0

Az alternatív univerzum egy kis szelete

Posted in
Nagyjából minden nap jöhettem volna egy olyan bejegyzéssel, hogy nem hiszem el, ami jelenleg történik, de ez most úgy igazán kivágta a biztosítékot és muszáj leírnom, különben itt bolondulok meg ezzel a sok idiótával a nyakamon.

Háttérinfó: Adam írásgyakorlatként (haha) újra akarta írni a My Vampire Romance-t, Raven helyett hátöhömm... Nevezzük Drew-nak. És amit Adam akar, az természetesen úgy is történik.

Tudjátok - vagy nem tudjátok, de tök mindegy -, van a My Vampire Romance-ben az az édes kis rész, amikor a banda tagjai vízipisztolyokkal felszerelkezve akarják kinyírni Adamet. [x]
És akkor jön Adamtől a  "– MEG AKARTÁL ÖLNI, TE KIS HÁLÁTLAN RIBANC?" felháborodás.

Na, ez egy alternatív univerzumban így hangzik:

"– MEGDUGTAD A HÚGOM, TE KIS HÁLÁTLAN RIBANC?"


What the fuck is happening here???? O.o
Úgy értem... Priscilla? Mi van? Az oké, hogy hiába ugyan az a díszlet, a sztori tök más, de... Mi van? Mármint, valahol követhető, hogy mi történik (tudom, nektek nem, bocsi), de...

Pris kiakadt Adamre, amiért őt is visszarángatta Caligóba, hogy asszisztáljon a baromságához. Pris kiakadása nekem persze jól jön, mert végre csomó dolgot megtudok róla.

Adamnél ugyebár megy a szokásos játék, hogy "nem dugom meg, amíg..." (jelen esetben a 21. fejezetig, és be kell látnom, hogy Adam elég jól nyomja, tényleg többé-kevésbé ugyan úgy csinál mindent) erre meg Prisnek elege lett, hogy ő ezt nem hajlandó még egyszer végignézni ezt a szart.
Prisre amúgy azért volt szüksége Adamnek, hogy az újra összetákolt Caligo szilárdabb legyen. Így, hogy az "anyjuknak" végérvényesen annyi lett, amikor Adam elpusztította Caligót, Adam nem tudta egyedül visszaépíteni a dolgokat. Az hagyján, hogy egyedül nem tudta, de még velem se. És ez az igazán zavarba ejtő a dologban (és még inkább sértő az egóm számára), hogy én nem is kellek Caligohoz. Hüpp.

Azt teljesen megszoktam, hogy a "sztori életre kel", sőt, szinte természetes, de hogy ilyen szinten csak bámuljak, mint hal a szatyorban, az még nekem is új.

De legalább minden agykitekerős furcsaság ellenére Pris jó arc.
Valószínűleg ő az egyetlen, aki a legközelebb tudna kerülni ahhoz, hogy megsemmisítse Adamet.

0 megjegyzés:

Wattpad