30

"Chat"

Posted in
 Az úgy volt, hogy én írni akartam nektek, el is kezdtem szépen, erre Lia nem belekontárkodott? Úgyhogy most egy nem éppen megszokott blogbejegyzést olvashattok, amit végeredményben ketten írtunk.
Gondolom-e nélkül is érthető, de azért a "jelmagyarázat":

Szerény személyem
Lia drága
*****

Kinyírom Sherlock Holmest. Még nincs pontos tervem rá, hogy hogyan, de valamelyik világban, valamilyen (mégpedig szadista) módon megoldom. 

Miért vagy ennyire képtelen elviselni, ha nem veled foglalkozom? Olyan vagy mint egy óvodás! Komolyan.

Hé! Éppen írnék! Amúgy is... Akkor itt az ideje, hogy foglalkozz velem.

Csak azért állok szóba veled, mert különben megint elkezdesz cseszegetni.

Nem is állsz szóba. Írsz. Mondjuk inkább ezt írd, mint azt a vackot. Egy neves detektívet és egy doktort összehozni... Ez azért elég beteges.1Hahaha.

De tényleg! A. C. Doyle forog a sírjában...

Te aztán tudod!

Csináljak neked egy kis műsort Ravennel?

Hagyd békén Revet!

Te akarsz mindenáron buzipornót!

Ez nem a szexről szól! Az érzelmekről. Tudod, ami neked nincs.

"John esetlenül hátranyúlt az éjjeliszekrényéhez, és előkotort belőle egy kotont, meg síkosítót. A szüzessége elvesztése előtt sem volt ennyire izgatott. Sherlockot akarta. A zseniális, tudálékos, mindenki fölött álló Sherlockot, aki most enyhén terpeszbe tett lábbal, a könyökeire támaszkodva feküdt előtte, és úgy nézett végig rajta, mint akit kihallgatni készül" Aha... Pont úgy néz ki, mint ami nem a szexről szól.

Ó, mert véletlenül másoltad ki ezt a részt, mi? Féltékeny vagy.

Az vagyok.
Na mi van? Azt vártad volna, hogy le se írok ilyet?

Hagyjál írni!

Most is írsz...

Akkor hagyjál írni ÉRTELMES dolgot. 

Értelmes dolgot? Mióta értelmes fanficet írni, mikor dolgozhatnál az én regényemen is?

Dolgozz rajta te. 
És csak ne kezdj el a fanficekről magyarázni nekem, oké? 

Most miért vagy ilyen nyűgös?


Na vajon?

Bocs, valamiről kell már írnom a blogomban.

Akkor írj!

Azt csinálom.

Mivan? 

Én kezdtem el írni, te meg beleírtál...

Kicsavartad a kezemből a tabletet! 

Attól még éppen írtam a blogbejegyzést. Tőlem beszélgethetünk is.

Akkor ne vedd el tőlem a gépet! 

Nem üzensz valamit az olvasóknak?

Drága olvasók! Adam egy vadbarom!

Szerintem ezzel nem mondtál nekik újat...

Nem is őket zaklatod napi 24 órában!

Jajj te szegény! A 24 óra amúgy is túlzás egy kicsit... Alig két órája vagyok itt. Na de írj magadról egy kicsit, ha már így beleírtad magad a történetbe.

Nem írtam bele én magam semmibe. 

Én nem úgy látom...

Mondja ezt egy karakter. 

Óóó, miért, szerinted te mi vagy, ha nem karakter?

Egy élő, emberi lény. 

Tévedsz.

És akkor mégis miért is nincs neked tested? Jé, nekem meg van! 

Honnan tudod, hogy nem csak képzeled? 

Najó, itt ez a szar, írj amit akarsz!

*****

Hát, ennyi volt. Engem szórakoztatott ez a kis "chatelés", még akkor is, ha a blog szövegszerkesztőjében történt. Azt meg be kell lássam, hogy imádom Liát. Nélküle egész unalmasak lennének a napjaim.


_______________________________________________________
  1John Watson nem meleg

30 megjegyzés:

 1. Kicsit furcsa elképzelni, hogy hogyan csavartad ki a kezéből, mert ez mé mindig nem tiszta hogy Lia fejébe találkozgattok, vagy mint személy a személlyel, vagy hogy :D

  VálaszTörlés
 2. Hát, nem csak elképzelni vicces... xD De a "kicsavarást" azt azért képletesen értette. :) Amúgy Lia lát is engem is, meg Ravent is. Meg érez is. Mmmm...

