0

Nem, nem került el minket a Star Wars :P

Posted in
- STAR WARS SPOILER -
Lia gondolatai a rendezőhöz.

"Kedves J. J. Abrams!

Az alábbiakban elmesélném, hogy milyen típusú témával és karakterrel lehet engem megvenni kilóra.

Nagyon rákattantam mostanság a frusztrált lelkű kamaszokra, akiknek habár alapvetően teljesen normális, sőt, kifejezetten kedves-aranyos szüleik vannak, valamitől mégis nekiállnak lemészárolni egy fél iskolát... (De e helyett egy pár bolygó is megteszi.) Érdeklődve nézem/olvasom a szülők teljesen tehetetlen képét, szegényeknek fogalmuk sincs, hogy mit szúrtak el, mert hát csak így összejött a dolog, jött a gonosz csábítás,stb. stb. Sith happens. (jajjderossz)


A szóban forgó fiatalember lehetőleg legyen egy gyerekes rinyagép, aki maga sem igazán tudja, hogy mit akar, de azt nagyon, és menő akar lenni, de nagyon. Ő majd megmutatja, hogy mennyire húderohadtul gonosz, akire az egész világnak (galaxisnak) szüksége van. Mert ő aztán gonosz és kész.

Emiatt a hozzáállása miatt természetesen tökéletesen szánalomra méltó, hisztériázó kamasz, és tényleg könnyezve picsog, így hát mindennek kinéz, csak gonosznak nem.
Egy igazi kis seggfej.
Egy veszélyes kis seggfej.
Aki megölte Han Solo-t. A saját apját.
Úgyhogy azért valamit csak letett az asztalra két dühroham között.

És akkor térjünk rá a külsőre. A fent említett tulajdonságokhoz természetesen egy kellőképpen ütnivaló, tenyérbemászó arcberendezés dukál. Lehetőleg hosszú, sötét hajjal, és hát a földig érő fekete köpeny csak dob a hangulaton.

Tehát mindent összevetve, köszönet drága J. J. Abrams, amiért összedobtál egy kifejezetten nekem való karaktert.

Bill Ciphert ugyan egyáltalán nem tudja kiütni a nyeregből, de azért így határozottan kellemes élmény volt ez a Star Wars film, és úgy érzem, végre van valaki számomra is érdekes ebben az univerzumban.

Szóval köszi.
Lia

Ui.: Nem meglepő módon eddig is a sötét oldallal szimpatizáltam, de most, ha Kylo Ren nekem ajánlaná fel, hogy majd ő tanít, akkor visítva rohannék utána. " 
 Egyszer csak lesz fent róla neten maszk nélküli kép.


*
Adam:
Na, akkor már én is hozzászólok a filmhez.
Unalmas volt, unalmas volt, kurva unalmas volt.
Kylo-t dugnám, nanáhogy. De csak egyszer, nem lenne nagy hosszútávú szerelem, mert fél óra sem kéne, ahhoz, hogy magam alá csábítsam.

0 megjegyzés:

Wattpad