5

Zenék és szövegek - ...cock, cock... és kicsit elkanyarodtunk a témától

Posted in ,
Amikor Lucy megtudta, hogy Chrisről írtam, és még zenét is mutattam hozzá, azonnal követelte a magáét.
Tessék:

Borzalmas, és hallgathatatlan, akárcsak Lucy – már az én ízlésem szerint.Katy Perryről amúgy mindig ez a videó jut eszembe:


Hát én kicsit nehezebben tolerálom az emberi hülyeséget, mint Adam…

Adam: Mindezt mondja az, aki kétszer is fizetett azért, hogy hallja Gerardot élőben vinnyogni. Most tedd a szívedre a kezed, és úgy mondd, hogy jól tud élőben – tehát úgy alapból...  – énekelni!

Jó, hát ez talán nem a legjobb pillanata...
És messze nem is a legrosszabb, az a durva! Már nem azért, de egy énekesnek nem énekelnie kéne tudni? Akkor már inkább playbeckelnének, és még jobban riszálhatná magát…
Ennyi erővel te is voltál már MCR koncerten!
Drágám, ha én ott lettem volna, találkoztál volna velük.
Baszódj meg Adam, oké?

Komolyan mondom, néha tényleg az az érzésem, hogy valami nem stimmel nálatok. Senkinek sem tűnik fel, hogy úgy nyávog, mint egy tüzelő macska? És ez a macskákra nézve durva sértés. Erősen kétlem, hogy bárki számára, aki nincs elvakultan odáig meg vissza a bandáért, annak nem csak halláskárosulást eredményez egy koncertfelvétel végighallgatása.
A te agyadban legalább tudott énekelni.
Úgy emlékszem igenis voltál koncertjükön amikor egyáltalán beleszerettél. Vagy mi.
Hát nem is a hangja miatt szerettem belé! Riszálni meg jól riszálja magát, arra egy rossz szót sem mondtam! Bármelyik éjszakai klubban megállná a helyét mondjuk egy táncketrecben. Csak ne akarjon énekelni.
Mondjuk itt már nem is nagyon próbálkozik...
Jól van elég volt, ennyi videót senki sem fog végignézni!
Még jó hogy nem, borzalmasak! Oké, röhögni jót lehet rajtuk.

5 megjegyzés:

 1. Egy biztos szörnyen nevetséges és szinte már fáj :DD

  VálaszTörlés
 2. Az tény és való,h Gerardnak nincs angyal hangja,viszont szerintem igenis jól csinálja,amit csinál(lásd a Mama koncertfelvétele,amit Te küldtél nekem Adam)az azért mutatja,h nem csak a Musical Video-kon hat jól a hagnja....egynél voltam kiakadva....amikor meg akartam hallgatni a Vampires will never hurt you című szmot,azt nm bírtam,az első 1 perc után el kapcsoltam.^^" A Katy Perry szám szerintem azért nem a legrosszabb,de nem is a legjobb,én egyszer végig tudtam hallgatni.^^

  VálaszTörlés
 3. @D34dlyEngel:
  Csak szinte? :D

  @Mizantróp:
  Te jó ég, én mcr videót küldtem neked? Jé, tényleg. Biztos Lia keze is benne volt a dologban.
  Továbbra is tartom magam ahhoz, hogy előadóművész-ribancnak jó, de hogy a hangja nem hat jól... Mindegy, ízlések és pofonok, én csak Liának akartam arra rávilágítani, hogy inkább ne csesztessen senkit playback miatt. xD

  VálaszTörlés
 4. Nem,egyébként Lia keze nem volt benne,akkor még szó sem volt róla,egyszerűen csak meglágyult a szíved,és"promóztál" Gerardnak kicsit....látod,tudsz Te jó fej lenni ha akarsz....csak sajna elég kevésszer akarsz.....^^"

  VálaszTörlés
 5. "egyszerűen csak meglágyult a szíved,és"promóztál" Gerardnak kicsit...."
  Na pont erre mondom, hogy benne van a keze! :D
  Ritkán lágyul meg csak úgy egyszerűen a szívem... ;)
  Na jó, persze, tudok én jó fej lenni!

  VálaszTörlés

Wattpad