3

"Az ember egy idő után mindent megun... Akkor jön a pingvin."

Posted in , ,
Tervezek valami hosszabb dolgot is írni a helyzetek jelenlegi állásáról, de pillanatnyilag arról kell nyafognom, hogy momentán miért hiányzik Adam a legjobban.
Azért, mert nem lökhetem elé ezt a kis... kisssssss... Hát ezt itt!



Valószínűleg az elképesztő Adam-hiányból eredő űrt próbálom kitölteni minden jött ment gennyes kis gonoszkával, de ebből a Gothamből kapásból három karakter van, akit úgy ahogy van, zsebre vágnék. Aztán az is előfordulhat, hogy TÉNYLEG ilyen baromi jó kis nyomorékokat hoztak össze ebbe a sorozatba. Egyelőre elvagyok Pingvinnel, de minden bizonnyal csak epizódok kérdése és Nygma valamint Jerome is felkerül a "nekem ez kell!" (szigorúan mint karakter) listára. 

Most még Oswald Cobblepot vezet, de ezerrel, úgyhogy nem adok sok időt magamnak arra, hogy ne vágjam be Caligóba. De fog utálni Raven. Legalább ha van esze, akkor kicsinálja. Ja, hogy Ravenről beszélek... Nem lesz annyi esze. Kivéve, ha olvassa ezt. Akkor talán veszi a lapot. Basszus, szegény Raven próbál odahaza valami értelmeset csinálni én meg nem bírom elviselni a világot gennyláda nélkül. De hát ez az élet rendje! Gennyládák kellenek egy sztoriba. És különben is, Raven kezdte azzal, hogy kiszabadította Nicket. Nickez képest egy ilyen kis izé igazán sétagalopp... Lehetne. 
(Meg ha már Nicknél tartunk, Oswald érzelmi oldalával milliószor több mindent tudna kezdeni Raven, mint Nickével. Mert hát Nicknek nincs olyanja.  Igazábóóóóól... Jajj Raven, ne utálj nagyon. Tudod, hogy fel sem fogom igazán, mint művelek. Tudod. Én meg tudom, hogy ez nem kifogás, de naaaaa...)

Ezt a fejet egyértelműen ütni kell, nincs mese. 
Na jó, így azért csak egy kicsit...
Fekete haj, kék szem, neeemmmm tudok mit csinálni. Ez van.

Hát... Akkor mára ennyi.
Lia kétségbeesett vergődését olvashattátok.

3 megjegyzés:

  1. NEM MONDOD KOMOYLAN ÉN IMÁDTAM EZT A SOROZATOT ÚÚÚÚRISTEN, TÉNYLEG ÁNÁDGNÉDFKÉBFNGCLKSYLDGJNMYDLGLJMNYLDTHKTLG!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Pedig én durván Batty-fan vagyok, de ebben határozottan tud idegesíteni az a kölyök a fene nagy koravénségével...
    ÉS ÚRISTEN, OSWALD ANNYIRA KIBAZSOTTUL TÖKÉLETES EZ A SZÍNÉSZ HOGY OLYAT ÉN MÉG NEM LÁTTAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. *És akkor most alakítsuk át Adam blogját eme sorozat csodálatos Oswaldjának tiszteletére.*
      Ne már, hogy te is. Erre én is csak áénebrthbvhjkbjakgefawrbhfvbajba!!!! Wáááh.
      Neeeeheheee így még jobban rá fogok kattani, pedig már eddig is veszélyesen rá vagyok, most mért most mért most méééért?
      Oswald, légy az enyém!

      Amúgy Batmankét itt nem bírom. Mmint nem is az, hogy nem bírom, egyszerűen csak nem érdekel, mert bőven van nála érdekesebb is. Aztán meglátjuk, miből lesz a cserebogár.

      Törlés
  2. Minél többet nézem azt a gifet, annál inkább kid Vegeta haja van.
    http://fc04.deviantart.net/fs70/f/2012/239/e/a/me_as_a_kid_by_vegeta_sensei-d5clopy.jpg

    (Ezt a fajta revansot pedig nagyon várom már a sorozatban
    http://24.media.tumblr.com/tumblr_m3qhrsBySZ1qiqegzo1_500.gif )
    just saiyan.

    VálaszTörlés

Wattpad