  VálaszTörlés
 3. Anyám,én már rég megőrültem volna,igaz mint eddig majdnem az összes irományt,ezt is végig vidultam. Már ha ezt így elképzelem.XD X'D

  VálaszTörlés
 4. Az is benne van a pakliban, hogy alapból őrült. :D Igazából meglepően sokszor fogok ki "őrülteket". Najó, nem meglepően. :D

  VálaszTörlés
 5. Miért gondolod,h őrült?^^"

  VálaszTörlés
 6. Szia Adam!
  Örülök neki hogy tegezhetlek vagy is hogy megengedted.Komolyan mondom bírnám értékelni ha ismernélek mint Lia és Raven.Olyan személyiséggel vagy megáldva hogy azt már jobban fokozni nem tudná senki.Szerintem jó fej vagy a magad módján.Ami a nevemetilleti nos válasz egy neked szimpatikusat mert én már valahogy nem nagyon tudok ilyenekkel foglalkozni."hogy milyen az, ha valaki fölém kerekedik. ;)"(te írtad!)Nos ha akarod én felédkerekedhetek ;) (na jó csak vicceltem megártott a koránkelés remélem megérted/tesz.Ami pedig a kijavítást illeti nincs sok javítani való mert bár mondtam sokszor mindeninek valahogy nem tudnak megérteni azt mondják"persze változtatunk" de minden marad a régiben annyiszor mondták én meg nem tudnék mivel nehéz lenne a kezdés ami nem gond de ahoz hogy megérsd tudnod kéne más dolgot is viszont nem vagyok hajlandó elmondani a közönségednek mert nem tartozik senkire.Szenvedésre csak annyit hogy többször szabadon próbáltam tenni amit akartam de mindig mindenki megvetett érte és visszahúztak ebbe a szar életmódba mert szerintük így is élek örüljek neki stb.És örülök hogy barátkozós típus vagy bár azt hittem(tudom csak a templomba kell de ott se kényszer(amúgy sem voltam 7 éves korom óta de mind1)a vámpírok nem nagyon barátkoznak inkább maguknak valók.vagy is jobb nekik egyedül.Nos azt írtad hogy csók!Honnan veszed hogy nőből vagyok?De igen nőnemű lény vagyok(ezt rád értem ---> okos és még szimpatikus a személyisége na ilyet sem minden nap látni.Neked is csók bár én a sziát választom mert nem akarok senkit megbántani még téged sem.Ja még eszemben tartom addig írom veled vagyok ne hagyd magad Lia pedig ne sírjon azzal csak téged tesz boldogá.Lia kedves megnéztem volna Adam fejét ahogy vitatkoztok.sziasztok jó napot továbbra is!ÉS VÁROM A NEVEMET AMIT REMÉLEM KITALÁLSZ ESTE MEGNÉZEM MI AZ.

  VálaszTörlés
 7. Egyébként szivesen meghallgatom a történeteidet amit elmesélnél persze ha úgy gondolod.engem érdekel :)

  VálaszTörlés
 8. @Mizantróp:
  Nem gondolom, csak bármi előfordulhat. :D Na ezt most jól megmondtam...

  @Névtelen:
  Hümm... A neved legyen mondjuk Heydi.
  Jajj annyit bókolsz, hogy már szinte elpirulok! Viszont lenne még egy kérésem. Használj néha vesszőket, mert így 3x kellett elolvasnom a kommented, mire meg is értettem. ;) Nagyjából..

  "Szenvedésre csak annyit hogy többször szabadon próbáltam tenni amit akartam de mindig mindenki megvetett érte és visszahúztak ebbe a szar életmódba mert szerintük így is élek örüljek neki stb."
  Hát miért hagyod magad visszahúzni?

  "És örülök hogy barátkozós típus vagy bár azt hittem(tudom csak a templomba kell de ott se kényszer(amúgy sem voltam 7 éves korom óta de mind1)a vámpírok nem nagyon barátkoznak inkább maguknak valók.vagy is jobb nekik egyedül."
  Szerintem tök jó hely a templom. Engem mindig szórakoztat, ha éppen betévedek. Amúgy én nem szeretek egyedül lenni. Imádom a társaságot.

