8

The Light Behind Your Eyes

Posted in , , ,
Mivel a visszajelzések alapján érdekel titeket, hogy hogyan telnek a mindennapjaim, íme egy kis beszámoló máról.
Liával és Ravennel szórakozva kiéltem minden mazochista hajlamom. - Amiből nem sok van, szóval... vannak pillanatok, amikor még én is kiborulok egy csöppecskét. - Azért gyerekeim, EGÉSZ álló nap két rohadt számot hallgatni, és felváltva bőgni! Szép teljesítmény.
Lia és Gerard jött rá, hogy tudnak engem az őrületig kínozni. Ezzel:
(Te jó ég, ennek mindig ilyen zöld szeme volt?)

A borzalmas, hogy már én is itt dudorászom magamban, de ez még mindig jobb, minthogyha Raven rázendít. Édes kicsi tündér virágszálam, te NEM tudsz énekelni. Nem is tudtál soha, és ezen semmi sem változtat, úgyhogy könyörgöm hagyd már abba! Annyira még én sem vagyok gonosz, hogy ezt érdemeljem. Ez a stúdió felvétel még oké, na de élőben? Én meg velük maradtam, úgyhogy nesze nektek, mi ez, ha nem mazochizmus? Néha én is szerethetek szenvedni egy kicsit. Raven amúgy is mindig feldobja a napjaim, és így, hogy újra, a kelleténél több időt töltünk együtt, különösen szórakoztató.
Lehet, hogy újra elkezdek vele kavarni, mert éppen eljött az ideje, hogy megint leugráljon magas helyekről.

Raven zokog, Lia meg azért sír, mert Raven sír. Mi ez, ha nem a full romantika?
A kis holló bőg, mert konkrétan saját magától hatódik meg, és amúgy is idióta, Lia meg szolidarít, mert hát hogy lehet valami ennyire szép, és mennyire sajnálja Ravent, és milyen gyönyörű a szövege, és szegény Raven miattam sosem írhatta meg ezeket a dalokat.

Ja, a kis ex-énekes közbe üzeni, hogy ne hallgassatok rám, mert ezek a számok kurva sokat jelentenek ám.
- Ne üzengess, írjál blogot, vagy a nyomi kis regényed! - gúnyolódtam.
- Ha nem érdekelne, hogy mi van velem, most se írnál és nem számolnál be róla, hogy mit csinálok - okoskodott.
Fuhú, ez most baromi vicces lesz! Olvashattok egy kis "chatelést".  
- Lia, te se maradj ki bogárkám! Kell a dráma. Az mindig tetszik mindenkinek, és én úgy sem tudok egy dalon ennyit cirkuszolni mint ti ketten. Úgy veszem észre, határozottan feldobjátok a blogom.
- Én oda nem írok semmit! - Lianne durcázik. Édes.
- Egy seggfej vagy - jelenti be Raven a nagy felfedezését.
- Jajj Gerard, ne legyél már ennyire kreatív! - kacagtam.
- Hányszor mondjuk, hogy takarodj már innen, ha nem tetszik?- fakadt ki Lia, ma már elég sokadszorra, de most még külön az is felhúzza, hogy leírom amit mondd.
- Nem húz fel. Nem érdekel.
- Raven, ha már ennyire szerelmes vagy a saját hangodba, nem akarsz összejönni magaddal? Kurva vicces lenne! Most mi van? Velem nem beszélsz, csak Liával? Ugyan már cica, nekem is kiöntheted a lelked!
- Adam, el tudod te képzelni, hogy mennyire fárasztó vagy? - sóhajtozik Lia. - Semmit sem értesz sem a dalból, sem az érzésekből, sem az egész világból! Mármint... egyik világból sem!
 - Ó, valaki itt hirtelen szakértő lett. Lazítsatok már!

Ennyi volt a nagy beszélgetés, mert mindkettő elmélyülten hallgatta végig ezredszerre is ugyan azt a dalt, és nagyon komoly terveket szövögettek ellenem. Érdekel az a komoly terv? Az elsőszülött gyerekem egy "jóslat" szerint bele fog szeretni Ravenben. Már alig várom. És ezt az egészet azért cserébe, mert én a múltkor azzal fenyegetőztem, hogy rámozdulok a kis Banditre. Merthogy így hívják Gerard lányát, ha még nem említettem volna. Úgyhogy most retteghetek, hogy nehogy véletlenül gyereket találjak valakinek csinálni. Jó vicc. Hallod Gizi? Ha lesz egy gyerekünk, annak annyi...
Úgyis meg fog történni a gyerek dolog, ebben én is biztos vagyok, de ha lesz lányom, az sosem lesz olyan seggfej, hogy egy kicsit is megtetsszen neki Raven. Ha meg fiam akkor pláne addig verem, amíg le nem száll róla a jóslat átka.
Jó, persze, tudom, a titokzatos jóslatoknak az a tulajdonságuk, hogy be szoktak következni, de nekem csak ne jósolgasson senki. Ha meg mégis, hát állok elébe kedves "Sors".

