Folytatásos történetek

(Ajánlott olvasási sorrendben, a történetek viszonylag egymásra épülnek.)
A történetek 18 éven felülieknek ajánlottak, ennek tudtában tessék kattintani! Én szóltam!

My Vampire Romance - befejezett
Egy pszichopata vámpír és egy rockénekes szerelmi kalandja.
A vámpír adott esetben én lennék, Adam, az énekes pedig Gerard Way (a többi történetben Raven), a My Chemical Romance frontembere. A ti világotokban. Mármint amíg fel nem oszlott a banda, 2013-ban.
Annak is ajánlott, aki nem ismeri a bandát, mert a neveken, és néhány számcímen kívül vajmi kevés egyezés van a ti valóságotokkal, viszont bepillantást lehet nyerni egy elborult elméjű vámpír érzelmi ámokfutásába. 

Fejezetek a halálba vezető útról
A My Vampire Romance eseményeinek időrendben követve szoros folytatása.
Ellentétben az MVR-rel, ezek kevésbé összefüggő részek lesznek, inkább csak kiragadott jelenetek a Ravennel töltött közös napjainkból, egészen addig, amíg...

Raven, vár minket egy új világ! - befejezett
Ravent igyekszem rávenni, hogy tegyen egy kis kirándulást a ti világotokba, ne csak az önsajnálatba temetkezve szenvedjen odahaza a kis zugában, hanem annyi év után újra, közösen "éljünk át egy kis kalandot".  

Lianne H. és a vámpírok
Raven meséli el „friss vámpírként” töltött első napjait, heteit, és majd idővel kiderül, hogy még mennyibe enged bepillantást. (Nem sokba, mert időközben fogta magát, és lelépett Chrissel.)

Unaloműző az öröklétben
Adam és Nick, a pszichopata kamaszfiú igen ámokfutó kapcsolata az emberiség ellen.
"
Bármilyen elcsépelten is hangzik, pszichopata bűnöző-jelöltet a nagy átlagot nézve bizony könnyebb egy árvaházban összeszedni, mint egy suli buli előtt. Mondjuk engem az is meglepett, hogy még manapság is van felénk árvaház. Úgy tűnik, mindig akad valami perverz lélek, aki olthatatlan vágyat érez az iránt, hogy egy csokorba gyűjtse szegény szerencsétlen elárvult kölyköket."

Démonterápia, avagy Adam pszichológusnál
Adam öt év után úgy érzi, hogy mélypontra jutott, nem találja már a létezése értelmét. Nem elégíti már ki a folyamatos élvhajhászás és jóképű fiúkák kergetése, sem a világuralom, úgyhogy ideje szakemberhez fordulnia a problémáival.


Wattpad