3

Adam nélkül néha csak ilyenekre futja…

Posted in
 (Itt van az "egész", ami a pillanatnyi kirohanásomért felelős.)
(Ne vegyetek túl komolyan. Komolyan ne.)

Drága Ben *utána néz* Mckenzie, most kezdjek el  vitatkozni, vagy ráér később? 
Legyen inkább most. Éppen ráérek. Ja nem. De semmi sem fontosabb, mint karakterekről ömlengeni.
Nem létezik karakter. 
Hogy ejthetsz ki ilyet a szádon?

Akkor most jön az a rész, hogy mi van a fanficekkel? Ha nem karakter, akkor mégis mi a jó élet az a Jim Gordon, akiről írok? Mert hogy nem Ben Mckenzie, az biztos. Már ha nem Ben Mckenzie Jim Gordon. De nem ő az, mert azért Gary Oldmant nem lehet csak úgy elfelejteni, mert hát ő Gary Oldman.
Oké, az tény, hogy a ficben Jim Godron úgy néz ki, mint Ben Mckenzie, de attól… Rendben, az is igaz, hogy a Mckenzie-féle Gordon színésze játéka szerint viselkedik. A karakter.

Később amúgy is azt mondja, hogy száz különböző Hamlet van. Hát igen. Száz különböző Hamlet van. De attól még van olyan, hogy Hamlet, mint karakter! Csak éppen ahogy a színész értelmezi, bizony. Meg ahogy a fanfic író értelmezi. De attól még létezik az a karakter.(Hányszor fogom még ezt leírni?)

Na jó, biztos más ezt az egészet színész szemmel nézni, de… Deeeeeeee! Már hogy a fészkes fenébe ne létezne Jim Gordon? Bár az ő létezése viszonylag hidegen hagy, ahhoz képest, hogy Oswald Cobblepot mennyire de rohadtul baromira nagyon létezik. 

Az egy dolog, hogy ebből, ott bal oldalt...
... hogy lett ez:
(Ez a mosoly büntet, te jó ég!)
Szóval. Igazából Jim Gordon létezésének megkérdőjelezése nem is zaklat föl annyira, na de A Pingvin! Raven, szeretnél róla te is beszélni? Tudom, hogy szeretnél! Ne csak Chrisnek add elő az összeesküvés-elméleteidet! Bár úgyis azt is le fogom írni, mert élvezet volt hallgatni.
Jó, ha valaki konkrétan a saját karaktereivel beszélget, akkor nehezen viseli azt az állítást, hogy egy karakter nem létezik. Ha egyszer - ami nem fog bekövetkezni -, egész véletlenül valamiért valaki megfilmesítené, színre vinné, vagy akármilyen módon feldolgozná valamelyik sztorim, és utána azt mondaná, hogy a karakterek nem léteznek, hát én... Annak nem lenne szép vége.
Oké, Ravenre pl. rá lehet fogni, hogy nem létezik, csak Gerard Way.
Eugenre ugyebár rá lehet fogni, hogy... Ja igen, nála megint a Pingvinhez lyukadtunk ki. 
Na de Adam? Chris? Priscilla? Nick?
Várjunk... Totál kattant dolog, hogy a karaktereim léteznek. 
A karaktereim nem léteznek. 
Csak én. 
Úgyhogy, összességében bocsi Ben, hogy ha csak elméletben is, de neked estem. 
Én vagyok az őrült. 

Hehe, április 1.-je! 

Dehogy vagyok őrült! 
Legalábbis nem ismerem be ilyen könnyen.

3 megjegyzés:

  1. Oké. Beszélnünk kell Michaelről.

    VálaszTörlés
  2. Nem biztos hogy beszélni akarok róla. Illetve nem biztos, hogy akarom, hogy beszélj róla... na jó, dehogy nem akarom! Csak nem fog nekem jót tenni.(És zavar ez engem? Zavar ez téged? Ugyanmár!) Viszont valszeg Ravent is érdekelné, jól jönne a Eugene-Oswald-Pingvin-Robin tanulmányához. xD

    VálaszTörlés
  3. Valószínűleg ravennek lenne a legkevésbé hasznos az említettek közül...:D

    VálaszTörlés

Wattpad