67

Vendégkönyv

Ide jöhet hozzászólásként minden, ami nem a bejegyzésekhez kapcsolódik, és túl hosszú a chathez! ;)

67 megjegyzés:

 1. Hisztirohamot?Miért?Ez a valóság!Egyetlen egy isten van és az sátán!!!Nincs jézus meg fasz tudja, hogy hány másik, amit ezek a mocskok kitaláltak!!!

  VálaszTörlés
 2. Látom nagyon felpörget téged a téma :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Sziia el olvastam a történetedet Adamról...
   hát elég fura befelezése lett...
   remélem lesz folytatása...:)

   Törlés
 3. Még nem,de 18 óra múlva fel fog azt garantálom!Szóval most hogy szóba állsz velem miért hisztiztek és hogy vagy?

  VálaszTörlés
 4. Sajna nem megy, mert lekódolták így nem másolható, de ha rámész a "A valódi spiritualitásról" című blogra nyomj rá A kereszténység leleplezése linkre, ott keresd ki a bal oldalon "A spirituális romlás:A spirituális alkímia és a biblia.Bizonyíték, hogy sátán teremtett minket linknél mindent megtalálsz.Ha azt elolvasod megfogod érteni!És te is Adam főleg a 2. csakrát illetően, ami a szexualitásról szól.(Azt nálad már tuti áttörte volna a kundalini! :) )

  VálaszTörlés
 5. Ha már el fogod olvasni tudd, hogy miről is van szó benne!!!

  Harry Potter

  Posted on 2012. Február 23. Csütörtök by Nigel Sheridan under Tapasztalataim, Téveszmék, gyakori kérdések


  Bár lehet hogy néhányan azt hiszik, a Harry Potter-sorozat a Sátánizmus malmára hajtja a vizet, azáltal hogy felkelti az érdeklődést a mágia és az okkult dolgok iránt, de sajnos ki kell hogy ábrándítsam őket. Ez egy csapda, amit az ellenség állított nekünk, valamint a tudatlanoknak.

  Nézzük, miből is áll a csapda!

  A csalétek: a mágia, az okkult.

  Az embereket mindig is érdekelték a rejtett dolgok (valószínűleg ez belénk van kódolva, hiszen eredetileg is arra lettünk tervezve, hogy ezeket az erőket használjuk), ezért az ellenség – jól tudván ezt –, kihasználta a dolgot. Az emberek ráharaptak a csalira, vitték a könyveket mint a cukrot, özönlöttek a mozikba hogy megnézzék a filmeket. Iszonyatos bevétele származott ebből az alkotóknak (fizetünk a saját szenvedésünkért, mint ahogy eddig is tettük, lásd egyházi tized).

  A csapda: tévinformációk, tudatalatti üzenetek, félelemkeltés.

  Kezdjük ott, hogy a film a mágiát alapvetően eszközök használatával mutatja be. Azt a látszatot kelti, hogy a varázslatokhoz eszközök kellenek (bájital, varázspálca, satöbbi). Ez az egyik legalapvetőbb megtévesztés, mivel a mágiához pusztán az ember saját lelkierejére és akaratára van szükség.

  A következő átverés a varázspálca. A Spirituális Sátánisták nagyon jól tudják, hogy a varázspálca használata rendkívül sértő Isteneink számára. A pálca (vagy egyes mágiaágakban varázsbot) a fenyegetés, az utasítgatás eszköze (ez hasonló ahhoz, mint amikor valaki a tenyerét ütögeti a másik kezében lévő hosszúkás tárggyal, jelezvén, hogy itt bizony bajok lesznek, ha nem teszi azt, amit mond). Az Isteneket évszázadokon keresztül sértegették ezekkel az eszközökkel.

  Ne feledjük a legelső Harry Potter-könyvet, a „Bölcsek Kövét”, amely ugyancsak tévútra vezeti az embereket, azt sugallván, hogy egy fizikai kőről van szó.

  Aztán jönnek az ellenség szokásos félelemkeltő slágerei, tudatalatti üzenetei:

  1. Jó a rossz ellen. Ezt nem kell nagyon magyarázni, tisztán látszik. A bátor, dacos hős küzd a velejéig romlott, gonosz főellenséggel. Természetesen a végén a jó győz. Ez a biblia beteges „Isten” VS Sátán című színjátékának potterizált változata.

  2. Az ellenség maga Sátán. Ez is elég egyértelmű abból, hogy Voldemortra mint „Sötét Nagyúrra” utalnak – Sátánra a „Sötétség Hercege” bélyeget ragasztották. Voldemort igencsak „jó kapcsolatot ápol” a kígyókkal, képes beszélni velük. Mint az közismert, a kígyó Sátán jelképe és szent állata. Emlékszem egy mondatra a könyvből, amely valahogy így hangzott: „Ha valaki a kígyókkal beszélget, az még a varázslók között sem jó jel.” Ezt akkor mondta valaki (talán Hermione?), mikor megtudta hogy Harry ért a kígyók nyelvén. Az egész történetben a kígyók negatív szereplők. Ezzel akarják elrettenteni tudat alatt az embereket Sátántól.

  VálaszTörlés
 6. Megjegyezném, hogy Voldemort nevének vége („de Mort”) valami halállal kapcsolatosat jelent („a Halálé”). A nevének eleje (Vol) esetleg származhat a latin „volo” (parancsol, kényszerít) szóból, így a teljes név valami hasonló jelentésű lehet: „Aki a Halálba kényszerít”, vagy „A Halál parancsa”. A „volo” az eredeti angol nevében is megjelenik (Tom Marvolo Riddle), habár ez inkább egy gyenge „beszélő névnek tűnik” (Marvel – csodálatos dolog, Riddle – rejtély). Eltekintve az elméleti fejtegetésektől, azt hiszem a „de Mort” önmagáért beszél.

  3. Van még sok más tudat alatti üzenet, pl. a horcruxok esetében. 7 darab horcrux van, amiben Voldemort lelkének darabjai vannak. Lefordítva: van 7 darab fő csakránk, amelyben gyakorlatilag Sátán (Voldemort) lelke (vagy energiája) él. Ráadásul a horcruxokat csak gyilkosság árán lehet megalkotni – vagyis egy negatív dolgot kötnek a hét csakrához.

  A főhősök 3-an vannak, ez a „szentháromság” megfelelője. Aki nem tudná, a valódi szentháromság az Ida-Pingala-Szusumna idegszálak, valamint a csakrák középső, első és hátsó kiterjesztései.