8 megjegyzés:

  1. Ezért szeretem a blogodat olvasni, mindig van valami aktualitása a számomra. Legalább egy hónapja bajlódom vele, hogy összehozzak valami romantikus zenei egyveleget. Nagyon kevés ilyen jellegű dalt hallgatok, pörgetőnek használom a zenét, meg arra, hogy az elfojtott indulatokat segítsen levezetni, tehát komoly fejtörést okoz, főleg a felhozatalt tekintve.
    Ez volt az első igazi lassú szám, amit hallottam tőlük (vagy inkább, ami a jóvoltodból :D felkeltette az érdeklődésemet). Igazság szerint mostanában nem is nagyon nézegettem, hogy van e új daluk.
    Amikor először hallgattam, a nagy felvezetés után kétségbeestem, elvégre nőből lennék ..meg kellene, hogy érintsen…de annyira nullának éreztem. Mindenesetre adtam neki második, meg harmadik lehetőséget is…és tényleg, milyen csodákra képes, ha az ember a szöveget is figyeli, végre rájöttem , hogy nem is olyan rossz, és a dallama is megragadt  Szóval a lényeg, egy újabb darabbal bővül a listám.
    Akkora kedvet kaptam, hogy elővettem más nagy kedvenceimet is (Evanescence Lacrymosa, Secret Door, System of a down Lonely Day). Még a végén rádöbbenek, hogy én is amolyan bőgős csaj vagyok. :D
    Az érdem pedig ismét a tiéd, hogy népszerűsíted a drágákat. :D
    (egyébként nem Gerardék az egyedüliek, akik, ha megfogja őket valami, egész nap képesek újra és újra lejátszani, ez olyan emberi )
    Jóslatok :D Nem rossz kilátás. Na ez lenne az igazi románc…kár, hogy 21-re is kaptunk egyet és, ha minden jóslat törvényszerűen bekövetkezik, akkor már hírből sem fogjuk hallani, hogy a tiéddel mi újság. Kegyetlen a Sors! Pedig lehet, hogy a végén ez hozza majd össze a családot 

    VálaszTörlés
  2. Na, a kommented első felét átadtam Ravennek, mert igazából engem annyira nem érdekel... XD Bár sejtettem, hogy ez lesz belőle amikor kiraktam. Én a huszadik hallgatás után is nullának érzem, és a szöveg csak ront a helyzeten.
    Már azt is hozzám vágták, hogy én aztán semmiféle "fényt" nem tudok befogadni, azért van.

    "Az érdem pedig ismét a tiéd, hogy népszerűsíted a drágákat. :D"
    Raven-Gerard, puszit kérek! tudod hova...

    Jajj, a 21.-ét én is nagyon várom! Tudod, hátha éppen át tudok jutni vagy ilyesmi. Mekkora poén lenne! Amúgy úgy vagyok vele, hogy vagy tényleg sikerül átjutnom, és meghozom nektek a világvégét, vagy nem fog történni semmi.

    VálaszTörlés
  3. Valójában ez a dal kiborítóan unalmas és semmitmonmdó, gee.
    Írj inkább még 3 Ambilance-t és boldog leszek.

    Dame? A gyerekről lekéstél, Ghoul lecsapott a kezedről.

    ui: ez tetszeni fog!!!!
    http://veresenedesalom.blog.hu/2012/12/10/udvozlunk_a_blog_hu-n_9960

    VálaszTörlés
  4. Én is ezt mondom a dalra...

    Meeert? Már gyereket is csinált neked? :O Szegény Raven ennek nem fog örülni... már teljesen beleélte magát, hogy lesz egy lányom, akit elszerethet. xD

    Azt a cuccot meg nézem máris!

    VálaszTörlés
  5. Óóó, csak nem ismersz?
    Hát a gyerekek továbbra sem bántok, szóval..... ADJATOK EGY SZÉKET!!! xD

    Na, közben végig is olvastam. Fenomenális élmény! :D

    VálaszTörlés
  6. Igen, azt gondoltam, hogy te végigolvasod.... nekem elég volt az a két bekezdés is!

    VálaszTörlés
  7. Hehe, nagyon tetszett! Végig röhögtem. xD

    VálaszTörlés

Wattpad