  "Nos azt írtad hogy csók!Honnan veszed hogy nőből vagyok?"
  Pasikat és nőket egyaránt csókolok. ;)

  "Neked is csók bár én a sziát választom mert nem akarok senkit megbántani még téged sem"
  Mivel bántanál meg? A csókkal? :D Kifejezetten élvezem, ha csókolnak! ;)

  "Ja még eszemben tartom addig írom veled vagyok"
  Jajj köszönöm! Igazán lekötelezel.

  "Egyébként szivesen meghallgatom a történeteidet amit elmesélnél persze ha úgy gondolod.engem érdekel :)"
  Hát, akkor javaslom a blog további olvasgatását, mert ide fognak felkerülni a történetek. ;)

  VálaszTörlés
 9. Szia casanova!
  Neked az elpirulás is megy ki hitte volna,de ha ennyitől elpirulsz mi lenne ha.......na inkább hadjuk.Miért hagyom magam visszahúzni? Nos ez nem olyan téma ami másokra(közönségedre)tartozik.Imádod a társaságot!Na ha majd erre jársz kukkancs be, örömmel dumálnák veled ha már a négy falat kell néznem egész nap.Szerintem tudnál miről beszélni és ha van téma én is.Ha pasikat és nőket egyaránt csókolsz na ezt sem írom le mert nem akarok bunkó lenni de értem hogy hogyan érted nyugi bár furcsán jön ki,nem?
  Mivel bántanál meg? A csókkal? :D Kifejezetten élvezem, ha csókolnak! ;) Nem én inkább az a szelíd házicica vagyok aki csak akkor mond ilyet ha dugni akar(bocsi csak őszintén. ;) )utólag pedig olvasni is fogom ne aggódj holnap biztos 5:45-től kezdem és most este8-ig nézem is.
  Várom újabb bejegyzésed,mert amit eddig olvastam kimutatta hogy egy szpá vagy de megnézném az arcod mikor így vigyorogsz állati lehet.szia

  VálaszTörlés
 10. Nem baj,én nagyjából értem amit mondasz.XD De ez szerintem mindenkinél fennáll.XD

  VálaszTörlés
 11. Most olvastam a kérdőívedet.Lehet egy olyan kérdésem ami nincs benne?Mind1 felteszem:Egyszerre a kettőt vagy előbb inni és aztán dugni?Szerintem együtt a kettő jobb mint külön bár én csak egy találgatós kiscica vok.Télleg barna a hajad és kékeszöld a szemed?ez fontos lenne nekem tudni légyszike az igazat!.Kérlek!

  VálaszTörlés
 12. @Mizantróp:
  Ez bizony nagy igazság! :D Még te is lehetsz őrült... Mert miért ne? ;)

  @Heydi:
  Na, tök jó a neved!
  "ha már a négy falat kell néznem egész nap"
  Szó szerint egész nap? Vagy azért jársz iskolába, vagy ilyesmi?

  "Ha pasikat és nőket egyaránt csókolsz na ezt sem írom le mert nem akarok bunkó lenni de értem hogy hogyan érted nyugi bár furcsán jön ki,nem?"
  Miért jött ki furcsán? Szépen mondva biszexuális vagyok. Pont. xD

  "Nem én inkább az a szelíd házicica vagyok aki csak akkor mond ilyet ha dugni akar(bocsi csak őszintén. ;) "
  Tudom, hogy a legnagyobb illetlenség megkérdezni egy hölgytől, de azért érdekelne... Hány éves vagy? ;)

  "Várom újabb bejegyzésed,mert amit eddig olvastam kimutatta hogy egy szpá vagy de megnézném az arcod mikor így vigyorogsz állati lehet."
  Jajj de drága vagy megint... De mi a jó élet az a szpá?