  Voldemort és Harry pálcájának ikermagjai vannak – Sátán ereje, a kundalini kígyó az emberekben is megvan.
  Természetesen belefért egy kis nácigyalázás is. Miért is ne? Lássuk:

  Voldemort és követői a “tiszta varázslóvért” tartják elfogadhatónak, és gyűlölik a “sárvérűeket”. A 7. filmben a Mágiaügyi Minisztérium őrei a náci egyenruhához nagyon hasonló ruhát viselnek, vörös karszalaggal a bal karjukon – a tudatalatti üzenetek itt is jól láthatók: “A nácik a gonosz követői”, valamint „A Sátánisták a gonosz követői”, és „A Sátánisták nácik”.

  És még ennél is természetesebb, hogy ellenségeink próbálnak rokonszenvet ébreszteni maguk iránt:

  Harry Potterre úgy utalnak, mint „a kiválasztott”. Ismerős? Kik is világunkban azok akik úgymond „kiválasztottak”? Talán csak nem a zsidók? Éppen ezért nem meglepő, hogy a Harryt játszó színész, Daniel Radcliffe is zsidó.

  Tehát a könyvek és a filmek legnagyobb tudat alatti üzenete az, hogy a hős, bátor, rokonszenves zsidó kiválasztott (a zsidók messiása) legyőzi és elpusztítja a gonosz, embereket sanyargató Sátánt (Voldemortot) és követőit.

  VálaszTörlés
 7. Ez is, mint a Hollywoodi produkciók legtöbbje, valamint a manapság mágiával foglalkozó szórakoztató könyvek az ellenség kezében van, és az ellenség céljait szolgálja. Akinek van elég tudása, az észreveszi ezeket a csapdákat, és nem sétál beléjük. Talán ironikus, de éppen az egyik Potter-film hatására kezdtem el komolyabban foglalkozni a mágiával, és így jutottam el erre az útra, Sátán oldalára. Az ellenség terve esetemben visszafelé sült el.
  Remélem tetszik!Ha szeretnél több infót írd be a szerkesztő nevét a keresőbe, ott minden fent van!

  VálaszTörlés
 8. Érdekes ez a cikk, amit bemásoltál... Bár szerintem azért kicsit túlreagálja a dolgokat. Na meg túlságosan "egyféle valósághoz" ragaszkodik... Oké, oké, tudom, hogy szerinte az az igazság, meg most nagyon odáig vagy a Sátánért, de én teljesen elképzelhetőnek tartom, hogy valahol, egy "messzi messzi galaxisban" létezik olyan világ, amilyen a HP-világ.
  Persze én mindig elfogult vagyok regények terén. Hamarosan én is írok az első három részről. :D

  VálaszTörlés
 9. Szia Adam!
  Itt nem arról van szó, hogy odáig vagyok sátánér(megjegyzem elköteleztem magam mellette egy életre és halál után is érvényes, mert "vérrel írt" szerződés volt!Annyiban igazad volt, hogy létezik egy ilyen világ, még pedig az itteni is ilyen.Ha az ember egy kicsit is törődne a lelki és testi erősítéssel, hamar képes lenne pár dologra.Ha sikerül a harmadik szemét kinyitni, onnantól sokkal jobban ráhangolódhatna erre az erőre.Persze akik sátán hívei azok gyorsabban fejlődnek, mert tanítja őket.Az örződémonok is rengeteget segítenek nekünk.EZ NEM GYILKOLÁSRÓL SZÓL, hanem FELEMELKEDÉS ÉS ISTENNÉVÁLÁSRÓL(ez a valódi célja)!!!Ez sátán atyánk akarata.Ezért teremtett minket és a többi élőlényt.
  Már alig várom a regény elemzését!!!!Szia.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia.
   Láttam hogy szóba jött a sátánizmus és engem is nagyon érdekel.
   Az igazat megvallva én is el kezdtem ezzel foglalkozni és olyan embereket keresek akik ugyszint ezzel foglalkoznak és szivesen megismerkednék ilyen emberekkel.

   Törlés
 10. Istenem, Heydi, remélem, 14 év alatt vagy, ott még megbocsátható az ilyen szintű hülyeség...:D

  Nem mintha bajom lenne a Sátánnal, de természetét és eredetét tekintve... Nos, Adam tudna meéslni az életre lkeltett karakterekről... Röviden? nem kell ahhoz tanulni semmit, h isten legyél:D
  Kicsit túlbonyolítod a dolgokat...

  VálaszTörlés
 11. Helló kedves névtelen!!!
  Ami azt illeti 20 is elmúltam és nem hibáztam, ezzel a döntésemmel.Lehet, hogy beléd neveltek valamit,rádkényszerítették, de én nem hagytam magam soha.Teljesen helyesen cselekedtem és sokkal jobb az életem, mint valaha.Enki oldalán boldog vagyok és inkább meghalok, minthogy egy szűz kurvát meg a karón rothadó zabiját imádjam, aki soha semmit nem tesz az emberekért!!!!!Majd imádkozok érted, hogy rálelj az igazságra!!!HA LEHET TE NE TEDD, MERT ÚGY KAPOD VISSZA AHOGY KÜLDÖD!!!!Ezt komolyan mondom!

  VálaszTörlés
 12. Á vannak itt nagyon poén dolgok ez a Heydi nagyon ijesztő mivel van egy Heidi nevű barátnőm aki nagyon Istenfélő és olyan mintha egy párhuzamos univerzumba olvasgatnék xD tudom hülye vagyok :D
  bocsánat

  VálaszTörlés
 13. Ó, csak nyugodtan, elvégre ennek a blognak a fő témája a párhuzamos univerzumok. Imádom olvasni az itt zajló eszmecseréket. :D

  VálaszTörlés
 14. Te csak ne imádkozz értem!:O Attólóvjon meg az É.. A pokol...!
  Egyébként mellélőttél, édes, közöm nincs a szűzkurvához meg a zabigyerekéhez... De az a fröcsögés, amit te levágsz..:D

  Nagyon félre vagy tájéloztatva, ha azt hiszed, a Sátánnak az ilyen elvakult és önmaguktól elszállt gyerekek bármire is.kellenek... Szerintem te alaposan át vagy verve!:(

  (úristen, mennyire-mennyire fogom én ezt élvezni...XD)

  VálaszTörlés
 15. Szia Heydi ! neked mi is a véleményed Adamről ? lehet már írtad csak én nem nézem meg ...és most így érdekelne :D

  VálaszTörlés
 16. Szia nincs vele semmi bajom.Bírom a természetét, vagy mondhatnám magát Adamet.Ja a nevemet is ő adta, tehát nem az ismerősöd vagyok(csak azért hogy biztosan tudd XD).A te barátnőd istenfélő?Ez érdekesen hanzik.Ha tovább olvasol, biztos megtalálod az Adamről szóló részt.(már mint a véleményem róla,de tömören leírtam itt is)

  Névtelen kommentezőnek szól!
  "Egyébként mellélőttél, édes, közöm nincs a szűzkurvához meg a zabigyerekéhez... De az a fröcsögés, amit te levágsz..:D"

  Na erre csak annyit mondok, hogy ÖRÜLÖK annak, hogy nem dölsz be egy olyan vallásnak, aminek nincs alapja és saját maga ellen beszél, ráadásul undorító szövegeket prédikál!A fröcsögésről meg annyit mondok, hogy én csak megmondom azt, ami a szívemen van.

