Novellák

A cím talán magáért beszél.
"
Meglep bárkit is, ha azt mondom, hogy sosem voltam jó ember? Igaz, a jó csak nézőpont kérdése, de azt hiszem, én semmilyen nézőpontból nem voltam jónak mondható."
Terry Pratchett ihlette apró kis szösszenet egy Adammel folytatott beszélgetésemről.
"– Mutatni akarok valamit! – zökkentett ki Adam a félálomból. Szép és jó dolog a meditálás, agykontroll, lelki elcsöndesedés, imádkozás, meg minden ilyesmi, csak pechemre az összes túlvilági lény az ezekhez vezető szinteken téblábol. Ráadásul Adam egyáltalán nem téblábolásszerűen űzi a műfajt, hanem száguldozik szembe a forgalommal, mint egy ámokfutó az autópályán."

A kurtizán +18
"Annyiszor meséltem már el ezt a történetet különböző embereknek, különböző korokban, és mindig más-más céllal, hogy a megannyi kis színesítés, vagy éppen részletek eltitkolása miatt néha már egyáltalán nem is érdekelt, mi történt valójában. Talán itt az ideje, hogy legalább egyszer megpróbáljak színt vallani arról, hogyan teljesült be egy szajha iránti örök szerelmem."

Tristen Scotelly rövid pályafutása démonként +18
"Nem sok konkrét elképzeléssel indultam neki a portyának, tizenéves srác legyen, ennyi. Csak alapanyagot kerestem, amit majd kedvemre alakítgatok. Teremteni fogok. Talán az lenne az igaz, ha egy csecsemővel kezdenék, de a nem létező apai ösztöneim azt diktálják, hogy ha már pelenka cseréléssel és effélékkel akarok pepecselni, akkor az legyen az én hús-vér csemetém, ne csak egy lopott kölyök. Végezze el más a piszkos munkát. Oké, tudom, a csecsemő és a kiskamasz között van még jó pár év, de... Kinek magyarázkodom? Egy fincsi, alig pelyhedző fiúkát akarok gyömöszölni, aki még könnyen befolyásolható a világnézetet illetően."

Látogatóban
Egy kislányhoz különös látogató érkezik az este.

Psycho
"Egy történet, amiben Adam meglepően őszintére kapcsolt. Korábban írtam le, az Amerika Psycho elolvasása után, de nem véletlen, hogy most került fel. Erőteljesen +18-as, mert minden van benne. "

Az aktmodell
Raven egy különleges mesével kedveskedik Chrisnek.

Egy másik Dorián arcképe
Részlet egy vagy fél éve írt irományból, abból a sztoriból, ahol Adam éppen egy tizennyolc éves srác, és a tizenöt éves fiúkája meséli az eseményeket.

Wattpad