16

Csak egy átlagos este

Posted in ,
Mindenki megfigyel, jegyzetel, visszaemlékezik körülöttem, hogy értelmetlenebbnél értelmetlenebb novellákat, regényeket, meg még ezeknél is feleslegesebb fanfiction-öket hozzon össze (Lia tündérbogárkámmal az élen...), én pedig csak azért is bemutatok nektek egy kis szösszenetet, hogy mivel múlatjuk az időnket Liával és Ravennel hármasban. Íme a tegnap este történtek, mikor Lia éppen az egyik nem kívánt rokonuknál volt látogatóban, ami abból állt, hogy elvonult az egyik szobába:

 - ADAM ROHADJÁL MEG!!!!!! - Lia úgy sikoltott, mintha éppen elevenen nyúznám, és lángvörös arccal meredt a tablete kijelzőjére. Természetesen a kedves szólongatásra azonnal megjelentem. Ki nem hagynék egy ilyen alkalmat!

 - Na most éppen mi van? - támaszkodtam a széke háttámlájának.
 - Ravennel órákon át dolgoztunk azon a szaron, te meg fogod magad és tönkreteszed! - fújtatott, egészen hörcsögképe lett a kis drágának az idegességtől.
 - Mit? - pislogtam, és úgy láttam jobb lesz gondolatolvasás nélkül végigjátszani a dolgot.
 - Ne játszd a hülye gyereket! - csapott az asztalra. - Rajta kéne lennie a tableten a szövegnek! Most meg nincs, csak a két héttel régebbi!
 - És hogy jövök én a képbe?
 - Csak te használod rajtam kívül a tabletet!
 - Nyugodj már meg drágaságom! Mindjárt lilul a fejed! - kacagtam.
 - Ha törölted a gépemről is, én... én...
 - Hozzá se nyúltam az idióta regényetekhez!
 - Ó, hát persze! Te rinyálsz állandóan, hogy miért azt írom, miért nem arra figyelek, amiket te mondasz! Erre rohadtul felülírod a régebbi verzióval!
 - Az előbb még nem azt mondtad, hogy töröltem? Na add azt a szart! - sóhajtottam nevetve, és kikerestem a dokumentumot. - Tessék rajta van.
 - De ez vagy egy héttel ezelőtti! - rikácsolta. - Hol van az, amit két napja írtunk?
 - Nekem kéne tudni? Mi a francért tettem volna rá a régebbit? Ha törölni akartam volna, törlöm mindenhonnan, nem? - kacsintottam, amivel sikerült még jobban felhúznom az idegeit.
 - Tudom, hogy te voltál!
 - Nem lehet, hogy inkább véletlenül te írtad fölül, amikor átmásoltad? És különben is, az asztali gépeden simán lehet, hogy megvan.
 - Ha nincs meg, megöllek!
 - Ez most elég viccesen hangzik, ugye tudod? Amúgy is, ha nincs meg, Raven lelkesen el fogja mesélni újra, és újra, és...
 - Dögölj meg!
 - Most már bármi apró szarság fog veled történni, azt rögtön rám fogod? Azért ez így nem teljesen fair... Sőt, még abban sem vagy biztos, hogy elveszett a munkád! Mégis nekem esel. Na szép - húztam el a szám durcásan.
 - Na nehogy már te kezdj el itt engem kioktatni, a rohadt életbe!
 - Szerintem inkább vegyél néhány mély levegőt, aztán akkor beszéljünk, ha már kiderült, hogy mi van.

Nos, amikor hazaért, kiderült. A gépén sem volt meg a teljes verzió.
 - Ne sírj, elmondom újra... - Raven Lia mellett ült a számítógépasztala előtt, és vigasztalóan simogatta a lány vállát.
 - Húsz kibaszott oldal! Két rohadt hét! Hogy lehetek ekkora szerencsétlen balfasz???
 - Na, Lia... - Raven megpróbált közelebb húzódni hozzá, hátha legalább attól megnyugszik egy kicsit. Nem jött össze.
 - A rohadt életbe! Nem írok soha többet. Így semmi értelme, ez a szemétláda keresztbe tesz! - meredt rám Lia vörösre sírt szemekkel.
 - Na most akkor döntsd már el, hogy én vagyok a szemétláda, vagy te a szerencsétlen balfasz...
 - Adam, hagyd már békén! - kiabált rám Raven. Igazi lovag.
 - Hát, akkor bőgjön - vontam meg a vállam.
 - Én nem írok többet - morogta Lia elcsukló hangon. - Írjatok amit akartok! Nem fogom ilyen hülyeségre vesztegetni az időmet!
 - Vesztegetni? - nevettem. - Miért, mi jobb dolgod volt?
Raven megint nagyon morcosan nézett rám:
 - Adam!
 - Jó bocs, a felesleges és értelmetlen önsajnálat a te reszortod. De te legalább amiatt hisztériázol, hogy örökre kárhozott lettél, nem pedig néhány elveszett oldal miatt... - vigyorogtam.