  "Nagyon félre vagy tájéloztatva, ha azt hiszed, a Sátánnak az ilyen elvakult és önmaguktól elszállt gyerekek bármire is.kellenek... Szerintem te alaposan át vagy verve!:("

  Mint írtam nem vagyok tizenéves taknyos mint te!És ha kicsit utána néznél tudnád, hogy EZ AZ IGAZ SÁTÁNIZMUS!!!!Nem pedig az ha gyilkolsz meg azt mondod, jajj gyere és csináljunk minden baromságot, amivel megszegünk valamennyi dolgot amit a törvények tíltanak és bűnözzünk.!!! Bár kíváncsi lennék neked mit mond a sátánizmus!!!
  ÉLJEN SÁÁTÁN ÉS A POKOL ÖSSZES DÉMONA!!!!!!!!!!!!!!!


  VálaszTörlés
 17. És akkor te mit csinálsz mint Sátánista vagy ez milyen kötelezettséggel jár vagy mi ?

  VálaszTörlés
 18. Szia Evelyn.
  Nos én jelenleg, amit "kezdőként" tehetek(pár hete csinálom)a rituális kellékek beszerzése mint pl.:Athame,gyertya,füstölő,árnyakkönyve,csengő,kehely,égetőedény,pentagram stb.A legtöbb időt erőmeditációval és jógával töltöm, mert ezek a dolgok fontosak!Valamint most kezdek egy asztrális templom kialakításába(ami később jobban fog menni, mert kinyílik a harmadik szem).Olvasom a kellékek felszentelését és rituálékat is mert ezek szükségesek!Amit mindennél jobban akarok tudni és ezen is ténykedek az az örző démonom kiléte.Még nem tudom a nevét, de nem akarom háborgatni, mert ha eljön az ideje úgy is látni fogom meg hallani(remélem nem fog fájni a fejem megint mint az elkötelezésnél :) ).Van egy sokkal fontosabb dolog, amit most megosztok veled az egyik ünnepünk, ami most volt A NYÁRI NAPFORDULÓ ÜNNEPE(LITHA).Ti ezt az ünnepet máshogy ismeritek, mert a katolikus egyház a nyári napfordulót “Szent Iván napjával” helyettesítette.
  Ami az elkötelezést illeti: Az elkötelezés egy formális rituáléból áll. Ezt szabad akaratból csináljuk. Mi döntést hozunk, azzal ellentétben, mikor elhurcolnak egy keresztény templomba, és előre megírt imákat szajkózunk (amiket keleti mantrákból loptak) egy csapat idióta előtt.Úgy is írhatnám, hogy megtagadsz minden zsidó-keresztény istent jehovát,valamint annak hitvány fiát jézust.Hű leszel sátán atyánkhoz és a démonokhoz(akik az IGAZI istenek).Sátán megvéd téged és segít a démonokkal együtt.Megvédi szeretteidet, még ha azok nem is sátánisták.Ha a szívedbe fogadod sokkal jobb lesz az élet.Segítenek nekünk fejlődni spirituálisan és sose vagy egyedül, mert mindig minden követőjét figyeli.Na ha van még kérdésed írj vagy valami, de most megyek, mert meditálás van a programon szia! XD

  VálaszTörlés
 19. Nem, nem vagyok tizenéves taknyos, hiába akarsz sértegetni.
  Nem, nem hiszem, hogy a te sátánod a csúnya-gonopsz Lucifer - mellesleg imádom Lucyt.
  De, tudom, hogy a sátánizmus nem a vérről és a bosszúról szól, hanem az erőről,és a fejlődésért, az emberekért való uralkodásról. Meglehetősen szigorú szabályrendszere van, és sok szertartása, többnyire jóléti varázslatokhoz vagy a démonokhoz kötődik, akik "angyalok", pontosabban az angyalok szerepét töltik be. Segítik, védik a rájuk bízott, vagy őket megidéző embereket. Feltéve, ha az illető méltó rá, vagyis elég erős a szíve, hogy parancsolni...pontosabban kérni tudjon tőlük valamit. Merthogy egy démonnak nem tudsz, és nem is szabad parancsolnod. Elképesztően erős és büszke népek, szóval fő a tisztelet, ha életben akarsz maradni...
  Gyakorlatilag lecserélitek az Atyát a Sátánra, és - a jóízlés határain belül - minden olyat jónak tartotok, amit ők rossznak - és ennyi. Lehet, h ez most fáj, de Ez az igazság. Persze vannak apróbb változtatások, nyilván a leggyűlöltebb jegyeket nem vettétek át, de ha józanul végiggondolod... annyi energiát fektettek a kereszténység szapulásába, hogy a legtöbbeteknek fogalma sincs, még annyira se, hogy miről szólna a hitetek, mint nekem, pedig messze nem ástam bele magam a témába annakidején... Az egésznek a kereszténység tagadása az alapja és a lényege, bármit is találtok ki köré, és ez egyrészt szánalmas... nem, nem is ez a jó szó, inkább kétségbeesettségről tanúskodik, másrészt totál hiteltelen tőle az egész. Semmivel sem egyszerűbb hinni benne... Az egyetlen előnye, hogy ha jól csinálod, nem valami felsőbb hatalom követeli tőled, hogy imádd, hanem magadat teheted a középpontba, a te egyéni fejlődésed, mind szellemi, mind lelki szempontból, innen már csak egy lépés a "mágia" tanulása, ami - igazad van - marhára nem természetfeletti, csak az emberek nem tudnak kellőképpen koncentrálni. (Én se:(...)

  És nem, ismétlem, NEM hiszem, hogy a csecsemőáldozó "sátánistáknak" BÁRMI köze lenne hozzátok.

