4

Raven-Gerard, te idióta...

Posted in ,
Sziasztok drágaságok, szánom bánom, hogy viszonylag rég jelentkeztem, de bevallom, hogy egy aprócska hiba csúszott a számításaimba. Jó, nem is hiba, inkább csak olyan tényező, ami még inkább feldobja a mindennapjaimat. Oké, mondjuk azért ennek nem mindig tudok felhőtlenül örülni, de azt már kifejtettem párszor, hogy végeredményben tök mindegy, hogy mi történik, csak legyen érdekes. Hát, ez most az.
Na de hogy mi is?
Talán a Ravenes történethez kéne írnom, aztán lehet, hogy át is fogom oda tenni... Mindegy.
Az a kis köcsög csak "átment" hozzátok. De neeeem, nem ám a kényelmes és hozzá tökéletesen passzoló "alteregójához", ó, nem! Hogy rohadna meg... Azt már múltkor is részletezte, hogy a "kis családja" nagyon, de nagyon boldog nálatok, és a világért sem piszkálna bele az életükbe, csak lesi, mint valami perverz kukkoló, erre mit csinál? Naná, hogy az én játékom kell neki! És még én vagyok a gyerekes! Annyi ember van nálatok, hogy az nem igaz, és mégis azzal a szerencsétlen nyomorékkal kezd ki, akivel én. Na nem mintha én direkt csináltam volna, de... Nem azt mondom, hogy bosszant. Nem tud felbosszantani. Najó, tud. És imádom emiatt.

Oké, ahelyett, hogy értelmetlen félmondatokat írok egymás után, íme a konkrét helyzet: van nekem egy viszonylag kényelmes kis gazdatestem, persze nem csak egy testet szoktam néha-néha megszállni, de van egy "központi", ha fogalmazhatok így. Legyen ennek a gazdatestnek a neve egész véletlenül Lianne. És mivel Gerard imád bárkit megmenteni, Averytől meg aztán pláne kedvet kapott az utóbbi napokban, így hát - dobpergés - Gerard, a magányos hős útnak indult, hogy ha már a saját világunk az orra előtt hullott darabokra, máshol élhesse ki a beteges hős-szindrómáját. Az egésszel csak az a baj, hogy imádom a sztorit. Persze, Averyt is imádom, csak nem olyan izgalmas. Na de az, hogy Gerard végignézheti mindazt, ami rá vár, az felér mindennel! Merthogy azt vette a kis buksijába, hogy már pedig ő elmeséli "nektek", hogy milyen sanyarú az ő vámpír léte, és milyen borzalmas a világ. Felemelő kis történetnek ígérkezik. És már hány szerencsétlen emberrel végighallgattatta a nyomorát.

Nem fogja sokáig bírni. Néhány hetet adok neki, és kiborul. Már a "Frerard" szó hallatán sírógörcs kerülgeti.
Annyira várom már, hogy beleolvasson az "eredeti" ficben (na meg a kommentekbe), hogy az nem igaz. Sírni fog. Egészen biztos vagyok benne, hogy elbőgi magát.
Aztán lehet, hogy van annyi maradék esze még véletlenül, hogy elkerüli a témát...

Én pedig már megint Gerardról írtam. Ironikus. És ilyen szempontból tényleg igazad volt Aysha, hogy azt ugyan megtehetném, hogy ezt most nem is írom le nektek, viszont ettől még Gerard továbbra is nyomatná a hülyeségeit. Na de azért nekem is lesz (van...) beleszólásom!

4 megjegyzés:

  1. Azt hittem mire visszaérek már Te is javában nálunk fogod múlatni az időt :)
    Egy picit homályos ez a Gerard-' Lianne' dolog. A csaj olyan lehet, mint valami mágnes, ha összeszedett mindkettőtöket. Raven egyáltalán képes lenne a ' saját' testét használni? Van erre valami szabály, hogy kit lehet 'megszállni'?
    Végül is járhattál volna rosszabbul, mi lett volna, ha a féltett kincseddel kezd?

    VálaszTörlés
  2. "A csaj olyan lehet, mint valami mágnes, ha összeszedett mindkettőtöket." Na igen, remélem nem szándékozik magát rendesen beleírni egy regénybe sem, mert elég Sookie-szindrómás lesz a dolog. (Ez alatt azét értem, hogy értelmetlenül sok dolog forog egy csaj körül.)Mert hát ugye a tökéletes kérdés, hogy mi a retkes... szóval miért pont ő. Bár Lianne azt hajtogatja, hogy annak, hogy Gerard "zaklatja", még mindig több értelme van, mint nekem. Na de erről oldalakat lehetne írni.

    "Raven egyáltalán képes lenne a ' saját' testét használni? Van erre valami szabály, hogy kit lehet 'megszállni'?"
    Mivel még mi is mostanában ismerkedünk a megszállás dologgal, vagy mi ez, nem nagyon ismerjük a szabályokat. :D

    "Végül is járhattál volna rosszabbul, mi lett volna, ha a féltett kincseddel kezd?"
    Gizivel? Kizártnak tartom, hogy az ő fejébe képes lenne Raven beférkőzni. Á, az sosem jönne össze.

    VálaszTörlés
  3. Az BIZTOS. Chris nagyjából 28 másodperc alatt kicsinálja.

    VálaszTörlés
  4. Akkor tényleg oda kéne küldeni. XD

    VálaszTörlés

Wattpad