4

Zenék és szövegek: Mindless Self Indulgence

Posted in ,
Én igazán akartam Adamről valami "vámpíros" dalocskát berakni ehhez a témához, de azt hiszem itt az ideje hozzászoktatni magam a gondolathoz, hogy akármennyire is vámpírnak próbálja magát beállítani Adam, nem igazán lehet megbarátkoztatni az ehhez hasonló, szerintem szép dalokkal:
HIM - Vampire Heart

Nem, ez nem jó Adamnek... Túl szenvedős, túl nyálas... Én meg mondtam neki, hogy menjen a francba, ilyen egy vámpír, és erre mi a válasz? Igen, EGY vámpír lehet, hogy tényleg ilyen depresszióba fetrengő kis nyomi, mint ahogy azt több tucat "vámpíros" számban eléneklik az emberek, és nem érdekli, hogy Raven világszemélete sokkal inkább elfogadott vámpír gondolkodásmódként, mint az övé, de akkor se akarjak a nyakába varrni ilyen lírai szenvelgéseket.
Természetesen eljutottunk oda, hogy akkor ő választ.
Választott:
Mindless Self Indulgence - It Gets Worse


Az egész Mindless Self Indulgence-ben az az ironikus, hogy, bevallom, azért kezdetem el tőlük még annó néhány számot hallgatni, mert hát Gerard felesége a basszeros. Naivan valamiért azt hittem, hogy Adam még csak a hírét sem akarja semmi olyannak hallani, aminek fényévnyi távolságból is, de köze van Ravenhez. Na, ez az MSI-ra még véletlenül sem igaz. Ha mostanában Adam zenét akar hallgatni, az nagyrészt a How I Learned To Stop Giving A Shit And Love Mindless Self Indulgence albumról van.
Igazán szívmelengető, amikor ezt énekelgeti:
Hey, you, baby
You don't know
How bad it's gonna get
If you think shit sucks now
You ain't seen nothing yet
És az egészbe az a legmorbidabb,hogy tényleg tökéletesen illik a szám ahhoz, amit Adam előszeretettel művel az áldozataival.
Csak akkor miért nekem énekli?
Költői kérdés volt...

4 megjegyzés:

  1. Mert egy állat és ez a lényege.Úgy is fogalmazhatok, hogy nyers modorú, akit csak önmaga érdekel és senki más.A nevem nem írom ki,majd kitalálja(ha akarja).

    VálaszTörlés
  2. Az első szám nekem sem tetszik,a második sem lesz a kedvencem,de inkább az jön be.XD ÉS Adamhez is jobban illik sőt....XD

    VálaszTörlés
  3. @Névtelen:
    Hát, nem Gizi, mert ő nem írná ki, hogy nem írja ki a nevét. :D
    Amúgy jól fogalmaztál. ;)

    @Miz:
    Lia nagyon rá van kattanva most erre a HIM-re. Mondjuk az MCr-nél egy fokkal jobb. Egy nagyon kis fokkal...

    VálaszTörlés
  4. Nem tudom,ha ilyenek a számaik,akkor nekem nem tetszik.XD De az MSI-t szeretem.:D

    VálaszTörlés

Wattpad