  Olyan meg, hgog "Igazi" Isten egyszerűen nincs.
  Ha egyszer majd sikerül majd létrehoznod egy lényt, aki képes tárgyakat mozgatni a fizikai valóságban, (és ez csak a kezdet!) ha ráérzel, hogy csináld, rájössz, mitől olyan erősek az "Istenek" a maguk korában. Mitől léteznek, mitől igaziak. Ilyen az ember, retteg egész életében, és nem akar, hát kitalál magának mindenféle segítséget, többnyire erős, félelmetes lényt vagy lényeket, akik bármit megtehetnek, és magyarázatot adnak a világ fura dolgaira, és akiken éppen ezért hirtelen sokan kezdenek el hinni; az lenne a fura, ha nem "kelne életre"!! De ezt nem islehet igazán szavakkalelmagyarázni... Egyszer próbáld ki, legalább egy ilyen Adam-szintű izét találj ki magadnak, ha eddig nem tetted, egyészt hasznos, és többet tud segíteni (meg ártani...igaz, Ghoul???!) mint akármelyik démon, másrészt sokkal, de sokkal szórakoztatóbb, mint oltárokkar szarakodni...

  Kiírom a nevem.. Ánem. Lusta vagyok.

  VálaszTörlés
 20. Csak azért nem írod ki, mert bajod lehet hisz ismered a hatalmukat!Nem sértődtem meg, mert ilyenen nem érdemes! :)Sajnálom ha így gondolod és ezen a tényen is maradsz.Én azért maradok ennél az életnél mert már haladó stádiumba kezdek lépni.Az oltárral meg te szarakodnál, mert mi időt szánunk rá, mivel fontos vagy mondhatnám a részünk.

  VálaszTörlés
 21. Szia ! érdekesek ezek a dolgok . És én sehogy se ismertem a napfordulót mármint tudtam hogy van de utálom a katolikusokat és hogy mindenféle emberre rámondják, hogy szent (meg minden egyéb dolgukat is és a ünnepeket is) . Akkor egy másik kérdésem : barátaid, családot , hogy áll ehhez az egészhez ?

  VálaszTörlés
 22. Szia Evelyn!
  A kérdésedre a válaszom kicsit rövid lesz, de remélem kielégítő.Ahol én élek vannak fiatalok és ismerem valamennyit, de nem a barátaim.Egy volt osztálytársammal sokat beszéltem, viszont már nem, mert megmontam, hogy nem vagyok hajlandó minden dolgot nekiadni.(idejárt kéregetni és semmi mást nem csinált,ha kellett valami megtalált, de egyébként nem)Szóval barátaim nincsenek és nem is voltak.Csak magamra és az örződémonokra számíthatok valamint Sátánra, ez pedig éppen elegendő.Anyumnak megmontam pár napja, hogy sátánista vagyok,de nem érdekelte nem haragudott és nem szól bele,ellentétbe az élettársammal, aki lefogja nyúzni a bőröm, ha az örződémonom,Enki,Azazel,Astaroth és Beelzebub pecsétjét magamra tetováltatom.Szerintem nem szégyen, ha valaki felválalja a vallását.Tulajdon képpen nem érdekel ki mit mond, én akkor is a szívem szerint cselekszek, bármi lesz.Elfogadom magam olyannak, amilyen vagyok és nem hagyom, hogy mások befolyásoljanak!

  Névtelennek!!!
  Megtudnád mondani miért bántasz egy igazi ősi vallást?Ez egy gyönyörű dolog, ami nem fogható semmihez.Ha a szádra veszed gyalázod, nem leszel jobb vagy több egy embernél sem.Ha nem voltál elég kitartó és türelmes az a te bajod.De miért bántod sátánt és a démonokat?Talán voltak rossz tapasztalataid(ha igen az csak magadnak köszönheted!)?Nos ez az utolsó kommentem hozzád, mert a fivérem szerint nem érdemes veled foglalkozni, és igaza is van!

  VálaszTörlés
 23. Szia Heydi !
  Hát ez nem hangzik túl jól.De ha jók a démonok is akkor végülis..ö azért ne nyúzzák le a bőröd(mármint az élettársad) . Én mondjuk nem tudnék így gondolni a démonokra mint ahogy te.

  VálaszTörlés
 24. Szia!
  Figyelj,a démonokról te csak rosszat hallasz semmi mást és ezért van az, hogy rossz kép villan be az agyadba mikor meghallod a démon szót.Hidd el nem rosszak és egyszerűen túl gyönyörűek!!!A bőröm lenyúzását nem hagyom, sőt én vagyok a főnök, ha valamit a fejembe veszek, nem engedek belőle véghez viszem, bármi is az ára!!!Ezzel nem azt mondom, hogy a párom egy papucs, de senkire sem hallgatok, csak magamra!:D

  VálaszTörlés
 25. Egy, nem bántom, te érzed annak. Kettő, AZÉRT MERT VALLÁS, vagyis úgy, ahogy van, az egész KITALÁCIÓ.
  A hit szép dolog, hasznos is, amíg nem megy át hülyeségbe. Én is hiszek sokmindenben, mert tényleg sokat segít. Csak az nem midnegy, hogy elfelejted-e, hogy TE táplálod a "vallásod" hittel. Mert abban a pillanatban, hogy ezt sikerül ignorálnod, semmivel sem vagy jobb, mint a templomba járó nagymamik. Képzeld, velük is történnek csodák! Pedigős Istenben hisznek! Na, vajon miért...?
  A HIT az, ami képessé tehet dolgokra, ami csodákat produkál, nem az Isten vagy a Sátán. Könnyű persze ráfogni, hogy ahh, az Isten, Buddha, a Sátán, a Kiskutyám Farka segít, de nem. Nézzünk szembe a tényekkel - te csinálod, adott esetben kihasználsz dolgokat,amik nem mindig láthatóak, vagy nem mindenki számára elérhetőek, de fölösleges ettől más, felsőbb hatalom háta mögé bújni.A felelősség így is, úgy is a tiéd, hiába nyugtatod magad azzal, hogy ledobod magadról,és az egészet a Sátánra kened.
  Persze ha ezt észben tartod, az sem zárja ki, hogy tiszteld és imádd, azt választasz segítségül, amit vagy akit akarsz, de attól még a vallás kitaláció marad. Halálmindegy, milyen ősi. A T-mobil is ősi, az Első Autó, aztán közlekedj vele... A lényeg, hogy ha használod a "vallási" dolgokat, tanokat, akkor tényleg HASZNÁLD, ne imádkozz,meg könyörögjértük, meg ne adománynak tekintsd, és az istenért, vállald érte a felelősséget! Úgyis lesz, akinek nem tetszik, amit csinálsz, azzal Sátán nélkül is elboldogulsz, másra meg mire kell ő neked? Hogy igazolja a tetteid...? Mit tudsz tenni, amit igazolnia kéne? Ami annyira nagy bűn, hogy Ő kell hozzá...?
  Persze, ha barátként, elsőszámú segítőként tekintesz rá, akit szeretni lehet, mert nincs ilyen élő ember a környezetedben, akkor máris jobban értem.Végülis, ő erős, meg okos, meg szép, meg mindenki ellene van, de ő az egyetlen igazság..
  Neked ez tényleg nem gyanús?:D Na EZ a Hollywood:D

