20

Zenék és szövegek - I Come Alive

Posted in ,
Akkor most végre Raven.
Nekem ez az a dal, amire már jó ideje azt mondom, hogy igen, egyszerűen tökéletesen jellemzi Ravent.
(A klip is nagyon jó hozzá, érdemes végignézni, de számomra a szöveg a lényeg.)


"When I'm there, at the edge, in this moment I feel it, I know.
Come alive, when I'm falling down."

Annyira tökéletes az egész, hogy az nem igaz. Amikor először hallottam a számot, igen hosszú percekig pislogtam, azon merengve, hogy nem lehet valami ennyire találó. Ráadásul pont a The Used-tól!

Aki otthon van My Chemical Romance téren, az tudja, hogy nem kicsit ironikus, hogy egy Used szám ezerszer jobban illik Ravenre, mint bármelyik szám a saját (?) bandájától.
Akik nem tudnák mi a helyzet (gondolom a többség), azoknak csak annyit, hogy valami rejtélyes okból kifolyólag egy ideig az MCR és az Used nagyon jóban volt, aztán összevesztek. Pletykákba meg találgatásokba nem mennék bele, inkább nyúzom Ravent ez ügyben.

20 megjegyzés:

  1. Teljesen igazad van Lia,ismét csak 100000000000000%-ig egyetértek veled,pedig most még csak a sorokat olvasom.:D Van hozzá érzéked mit ne mondjak.:D

    VálaszTörlés
  2. Na jó,ettől most besokkoltam.....:S:/:(:O:'(

    VálaszTörlés
  3. "Na jó,ettől most besokkoltam.....:S:/:(:O:'("
    Azért ennyire nem jó... xD

    De kivételesen egyet kell értenem Liával, ez a dal találó. És úgy nagy általánosságban a Used is elviselhetőbb, mint az MCR. Van pár szám amit még magamtól is képes lennék meghallgatni.

    VálaszTörlés
  4. Igen,Adam,én sem gondolom,h az,de a hangulatjelekből,szerintem Te is tudtad,h nem azért írtam.:( Nekem ez túl brutális volt.

    VálaszTörlés
  5. Ettől mért kell kiborulni? o.O"? Ez a klip a valóságról szól, hiszen énis hasonló cipőben járok persze emberölések nélkül, na de gondolatban hányszor tettem meg ezeket :/ Szerintem semmi durva nincs benne, csak a rideg valóságot látjátok ennyi az egész!

    VálaszTörlés
  6. A helyzet az, hogy egy picikét én is sokkot kaptam, vagyis, futkosott a hátamon a hideg, pont az általad említett okokból Emily. Annyira valóságos szituáció és úgy tűnik gyakoribb, mint gondolnám. Épp egy ilyen késsel kerültem közelebbi barátságba évekkel ezelőtt :) Csak én nem voltam ennyire bátor/ vagy csak túl sokat gondolkoztam. Miután túl jutottam a kezdeti megrázkódtatáson, sikerült a zenére koncentrálnom, ami tök jó. Most meghallgatom még egy két számukat. Már úgyis egy kis vérfrissítésre volt szükségem :D

    VálaszTörlés
  7. Hűű hát igen a bosszú az nagy úr

    VálaszTörlés
  8. Pont ez a helyzet,nem gondoltam,h ezt magyarázni kell.... Ezer bocsánat,h ki mertem borulni egy olyan dolgon,ami a végletekig természetellenes,és érzékeny merek lenni az ilyen szituációkra. De köszönöm,h le lehettem hurrogva,enyém a megtiszteltetés....-.-"

    VálaszTörlés
  9. Juhú, micsoda eszmecsere lett itt abból, hogy egy kisfiú lemészárolt néhány embert! Jó, persze, tudom, hogy az emberek általában vizuális típusok.

    Én a bosszúból elkövetett vérengzésnek nem vagyok a nagy rajongója. Az csak szimpla természetes reakció. Persze, jó az, meg kellőképpen hatásos, ha valakinek van érzéke hozzá, de jobban szeretem a vérengzést "tisztán".

    VálaszTörlés
  10. Nekünk, érzőknek ( :) ) szerintem az önvédelem, és a hirtelen felindulás után a bosszúból elkövetett vérengzés a leggyakoribb. Talán, mert szükségünk van valami indokra, hogy kiengedjük a belső 'gonoszt'. Érthető, hogy ezen te már régen túl vagy, de szerintem kevés ember lenne képes a 'tiszta vérengzésre'. ...és persze, hogy ekkora eszmecsere lett, erről mindenkinek van bizonyos tapasztalata és személyes élménye.

    VálaszTörlés
  11. "de szerintem kevés ember lenne képes a 'tiszta vérengzésre'"
    Ezért örülök, hogy azért akad néhány igazi pszichopata gyöngyszem az emberek közt is elvétve. Igaz, tényleg kuriózum, hogyha nem a rossz családi háttér/gyerekkori vagy egyéb sérelmek miatt "kattannak be". :D

    VálaszTörlés
  12. Van akinek vérében van a gyilkolás (vagy vágya) és efféle agresszió.

    VálaszTörlés
  13. Van akinek vérében van a gyilkolás (vagy vágya) és efféle agresszió. - Mindenkiben ott lapul az agresszió csak nem mindegy, hogy ki mennyire mutatja ki azt és kiben mennyire mélyen lapul

    VálaszTörlés
  14. Ezzel teljesen egyetértek Alex :)

    VálaszTörlés
  15. Örülök, hogy egyet értünk Emily :)

    VálaszTörlés
  16. Magunk közt szólva ez a klip unalomig kiszámítható, elcsépelt, szájbarágós, és marhára... "mesterkélten drámai" (van erre valami jó kis szó, de most az Istennek se jut eszembe...)

    Persze csak szerintem.

    VálaszTörlés
  17. Uncsi és "előre tudtam hogy ez lesz" mondat párosítva? :)

    VálaszTörlés
  18. @Manton: (Arra lenne valami tipped, hogy miért gyűlölöm ezt a neved? :D)
    Amúgy meg... Szeretlek, szeretlek, szeretlek.
    Te lettél a rögeszmém.
    Tök jó. És még lassan egy év múlva is kitart, ez benne az igazán kurva jó.

    A klip meg hatásvadász. Ezt igazából Lia mondta.

    VálaszTörlés
  19. Igen! Hatásvadász! ez az a szó, köszönöm.
    És még csak meg se próbálja titkolni...

    ui: nincs.

    VálaszTörlés

Wattpad