34

"Vámpír akarok lenni!"

Posted in , ,

Benned is megfogalmazódott már a gondolat, hogy milyen jó lenne vámpírnak lenni? Nem vagy egyedül! A Nemzetközi Természetfeletti és Okkult Egyesület kutatóinak statisztikái szerint nemtől, életkortól és lakhelytől függetlenül az emberiség 12%-ának minimum megfordul már a fejében, hogy vámpír szeretne lenni és rendszeresen foglalkoztatja a kérdés, hogy "Hogyan lehetek vámpír?"
Te is azok közé tartozol, akik ez a kérdés gyötör már akár évek, évtizedek óta?

Szeretnél változtatni az életeden?

Vámpír akarsz lenni?

... és hajlandó is vagy érte tenni valamit, vagy megmaradsz a mit sem érő ábrándozásnál, hogy milyen jó lenne az éjszaka korlátlan hatalmú lényének lenni? 

Most itt a lehetőség!

Az én segítségemmel minden a Tiéd lesz, amire valaha is vágytál! A sötétség gyönyörű teremtménye lehetsz! És mit szólsz, ha azt mondom, hagyjuk a jövő időt? Már most benned van mindaz, ami vámpírrá tehet majd egyszer!* Azért vagyok itt, hogy segítsek felfedezni magadban azokat a vonásokat, amik születésed óta, akár már előző életedben is benned szunnyadtak, csak nem tudtad, vagy nem akartad őket a felszínre engedni!

Tarts velem ebben az izgalmas utazásban, fedezd fel a benned szunnyadó vámpírt! Az Örök élvezet és gyönyör csak egy karnyújtásnyira van!  

Meg tudod csinálni! 

Tanácsadó a vámpírrá válásban:
Adam N. Calrum

* A teljes értékű vámpírrá váláshoz természetesen szükség van egy Vámpír Mesterre, aki átadja neked az Éjszaka Ajándékát, a Vért, ami teljes értékű vámpírrá tesz téged!


34 megjegyzés:

  1. Én eddig is kovetelek de engem érdekel hogyan lehetsz az

    VálaszTörlés
  2. Ezt te se gondoltad komolyan XDDD Bár profi leírás tényleg vállalkozhatnál :D Segíthetsz az embereknek pokolra jutni, üresedés várható a mennybe már látom XDDDD Hozzám küldheted a lelkeket pls, egy bukott szívesen szórakozna velük!!!! ;) :DD

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na de kérlek, teljesen komolyan gondolom! :P Fel vagyok háborodva a feltételezéstől!

      Törlés
  3. Sikerült érzelmet kiváltanom vagy mi? XDDDD

    VálaszTörlés
  4. Próbáltam,de nem bírtam röhögés nélkül végig olvasni, és igyekeztem azon is,hogy ne valami Astro Show jusson eszembe erről,de sajnos nem siekrült.....Istenem,ha 6-7 évvel ezelőtt olvastam volna ezt,most itt ülnék a következő,és az azutáni,meg az azutáni posztért a gép előtt,hogy "Taníts mester!" :D Oké,így is itt ülök,csak nem oylan intenzíven. :D

    VálaszTörlés
  5. S a poén az hogy tényleg x"D

    Tipikus példája a vakságnak, amikor rájössz arra, hogy ott van a szemed előtt amit keresel, az amire valaha is vágytál és nem veszed észre.

    William Von Tremblay G. és Környékének Sötét Ura

    VálaszTörlés
  6. Mit kell tennem ( olyan valamit tudok h egy vámpír véréből kell innom, majd meg kell halnom és ujjászületek,persze gondolom ezt csak valami nagy baromság) és ha bármi is igaz amit mondasz, akkor segíts légyszíves köszi.

    VálaszTörlés
  7. Engemis erdekel a dolog

    VálaszTörlés
  8. Engem is érdekelne

    VálaszTörlés
  9. Hát ahhoz hogy vérszívó legyek tudom mert félig meddig majdnem közel jártam de annyit tudok egy vámpír meg vagyja magàt és a verit oda adja a normál embernek ászt meg isza úgy fertőződik meg és lesz vámpír ez a hiteles bizonyíték

    VálaszTörlés
  10. Én is szeretnék vámpír lenni❓

    VálaszTörlés
  11. Hogy vagy cent facebookon mi nagyaon szeretnèk vàmpir leni csak egy baj van meg kèlne tanolni irànyitani??

    VálaszTörlés
  12. Válaszok
    1. gyertek el hozam
      es at valtoztatlak titeket putnok helyileg este 12 kor a zsido temetonel

      Törlés
  13. Nekem is segíts kérlek én is az akarok lenni

    VálaszTörlés

Wattpad