  Az a vicces az egészben, hogy a jelek szerint ugyanúgy élünk, ugyanazt tesszük, azzal a különbséggel, hogy te kitaláltad, hogy szerzel magadnak egy "különleges" istent - mert úgy sokkal egyszerűbb a dolog - akit nem tömegével imádnak, vagyis lehet miatta lázadozni, utálkozni, ami levezeti a feszültséget, de tartást is ad. Büszke lehetsz miatta magadra, áldozatot hozol érte valamilyen szinten, és a tetejébe még izgalmas is az egész. Szóval igazán neked való, érzed tőle, hogy élsz, hogy fontos vagy, hogy van előtted jövő, ráadásul valami nagy, valami...szentséges (nem ÚGY szent), valami magasabb rendű, rajtad túlnőtt dologért harcolhatsz, szóval tényleg, minen megvan, ami csak egy szép, hosszú, tartalmas élethez kellhet.
  Én dettó, csak én inkább kitaláltam egyet. Egyrészt, mert úgy még izgalmasabb, másrészt, így senki sem parancsol nekem, ráadásul a lehetőségek is sokkal szélesebbek, mert nem zárok ki egyetlen más vallást sem, pontosabban a beléjük vetett Hit erejét nem tagadom le, és tudom, hogy azok is működhetnek. Durván szólva nekem mindegy, hogy angyalt, démont, kerubot, Hádészt, vagy kit használok adott esetben. És tudod mit? Ugyanúgy működik! Csak nekem nem kell imádni, megalázkoni az "istenem" előtt, mert pontosan tudom, hogy honnan jött, és hogyan használjam.
  Az persze máskérdés, hogy melyikünk mire használja az erejét...

  A nevem meg nem félelemből nem írom ki, ad1, hónapok óta nem teszem, utálom ezt a szaros panelt ott lenn, ad2, Dameúgyis tudja:P
  Vagy nektek komolyan egy néven múlik az a fene nagy hatalmatok...?:O Tiszta Death Note...
  Na AKKOR félnék!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. A magadfajta hulladékok miatt vagyunk ekkora szarban te barom!Mi azon dolgozunk hogy megvédjük a szaros hátsodat!Sátánt ne merészeld a szádra venni, neki köszönhetitek a kibaszott életeteket ügyhogy kussolj!

   Törlés
 26. Névtelen,teljesen igazad van,ezt nagyon jól összefoglaltad az utolsó hozzászólásodban,nem lehetett volna szebben mondani.:)

  VálaszTörlés
 27. Mindkét szám a Rufus Rex-től van,az egyik a Wolds In-Between a másik meg a Personal Demons. Azért ide írom(és remélem itt is olvasod) mert chatbe nem tudtam,mert valami megakadályozta.:$

  VálaszTörlés
 28. Mizantróp: kifejezetten jók a számok, csak az az egy gondom van, hogy annyira Creature Feature, mintha a kettő teljesen egy lenne, de azért szórakoztató.
  Ha már zene...itt gondolom szinte mindenki a punk, rock, meg hasonló stílusokat kedveli..én tényleg mindenevő vagyok, úgyhogy most van egy kicsit más jellegű szám, ami megtetszett :) olyan semmi az egész, talán pont azért. http://www.youtube.com/watch?v=_VUXuqdXNj8 mondhatnám napi hangulat
  Jeffree Star: ami először eszembe jutott : Te jó ég! 'Micsoda nő ez a férfi!' Gyönyörű! és milyen dögös frizurái vannak :D A zene átlagos, a hangja kifejezetten kellemes, a látvány pedig... :D Tetszik!

  VálaszTörlés
 29. Köszönöm Aysha,egyébként szerintem is,először nem is tudtam,h most akkor egy-e a kettő vagy sem...de szerintem mindenképp rohadt jók a számok,és nagyon passzolnak!:D A Jeffree Star-t is szeretem,annak egy számát is írtam a chat-be azt láttad?;)

  VálaszTörlés
 30. Ohh, nem is írtam ide. Szégyen és gyalázat!
  Fogamra való ez a Jeffree Star. Bár bizarr módon Lucyra emlékeztet. xD De azért tudnék vele mit kezdeni.

  VálaszTörlés
 31. Adam te mivel nem tudsz kezdeni valamit?!Neked mindig van ötleted,ha jó ha rossz akkor is!(igen még élek! :P)

  VálaszTörlés
 32. Megnéztem a Jeffree Star számot, még mindig bírom :)De íme egy új szerelem :
  http://www.youtube.com/watch?v=BJk6gZuPKRE
  Már biztosan ismerős, én viszont csak most hallottam, gondolom ez is egy olyan 'tartós' érzelem, ami egyébként is jellemez, de egyelőre nagyon élvezem :D
  És egy pici videó, amiről Adam jutott rögtön az eszembe és az ő gyerek utáni vágya XD :
  http://www.youtube.com/watch?v=9s4ADmIp_pI

  VálaszTörlés
 33. Üdvözletem! Melori vagyok.
  Túl régen bolyongok önmagamban azzal a kételyel szembesülve nap mint nap, hogy léteznek-e vámpírok?. Sosem hittem el, mindíg volt logikus magyarázat az érzetre, miszerint időközönként érzek valakit közülük. Igen tisztában vagyok vele...kész röhely ki a franc hinné ezt el nekem? Nos nem érdekel mert én élem át nap-nap után nem pedig a kételkedők, nekem van vérszomjam mint emberi lélek nem másnak, én küzdök ellene mondhatnám minden pillanatban, mert sokszor érzem azt, hogy húz szinte kitépne önmagamból egy örvény ami mindent elnyel. Nemrég röttem rá, hogy álmomban, és manapság inkább elötte átlépve emberi korlátaimat átlépek az asztrálsíkra, sosem tudtam minek, mostmár tudom, mert ez az első álomás a földi élet után.

