0

My Vampire Romance - Előszó

Posted in
Jó páran vagytok, akiknek ismerős lehet ez a történet egy bizonyos fórumról - akik nem ide tartoznak, azoknak tárgytalan ez a szövegelés, úgyhogy teljesen nyugodtan mehetnek olvasni az 1. fejezetet -, de azt kell mondjam, az oda még öt évvel ezelőtt felkerül iromány nem mondható valami igényesnek. Sem fogalmazás, sem helyesírás, sem pedig szerkesztés szempontjából. Na meg a hangvételben is akadnak bőven kivetni valók, mert be kell valljam nektek, hogy az a "kis történet" sokkal inkább azt a célt szolgálta részemről, hogy egy tinilányt fülig magamba bolondítsak, mintsem arról, hogy valós történetet meséljek el neki.
Csak azért jöttem akkor elő a történettel, mert a több ezer áldozatom közül pont egy bizonyos Gerard nevű rockénekes volt az, akivel hatás tudtam gyakorolni egy leányzóra, aki egészen véletlenül lehet akár Lia is.

Tehát, amikor én évekkel ezelőtt előrukkoltam a "Gerard Way felemelkedése és bukása" történetecskével, elképzelésem sem volt arról, hogy öt év múlva Ravennel újra együtt fogok munkálkodni bármin is. (Mármint szexen kívül...)
Hát, most íme.
Az egyik ok, amiért Lia és Raven közreműködésével újra nekikezdünk a történet elmesélésének az az, hogy egyre többen írtátok, hogy elkezdtétek olvasni az alapsztorit, és tetszett, a másik pedig az, hogy ha már Rev itt szenveleg azzal, hogy mennyire borzalmas vámpírként, érdemes megemlíteni azt is, hogy milyen volt az élete előtte

Elég a szószaporításból, essünk neki a dolognak!

Ui.: A rendkívül szellemes cím Lia és Rev ötlete volt. Ha csak rajtam múlt volna, maradt volna "Adam", vagy "Hogyan dugjunk meg egy énekest néhány hét alatt".
Na jó, tényleg van valami halvány irónia a címben: a My Chemical Romance már nem létező banda.

0 megjegyzés:

Wattpad