Hát, nagyjából ennyi történt. Lia még néhány napig biztosan sajnálni fogja magát, Raven meg Liát fogja sajnálni, úgyhogy ellesznek pár napig.Ui.: Mint láthatjátok kicsit átalakult az oldal elrendezése, újdonság főként a fejléc alatti menüsor, próbálom egy kicsit átláthatóbbá tenni az oldalt, ha van még bármi ötletetek, hogy ezen miként lehetne még segíteni, osszátok meg velem kérlek!

16 megjegyzés:

 1. Szóval úgy néz ki hogy egy ideig nem folytatódik Lia írása? Pedig azt is szívesen olvasnám. Tegnap egy este alatt mind a 9 részt elolvastam, mert már hiányom volt az olvasni valóból :D
  Adam, amit a chatbe írtál, hogy mostanában mással fárasztanak, azt mire értetted? :)

  VálaszTörlés
 2. "Szóval úgy néz ki hogy egy ideig nem folytatódik Lia írása?"
  Á, szerintem még néhány napig sírdogál, aztán úgyis rászánja magát a dologra. Na meg Ravennek sem okoz nagy problémát még egyszer szenvedve végigmesélni a dolgot. Még az is lehet, hogy ő törölte, csak azért, hogy megint elmondhassa. xDD

  "Adam, amit a chatbe írtál, hogy mostanában mással fárasztanak, azt mire értetted? :)"
  Lia már megint elkezdett valamiért rajongani (Sherlock), ami nem különösebben szolgál az én élőtörésemre. xD

  VálaszTörlés
 3. Szóval most most hiányzik hogy jobban foglalkozzanak veled?? :D

  VálaszTörlés
 4. Ó, nekem mindig hiányzik, hogy jobban foglalkozzanak velem... Szerintem nincs felső határ. xD De amúgy igen, most különösen. :D

  VálaszTörlés
 5. Hát most Raven van a színen ahogy nézem, de szerintem úgyis teszel az ügyben hogy veled foglalkozzanak :D

  VálaszTörlés
 6. Ó, azt garantálom! Lenne nekem is egy rakat elmesélni valóm, csak nem akarom azt, hogy belevágok több mindenbe, aztán mindegyiket félbehagyom... De lehet, hogy végül úgyis ez lesz! xD

  VálaszTörlés
 7. > Hát, nagyjából ennyi történt. Lia még néhány napig biztosan sajnálni fogja magát, Raven meg Liát fogja sajnálni, úgyhogy ellesznek pár napig. <

  Pont te mondod??? Ez a bejegyzésed sem szól másról, mint hogy jajj szegény Adamet megvádolják ilyen csúnya dolgokkal! Többet nyafogsz, mint Rev.

  VálaszTörlés
 8. Tündérkém, biztos vagy benne, hogy ezt el szeretnéd kezdeni? Én benne vagyok, de nem garantálom, hogy nem lesz sírás a vége... ;)

  VálaszTörlés
 9. Ajajj....egy pont oda ahogy látom.^^"

  VálaszTörlés
 10. Egyszerűen túl jó a meggyőzőképességem... XD

  VálaszTörlés
 11. Öhh ja nem bocs.....úgy értem,Liának...^^" De remélem attól még nem utálsz nagyon^^"

  VálaszTörlés
 12. Hehehe! Azért most mindenkinek látnia kellett volna Adam fejét! xDDD

  VálaszTörlés
 13. "Öhh ja nem bocs.....úgy értem,Liának...^^" De remélem attól még nem utálsz nagyon^^"
  Na, ez most fájt. :(

  Lia, nem mondhatod majd, hogy én nem szóltam! ;P

  VálaszTörlés
 14. Bocsáss meg Adam,de az igazság az igazság,attól még nagyon nagy arcnak tartalak,nem személyes,de néha picit....tényleg többet nyafogsz.....:$^^" De attól még lehet,h ez csak a körülmények miatt van így.^^

  VálaszTörlés
 15. Ennek nagyon örülök.:3^^

  VálaszTörlés

Wattpad