  Csupán azért írtam le ezen szavaim, hogy megköszönjem az oldal lüktető erének, hogy bár nem olvastam véig minden szót, de nekem nincs is szükségem rá, választ kaptam és ennyi elég.
  Továbbit mindenkinek, és remélem veled összefutok mégha pár mondat ereéig is.

  VálaszTörlés
 34. @Heydi:
  Elég csöndes vagy ahhoz képest! ;) Mondom én, aki két hétig alig látott netet... xD

  @Aysha:
  Na vééégre, meg tudtam nézni a videókat! Nem rossz, de még nem szerettem bele. Majd megmutatom - Lia úgyis írja ezeket a zenés bejegyzéseket - hogy kikért vagyok oda.

  Jajj a babás videó! xDDD Én nem csinálnék ilyet a gyerekemmel. :P

  @Melori:
  Ez az asztrál sík dolog határozottan érdekel. :D
  Köszi, hogy leírtad ezeket, mindig jó olvasni, ha hatással tudok lenni az emberekre/ember szerű lényekre!
  Én akár több mondat erejéig is elérhető vagyok itt, vagy emailben, alkalmanként még facebookon is megfordulok. ;)

  VálaszTörlés
 35. Melori

  Adam! Én magam is vezettem blogot sajnálatos módon vége szakatt, tudnod kell nem az érdekel amiket felszinesen leírsz magadból, hanem az ami az írásaid mögött érződik...igen érződik a magamfajták márha vannak rajtam kívül megérezzük. Tökéletes előadás ami részben igaz, de hagy tegyek fel egy kérdést. Inmáron mi tart téged fogva még mindíg? Érezhető a "tűz" amit elfolytol de benned mélyen lobog, ez a hajtóerő sosem múlik el, különös mert pezsegsz nem emberi nyelven értetendő szerintem tudod... Folytatnám, de asszem izelítőnek megteszi és igen a válasz a kérdésedre. ;)

  Várom válaszod.

  VálaszTörlés
 36. Melori

  Nem csak te tudsz átlépni kapukat/síkokat! Én is áttévedtem párszor, bár nem tudom hova és miért. Egy biztos érdekes egy téma az tuti! Lehet érezni, amit írtál Adamnél!

  VálaszTörlés
 37. Kedves nevtelen!

  Ne ercs ferre nem a figyelem felkeltesert vagyok jelen. Itt letemnek egyetlen oka van a megismeres! Engem minen egyed jelleme / lelke, eletereje es a benne rejlo ero vonz/ ami nem titok. Nem a szamat jottem jartatni foloslegesen ugyanis nem alom a folosleges szocseplest.

  Kerlek ne vedd szavaim sertesnek vagy tamadasnak ugyanis puszta tenykozles a felreertesek elkerulesere. :)


  Tovabbi kellemes ejszakat mindenkinek.

  VálaszTörlés
 38. Nem veszem sértésnek, sőt nagyon is örülök, hogy akadnak még ilyenek. Én is érzem az erőket kinek milyen mértékben, miben foghatóak meg! Elég ingoványos ez a talaj. Nem tudom magadról tudod-e mi vagy, milyen erővel bírsz ilyenek?! Jó tanács, mielőtt másokkal foglalkozol, ezt tisztázd le! :)

  VálaszTörlés
 39. Kedves Emily!

  Köszönöm tanácsod, nem sűrüen kapok ilyen üdvözlést, töbnyire tartanak tőlem, ha érzékelnek, de kellemes fogadtatásodnak örülök. Ami bennem mozog főként úgy tudnám definiálni mint az időjárást, roppant változékony, olykor elég kiszámíthatatlan és bár próbáltam már eddigi életem során, bizonyos értelemben még nem tudtam neki határt szabni természetesen bizonyos értelemben. Mint mindíg az "ingoványos út" is kihívás engem pedig a kihívás éltet ahogy a kudarc hajt tovább.

  Üdvözlettel: Melori

  VálaszTörlés
 40. Kedves Melori!

  Ne félj, semmitől/senkitől sem tartok! Kezdj neki hozzá valamelyféle sajátos erő/energia meditációnak. Ezzel kontrollt fogsz tudni tartani. Bízz magadban! A kihívások mindenkit éltetnek- kicsit összekötődik a kiszámíthatatlansággal is, ha belegondolsz! :)

  VálaszTörlés
 41. Emily!

  Ne aggódj, annyira azért nem kósza tisztában vagyok vele mit, mikor, miért teszek. Jelen esetnek is megvan a maga oka, nem szeretném felbolygatni az itteni nyugis " életet". A távolságot mint eddig is meg fogom tartani, sodródom az árral mert én akarom, mivel hozzám tartozik ellene tenni nem tudok és nem is fogok. Használom amim van, ne félcs néztem már puskacsővel farkasszemet, nekünk az ehez hasonló ujjabb lépés, valahol puszta unaloműzés, de nállam értelemmel és okkal bír!!!


  Melori

  VálaszTörlés
 42. 'Majd megmutatom - Lia úgyis írja ezeket a zenés bejegyzéseket - hogy kikért vagyok oda. '- na végre!
  'Jajj a babás videó! xDDD Én nem csinálnék ilyet a gyerekemmel. :P'- Nem,... neked ez túl hétköznapi, te jobbat kitalálsz XD
  ..én meg megint találtam valami jót, tudom, ez sem a stílusod, de olyan kellemes: http://www.youtube.com/watch?v=9Pes54J8PVw&feature=share
  Ez pedig egy kedvenc: http://www.youtube.com/watch?v=ONPz1OrL9TE&feature=youtu.be

  VálaszTörlés
 43. Egy sátáni bölcsesség!
  Hallgatni arany!!!
  + Egy:Az sem hülye, aki hallgat!!!

  ÉLJEN SÁTÁN ÉS A POKOL MINDEN DÉMONA!!!!

  VálaszTörlés
 44. Hallgatni arany! Valóban. Na, ezért kellett volna befogni a po...klaviatúrádat, aranyom! Ha valamire jutni akarsz, először is nem ártana az agyadba vésni az egyik legősibb használati utasítást: "tudni, merni, akarni, hallgatni". Ahogy elnézlek, nálad max. a második meg a harmadik játszik. Viszont az első meg a negyedik nélkül hamar a vigyorgóban találhatod magad...Úgyhogy térítés helyett inkább a tanulást ajánlanám. Bőven van mit...