  "Egyszerre a kettőt vagy előbb inni és aztán dugni?"
  Hangulattól függ. :D

  "Télleg barna a hajad és kékeszöld a szemed?"
  Inkább sötétbarna, és kékes. :)

  VálaszTörlés
 13. Szia!Köszi a nevem télleg tetszik!
  Szó szerint a négy falat néztem 4 éven át minden nap.Egy hónapban csak egyszer mozdultam ki január 2.-ig.Azóta dologidősként dolgozom egy cégnél.(Ez annyit tesz hogy ha van munka szólnak és megyek de e héten itthon vagyok mert nincs rám szükség csak a jövőhéten esetleg.Ha biszexuális vagy és azt várod elfordulok emiatt egy barátomtól közlöm veled nem fogok mert ha hiszed ha nem van homi barimis bár 11 éves korom óta nem láttam csak a tv-ben 2 X!Engem nem zavar az ilyesmi sőt még ha valaki beszólna neked vagy egy ismerősömnek meg is verném.Én is adtam már nyelves puszit(nem is rövidet)a barátnőmnek(sajna hozzá ment a volt pasimhoz)de nem szeretném ha elítélnének mások érte szal megértelek.Hány éves vagyok?mit számít az egyébként 1989.03.31.-én születtem Miskolcon vagy is 24 éves leszek.Ami pedig elragadó beceneved illeti ami miatt nagyon dögösnek találtatik egy pasi(sajnos ilyen kevés van)Szexmániákus Perverz Állat!--->Szpá.Most már érted?Ismét kíváncsiság most milyen a hangulatod? :P
  Elárulok valamit a hajam derékig érő gesztenye barna de feketére van festve.Sajnos a szemem barna kár hogy nem zöld mint apámé. ha van még kérdésed válaszolok neked mind1 mi az!Képet meg nem küldök mert nem akarom hogy fetrengj a röhögéstől de hajnalban 5 órakor küldök e-mailt neked és válaszolok a kérdésekre amit blogon tettél fel egyszer.azért este 8-ig figyellek.Puszi jó éjt neked/tek!

  VálaszTörlés
 14. Ritka szórakoztató maga a bejegyzés és a kommentek is (ahogyan az előző hasonló jellegű 'csak egy átlagos este') :D Ehhez sok hozzáfűzni valóm nincs, de tényleg jókat nevettem és ismét lenyűgöz mennyire alkalmazkodó tudsz lenni, ha akarsz(ezt nem akarom túl magyarázni).

  VálaszTörlés
 15. Így van,én speciel remélem is,h így van,mert az sokkalt érdekesebb.:D

  VálaszTörlés
 16. @Heydi:
  Ó, köszi az infókat! :D

  ".Ha biszexuális vagy és azt várod elfordulok emiatt egy barátomtól közlöm veled nem fogok mert ha hiszed ha nem van homi barimis bár 11 éves korom óta nem láttam csak a tv-ben 2 X!"
  Nem vártam el. :D Csak nem értettem, hogy az előző kommentedben mire értetted, hogy "kicsit furán jött ki". :)

  "Engem nem zavar az ilyesmi sőt még ha valaki beszólna neked vagy egy ismerősömnek meg is verném."
  Hát, nekem elég gyakran beszólnak emiatt, úgyhogy lenne dolgod... XD

  "Én is adtam már nyelves puszit(nem is rövidet)a barátnőmnek(sajna hozzá ment a volt pasimhoz)"
  Na, az szép! Mármint az, hogy hozzáment a volt pasidhoz.

  "Szexmániákus Perverz Állat!--->Szpá.Most már érted?"
  Így már világos! :D

  "Ismét kíváncsiság most milyen a hangulatod? :P"
  Határozottan vidám!

  "Elárulok valamit a hajam derékig érő gesztenye barna de feketére van festve."
  Én ilyen téren inkább a természetes hajszínt preferálom... ;)

  Az emailt pedig kíváncsian várom! ;) Addig is csók!

  @Aysha:
  Én is jól szórakozom az biztos, úgyhogy örülök, hogyha más is osztozik ebben. :D
  Alkalmazkodás, hát megy az néha... csak aztán ha jön az a bizonyos határ, akkor akadnak problémák. De ez még a jövő zenéje. :D

  @Mizantróp:
  Ez a beszéd! ;)
  VálaszTörlés
 17. És Adam,azt felejtettem el megkérdezni,h én tudnék-e képet feltölteni amit itt megjelenít,vagy ahhoz más is kell?

