet okoztam Neked,és,h a sok történés közepette is tudsz időt szakítani a netezésre,és megörvendeztetsz minket az irományokkal.:)

    VálaszTörlés
  14. Na, akkor mindenki boldog! Ezt már szeretem! ;D

    VálaszTörlés
  15. Így van,ez a legjobb.....és a legszebb....másokat boldoggá tenni,és másokat boldognak látni.:)

    VálaszTörlés
  16. Szépnek tényleg szép. Csak egy idő után unalmas. ;)

    VálaszTörlés
  17. Még szerencse,h nem az a lényeg.;) Ennek a dolognak(mint sok minden másnak is)nem az a lényege,h izgalmas legyen.;)

    VálaszTörlés
  18. Hát, ez pár száz év elteltével máshogy tűnik... :D

    VálaszTörlés
  19. Oké,ahogy gondolod,akkor "játszuk"így,de a lényeg nem változik,és szerintem az egyik legrosszabb,ha ez kiveszik valakiből.;)

    VálaszTörlés
  20. Méghogy én játszom! ;) Igazából erre már nem tudok mit írni, mert úgysem fogunk ez ügyben közös álláspontra vergődni, az tuti. De ez így van jól! :D

    VálaszTörlés
  21. Így van,ez így van jól,csak megbeszéltük kettőnk álláspontját,mert mindkettőnknek más a véleménye,és ezzel nincs semmi baj,nem akarta egyikünk meggyőzni a másikat;) Szeretek beszélgetni,úgyhogy ez nálam alap.;):)

    VálaszTörlés
  22. Bocsi,meghülyült a rendszer,és ketőt kellett írnom,úgy látszik rá is kihat a szar napom.XD

    VálaszTörlés
  23. No problem. :D Töröltem az egyiket.
    Én is szeretek beszélgetni, úgyhogy jól elvagyunk! ;D

    VálaszTörlés

Wattpad