  VálaszTörlés
 45. Szerbusz Adam. Nem eloszor vagyok az oldaladon, bar eddig azert nem jeleztem, mert eloszor szerettem volna belenezni kisse a blogodba, mielott valodi velemenyt alkotok rola...Ami igaz, erdekes az oldalad, es nagyon sok embert magaval ragad...foleg olyanokat akik nyitottabbak, es inkabb a dolgok melyere neznek mint az atlag ember...lehet az idot tolteni vel, hisz jo az idozitesed...az emberiseg tudataban ujra kozpontosult a "vampir mitosz'...volt ido tobb evszazaddal ezelott amikor rettegtek toluk, de ugyanigy a temak kozeppontjaban alltak, manapsag meg gyonyoruve, csodas jellemvonasokkal rendelkezokke varzsoltak oket az emberi elme hatartalanjai. Vagy igy vagy ugy, de mindigis foglalkoztatta az embereket ez a tema. Igyhat igencsak jol idozitettel es jo kis csoportot tomoritettel magad kore, akik rendszeresen olvasnak teged. En nyitott ember vagyok, a racionalizmus a fo jellemvonasom. Szeretek a dolgok melyere latni, de ovatos vagyok minden ilyen temaval kapcsoltaban. Azt vallom, hogy hinni jo, de sosem szabad megtagadni a realitast....mindenesetre, a kepzeletvilagod hatartalan, es szines...ha pedig valosagos az alap.akkor megjobb...mert atadod a "halandoidnak' sajatmagad....lenne egy kerdesem...Miert dontottel ugy, hogy megosztod mindezt az emberekkel? En a magam reszerol...egyelore ugy allok a blogodhoz...'dubito ergo cogito...." a tobbit te magad is tudod hogyan fojtatodik :)...Ami meg lenyeg regota kutatok vampirok utan...mert erdekel, de nem csak ez..mas is, vilagegyetem, elet, emberiseg..jobban mondva a "nagy titkok"...ami a vampirokat illeti visszamentem tobb szaz evre..ezert gondolom ugy, hogy igencsak "nyitott vampir " vagy...
  Fonixx

  VálaszTörlés
 46. Ó hogy a rémálmok legocsmányabb zugából elővándorolt lápi lidérc keressen értelmet abban a csattanó maszlaggal meg kátrányfüsttől eltelt fejetekben, záptojásszagú kétségben fürösztött lelkivilágú gyermekei szerencsétlen édesanyátoknak!

  És ez kultúrált káromkodás volt, bár kétlem, hogy bármelyikőtök is olvassa még a honlapot, de én most értem csak ide, és az eszem nem akaródzik hinni a szemének. Tudjátok rengeteg mindent mondhatnék, beszélhetnék arról, hogy ti tulajdonképpen csakmég mélyebbre süllyesztitek magatokat morálisan, amitől legszivesebben alapos pofozásban részesítenélek, de tudom, hogy az erőszak nem megoldás. Csak épp veszettül viszketett a tenyerem olvasás közben.
  Az a nagy helyzet, hogy nem minden a társadalom hibája, bár elismerem, mert volt részem benne, hogy az iskolai kiközösítés nem leányálom, és ha attól nektek jó, hogy világfájdalomban fuldokoltok ám legyen. Nem ismerem egyikőtöket sem, szóval erről nem nyilatkoznék, de azt tudom, hogy sikítva futnátok el egy igazi démon elől.
  Jah és az se lesz kellemes, ha majd a démon megkéri az árát a dolgoknak. A természetfeletti nem épp unatkozó libák kezébe való játékszer.

  Kettő: zuhanó repülőgépen és lövészárokban nincs ateista. Nem kívánom egyikőtöknek sem, de jó lenne ha belegondolnátok.

  Három: A szavakkal tényleg lehet teremteni, és van, hogy a folyamat átmegy örvénybe, amiből ha nehezen, de ki lehet kecmeregni, de addig magatok húztuk sötét függönyt magatok elé.
  Sajnállak titeket.
  Én se vagyok jobb, én is emberből vagyok, de rossz látni, mikor valaki önmagától lesz lelki öngyilkos.
  Azonban a legsajnálatosabb sajnálatosság, hogy túl komolyan veszitek magatokat és az ilyenből sohase sül ki jó. Ha legalább kellemesen húzni lehetne az agyatokat, vagy ha egy kicsit nevetnétek, de nem!
  Abba is hagyom, én se leszek hittérítő, de azért imádkozom értetek.

  Apropó Adam: Nálatok hogy működik ez az isten-Sátán dolog, egyáltalán van vallás? Ha már valahol válaszoltál erre a kérdésre akkor bocs, elsiklottam felette.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igazából néha már elgondolkodtam rajta, hogy törlöm a vendégkönyvet, de annyira szórakoztató, hogy nincs hozzá lelkem. xD Köszi, hogy most már te is színesítetted a tartalmát.

   Ööö... Mit is írhatnék neked. Így kapásból nem sok ötletem van, de megpróbálok összehozni valamit, ha már voltál olyan drága, hogy írogattál még egyszer azok után, hogy az első komment elveszett az éterben. Pedig az eredeti verzióra is kíváncsi lettem volna.

   "Jah és az se lesz kellemes, ha majd a démon megkéri az árát a dolgoknak. A természetfeletti nem épp unatkozó libák kezébe való játékszer."
   Jól szóltál! ;) Szerencsére nagyon sok unatkozó liba van, és elkényelmesedtek ebbe a csudijó modern világban. De persze ennek én csak örülök. Amúgy is messze van még az a világuralom. xD

   (És utálom, hogy életem szerelme képtelen kiírni a nevét, amikor ide írogat, mert annyi Névtelen bejegyzés van, hogy az nem igaz. Pedig osztotta az észt rendesen. Szóval Névtelen életem szerelmének igaza van, bár már fogalmam sincs mit írt, de akkor is imádom, feltétel nélkül, mindig.)

