5

Zenék és szövegek - so give me love give me every little bit of your broken heart

Posted in ,
Már elég szó volt Adamről és Ravenről – bár az előbbiről, véleménye szerint nem lehet elég szó, és nehéz vele vitatkozni –, úgyhogy most másik karaktert szedek elő nektek. (Aki legalább nem kap dührohamot, ha karakternek nevezem. Nem, Adam sem kap dührohamot. Raven viseli nehezen a dolgot.)

A következő dalról mindig Chris jut eszembe, rengeteget hallgatom ezt a számot, ha éppen róla írok.
Viszonylag kevés szó esik itt a blogon Chrisről, de én nagyon szeretem, mert sokkal több van benne, mint ami eddig a történetekből kiderül róla. Gerard az állandó világfájdalmával nyomja el szegényt, Adam meg hát... Ő Adam, elég sokáig azt hittem, hogy mellette az égvilágon senki sem lehet életképes, és mondjuk nem is nagyot tévedtem.

Még rengeteg elmesélni való történet vár Christől is, mert azért azok a szirénes kis sztorik, amiket néha elejt nekem valamelyikük, nem semmik! Kalózok, csaták szárazföldön és tengeren, és Chris a kis szirén-vámpír.
Igen, Adam már kiosztott engem a múltkor, hogy írnom kell, és tisztában vagyok vele, hogy nagyon itt lenne már az ideje, de valahogy mindig az MVR-rel vagy Raven sztorijával haladok. Az utóbbival jóval lassabban.

Amióta többet tudok Chrisről, mint hogy egy tejfölfejű kis... (díszköcsög – Adam szavaival élve), legszívesebben mindig megölelgetném, még akkor is, ha utána keresztbe harapná a torkom.

5 megjegyzés:

  1. Akkor ez azt jelenti Lianne,h ezekről is írva lesz?:D

    VálaszTörlés
  2. Egyszer mindenféleképpen! Szándékomban áll minden sztorit leírni, amivel elhalmoznak Adamék. Csak az időpont kérdéses.

    VálaszTörlés
  3. Várjuk lelkesen!:D Egyébként...zavarna,ha elkérném a címed? Lehet,h lenne közös téma,amiről tudnánk beszélni....ha nem,akkor bocsi,hagyd figyelmen kívül...:$^^

    VálaszTörlés
  4. liannehide@gmail.com
    Nyugodtan írj, ha gondolod, bár közel sem vagyok olyan lelkes csevegő, mint Adam. :)

    VálaszTörlés
  5. Nem baj,legalább,ha rosszabb passzban vagyok,nem orrolsz talán meg rám.:) Köszönöm szépen.^^

    VálaszTörlés

Wattpad