  VálaszTörlés
 18. Én is jót szórakozok veletek az új hozzászólások miatt ;) xD
  Feldobta a mai unalmas napomat :D

  VálaszTörlés
 19. Drágaságom sorold a neveket és ígérem ha egyszer eljutok oda kiherélem mindet.Ne törőgy olyanokkal akik nem tudják ezt megérteni.Határozottan vidám akkor biztosan mosolyogsz. :D bár láthatnám mit megadnék érte.remélem reggel vagy is hajnalban látom majd nyomod,mindig a blogod az első amit megtekintek bejegyzés és komment gyanán.na megyek aludni mert balhé van.Jó éjszakát és jó hangulatot továbbra is.CSÓK NEKED!

  VálaszTörlés
 20. @Mizantróp:
  Szerintem csak azt tudod, hogy feltöltöd valami képfeltöltős oldalra, és beszúrod kommentbe a linkjét.

  @Viki:
  Én már csak akkor lennék boldogabb, ha ezeket a beszélgetéseket saját testtel, fizikailag a köreitekben, szemtől szemben lehetne lebonyolítani. xD

  VálaszTörlés
 21. Engem is boldogítana, ha itt tartanál, könnyebb lenen a cseverészés :D

  VálaszTörlés
 22. Szia kedves nem vagy éhes? :)
  Írok neked valamit csak a ritkaság kedvéért.

  Mik azok az apró dolgok amitől zavarban érzem magam... Viccelsz? Az ég világon semmitől nem érzem magam zavarban, nemhogy "apró dologtól" .
  Aki engem zavarba tud hozni, annak odaadom... a fele királyságom, vagy mit tudom én! Nem mintha lenne igazi királyságom, de komolyan, aki zavarba tud hozni engem, az már csodát tenni is képes, tehát minden tiszteletem az övé!
  Akkor negyed részben enyém lehet a tiszteleted? :D
  Erre még azt másolom be neked ami csak éppen egy ezred résztjelent neked vagy annyit sem de nekem többet :Jajj annyit bókolsz, hogy már szinte elpirulok!
  A válaszom nem bókoltam de ha akarod elkezdem lesz itt pirulás rendesen csak kérned kell!Kíváncsian várom a válaszod e-mailben és itt is!CSÓK NEKED DRÁGASÁGOM MEG A FŐNÖKNEK IS A LÁBBAIS KÖZÖTT!!(Ha már bókolok ragadt rám valami a blogodból baszus!:))

  VálaszTörlés
 23. Szia!
  Először is szeretném elnézésedet kérni az elirás miatt nem s-t akartam írni, hanem d-t!Ha gyorsan kell gépelnem akkor általában mindig így járok.Remélem kezdesz zavarba jönni,ha nem akkor próbálkozok még talán összejön!Van pár izzasztó kérdésem számodra nyugi!!!! ;)

  VálaszTörlés
 24. @Heidy:
  Elpirulásilag a "szinte" részen volt a hangsúly. ;)
  Máris olvasom az emailt!

  Nem mondanám, hogy túslágosan zavarban lennék... :D Az izzasztó kérdésekkel pedig ne kímélj!

  VálaszTörlés
 25. nem foglak most csak rád figyelek!előbb eszembe jártál.de nem mondom meg miért csak annyit hogy én pirulok ;)

  VálaszTörlés
 26. Drága édes zabálni való Adam!
  Én egész nap a blogodat bámulom reggel 5-től este 8-8:30-ig,mert alig várom a bejegyzésed és a válaszokat amiket adsz nekünk.A lelkem elég romlott,szal hidd el nem a te világod lenne.Ha már itt tartunk egyszer kukants be ha tudsz ilyet,mert kíváncsi lennék rá, hogy milyen kics szócsatát vesztenél velem szemben(abban az egyben jó vagyok, ha nem hiszed kérdezősködj a cégnél ahol dolgozom majdnem öltem :D )Remélem teteszik neked ez az utóbbi.Fel mész ma fészre?jelölj vissza bella név alatt megtalálsz ott normálisan cseveghetünk.Szia vadmacsek ki ne ereszd a karmod!

  VálaszTörlés
 27. @Heydi:
  "A lelkem elég romlott,szal hidd el nem a te világod lenne."
  Mert? Az én lelkem nem romlott?

  Amúgy facebookon ritkán vagyok, mint láthatod.

  VálaszTörlés
 28. igen látom! na olvastad a mailt?

  VálaszTörlés
 29. egyebek között a tiéd nem!

  VálaszTörlés
 30. Hát jó. :D
  Amúgy válaszoltam is az emailre.

  VálaszTörlés

Wattpad