6

Welcome to the New World

(Figyelmeztetés: a történetben szereplő személyek, események és helyszínek bármiféle egyezése a valósággal csak és kizárólag Adam műve. - Lia)
*
Drága, drága hűséges követőim! Örömteli hírrel szolgálhatok! A legkisebb szerénységgel jelenthetem be, hogy elérkezett a nap, melyet mindannyian olyan mély és rendíthetetlen áhítattal vártunk!

Megannyi várakozással és tervezgetéssel töltött év után, a Sertave-számítás szerinti 7568576. év CIX. havának 25. napján végre megtörtén a materializációm!

Ó, micsoda érzés! Hús-vér, lélegző lényként lépdelni a Földön! Érezni a nap melegét, a szelet, az esőcseppeket az arcomon, magamba szívni az illatokat és belélegezni az éltető oxigént, élvezni, ahogy a vér lüktet az ereimben!


Jogos a kérdés, hogy miért pont most történt meg eme világrengető pillanat? Több fontos esemény is közrejátszott, hogy fizikai valómban meg tudtam jelenni a Föld nevű bolygón - pontosítva: Arawak 647, Solis 332-fqx. Koordináták: X=513, Y=- 678, Z=353, Alfa=42). Ötezer év után most először a Merakus csillagrendszer Carinus és Kafhra bolygói együtt álltak a Tűzhozó Aligátor jegyében, Ventos városa pedig végre aláírta az interdimenzionális szerződést az ambiaiakkal. Ezek mellé természetesen szükségem volt egy portálra, melynek megnyitásához elengedhetetlen volt egy - kissé ugyan félresikerült - démonidézés. A portál két oldala Soaruán és Kiskőrösön található, tehát földi világuralmamat az utóbbi városkából fogom intézni az elkövetkezendőkben.

Gondolom, már mindenki a külsőmre kíváncsi! A fekete hajat megtartottam, de a hosszú copf helyett most megint kicsit modernebbre és ziláltabbra váltottam. Szem terén a bal megmarad a jól megszokott világoskék, a jobb viszont szinte fekete. Nem tudtam ugyanis dönteni a kedvenc kékem és a sötétbarna között, úgyhogy még jó, hogy egy embernek két szem dukál. Alkatom a szokásos, 190 cm magas, kidolgozott, egyszóval szexi, minden nő (és férfi) vágyálma, hogy minimum gyönyörködhessen bennem. Arcomhoz az aktuális trendeknek megfelelően határozott és férfias vonásokat szedtem össze, kacérkodom a szakáll gondolatával is, habár a viking-vonal nagyon-nagyon rég nem volt már az én területem, de hát miért is ne? Persze a szakáll öregít, na nem mintha a kortalanságomnak nem lenne tökmindegy, adott hangulattól függően tizennyolctól harmincnyolcig bármi lehetek, bár utóbbihoz már tényleg igen jelentős szakáll és bajusz kombináció szükségeltetik.

Ami a képességeimet illeti, nos, le kell szögeznem, hogy a kapun való áthaladáskor elég sok démoni erőmről le kell mondanom, például a sebezhetetlenségről és "halhatatlanságról". Bizony, ha elbasz egy vonat, akkor pápá földi lét. Teleportálni, repülni és vízen járni sem tudok, viszont az emberek elméjét továbbra is elég hatásosan manipulálom, ami azért elég jól jön például ha pénz nélkül készülök bevásárolni. Ja igen, testem fönntartása érdekében szükségem van ételre, italra, és alvásra, ami elég szokatlan a számomra. Vérre ugyan nincs szükségem, dehát a szokás hatalma igen erős...

A portálon való átlépést követően nem tudok alakot váltani sem - de az emberek elméjét meg tudom piszkálni, hogy néhány percig másmilyen alakban lássanak, viszont így is csak emberi formát tudok az agyukba sugallni. Néhány másodpercig esetleg egy kis démoni látomást, de az igencsak kimerítő a számomra. (Azt hiszem a "kimerítő" egy olyan érzés, amit kénytelen leszek kicsit jobban megismerni mostanság.)
Nem tudom felvenni állatok alakját sem, viszont a macskák továbbra is kedvelik a társaságom, úgyhogy ha valami miatt balul sülnének el a világmegváltó terveim (természetesen ilyen nem történhet!), akkor megtaláltok egy romos, autentikus Halloween-i dekorációval ellátott kis házikóban, úgy ötven macska társaságában.

6 megjegyzés:

  1. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  2. Basszus....ez azért....sokszor elképzeltem már ezt a pillanatot de...ez a hosszas várakozás elcseszte....pedig hogy vártam. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ó, már pont hiányoltalak! :D
      Hát igen, átérzem a dolgot a várakozással kapcsolatban... Igazából nem olyan átütően alakulnak a dolgok, mint ahogy terveztem, de azért nem panaszkodom, ha nem is kastélyt de azért egy szép kis villát sikerült már belaknom. :D

      Törlés
  3. Ez megtisztelő! *meghajol* Itt vagyok,nem megyek el,mindig izgatottan és várakozva figyelem az oldalt,ahogy az hű szolgádh....*khm* követődhöz illik. :D Mindazonáltal a várakozás megérte,már csak a világ meghódítása van hátra. :D

    VálaszTörlés

Wattpad