   Törlés
  2. Ja, és a kérdésedre meg pont nem válaszoltam. Asszem írtam már róla valahol, de most lusta vagyok előkotorni a mélyről. Ez a téma egy regény formájában lesz egyszer (mikor Lia, mikor???) kifejtve, de ott aztán bőven, minden csoda izgalmas mitológiával. Csak győzzétek kivárni. Talán azért még megélitek.
   És természetesen én vagyok az egyeduralkodó isten-sátán egy személyben. Legalábbis jó érzés így gondolni. xD

   Törlés
 47. Én csak azt az egyet nem értem, hogy miért keresgetik az emberek még mindig az "igazságot", ahelyett, h kreálnának maguknak egyet..:? Úgyértem... arra is rámegy a fél életed, h egy nagyjából működőképes rendszert összehozz, ami szerint élhesz, de nem, neeeem, ő nekiáll, és több tíz-száz-ezer éves, többmillió ember elméje álltal bővített világképben kergeti Az Igazat, és nem bíra felfogni, hogy OLYAN NINCS!!!XD de ha lenne is, legyünk realisták, csak egy... hangyányit... Mennyi esélyed van egyáltalán feltérképezni, nemhogy még kiismerni, pláne nem használni egy ennyire komplex világot...? És ne gyertek nekem itt az "előző élet"-elmélettel, meg hogy "valójában tudod, csak elő kell hívni", mert előhívni bármit is a tudatalattidból legalább akkora meló, mint kitalálni! Már persze ha van egyáltalán különbség a kettő közt...

  ui: Kösz, szórakoztató volt visszaolvasni:D
  ui2: Dame, mi van a kislánnyal...?

  VálaszTörlés
 48. Nos, latom Adam szereted ha nevvel jelentkezik be nalad valaki. Hat tessek, itt vagyok. Fonix a nevem es azert vagyok itt, mert kivancsi vagyok erre az oldalra. Es arra a vilagra amelyben elsz. Mindenkinek van egy vilaga..ebben igazad van..nekem is van, masnak is, csak az nem mindegy mennyire realis a vilag amelyben elunk. Kedves Eva Reyklani igazat adok neked abban, hogy nagyon sokan visitva rohannanak egy valodi demon kedves tarsasaga elol es sokaknak csak a szaja habzik...de fogalma sincs, hisz nem is lehet fogalma arrol, hogy valojaban milyen lehet egy ilyen lennyel szemtol szemben allni. Es amikor fogalma is lesz ra nehanynak, noshat az sem tart igazan sokaig...
  Es ujra Adam....hogy egyeduralkodo lennel vagy sem....lenyegtelen, mert mar igyis uralkodsz nehany emberpalantan ;)..de te ezt jobban tudod mint en. Ami meg az Isten-satan temat illeti, mi...egyszeru halandok, kedves Eva Reyklani, sosem lehetunk biztosak semmiben, mert nincs hatalmunk megtudni a valosagot..Istenrol is csupan feltetelezesek vannak es termeszetesen ott van a hit...(ami valljuk be nem mindig jo) es a satanrol szinten, "egyiket" sem latta senki...tudtommal. Ezert is ockodom eme tema boncolgatastol, mert nekunk homo sapiens sapienseknek, bizony az orok ketelkedes es bizonytalansag adatott meg, es okkal :)...de azert jo latni, hogy hasznaljak sokan az eszuket, hisz vegulis azert kaptuk.

  VálaszTörlés
 49. Nem is a hittel, vagy nem hittel van a bajom nekem sem, hanem ha ezt túlzásba viszik és kerek perec kijelentik, hogy ez márpedig így van. Attól, hogy nekem volt néhány hmm...élményem, attól én sem kezdem verni az asztalt, hogy ez az igazság.
  Mert ez csak az én igazságom, egy nézőpont, abból a sok milliárd nézőpontból, ami a valóságot alkotja.
  Ám Istennek léteznie kell, abból az egyszerű, józan paraszti elgondolásból fogva, hogyha leszórsz egy rakat építőkocka elemet, azokból nem lesz semmi, hacsak el nem kezded te magad megépíteni. A véletlen, na az nem létezik igazán, csak egy olyan történés, aminek nem látjuk a hatását. Pillangóeffektus, egen, csak épp néha jó lenne azt a pillangót lecsapni :)
  És mivel létezik teremtő erő, létezik pusztító erő, mert a természet egyensúlyra törekszik. Az emberben is benne van, sőt talán egy kicsivel több is, a szabad akarat, de legalábbis a választás lehetősége. És ehhez kaptuk, szintén okkal, a kételkedést, meg a bizonytalanságot, meg a hitet és a reményt.
  Tulajdonképpen ez az egész egy nagy katyvasz, amit csak még jobban összezavarnak. De ahogy a Nevem Senki című film bölcsessége mondja: "Nem biztos, hogy rosszat akar, aki a fejedre szarik. És nem biztos, hogy jót akar, aki kihúz a szarból. Viszont aki nyakig ül a szarban, az jobb, ha befogja a száját."

  VálaszTörlés
 50. Remélem tetszeni fog :3 Még csak most indult. :
  http://toszodamigirimigiri.blogspot.hu

  VálaszTörlés
 51. Sziasztok! Új vagyok az oldalon, és nagyon érdekel minden ami itt van :) Adam , azt írtad valamelyik bejegyzésedben, hogy biztosra veszed, hogy nincsenek vámpírok a Földön . Nos, kicsit keresgéltem az interneten és találtam olyan állításokat , hogy híres amerikai színészek lehetséges ,hogy vámpírok , mint például Keanu Reeves, aki 20 éve nem akar öregedni :D és van egy festmény egy több száz éve élt színészről ,aki teljesen hasonlít Reeves-re ..... Szerinted lehetséges,hogy ő valóban vámpír lenne?? :)

  VálaszTörlés
 52. Szerintem drága Adam te csak egy kitalált személy vagy vagy csak szimplán skrizofén.Vámpírok mmhh én úgy vagyok ezzel,hogy hiszem ha látom bár igaz biztos seggre esnék,ha találkoznék egyel is ami nem valószínű.
  Na mindegy is a novellák jók szeretem olvasni őket beleférnek az amúgy is unalmas életembe.
  Egy unatkozó 30 -as .

  VálaszTörlés
 53. Olvassátok el :) https://www.facebook.com/Amy.White.Vampire

  VálaszTörlés
 54. Te vagy az első aki leírta mindazt a vámpírokról amit én eddig átéltem. Meglepett a publikálás kemény dolog elvégre egy történetnek mindig van alapja. Csak Liát nem értem, ha őt irányítod végtére is érintkezned kellett vele. Na mindegy. Kérdeznék valamit. Mit jelent a fehér boriték vörös pecséttel lezárva. Soha nem nyitottam fel ezért kérdezem.

  VálaszTörlés
 55. Hali Adam!Nagyon tetszik a blogod desingje,különösen a főoldalon az a képes-szöveges diavetítéses valami.Azt rendesen a diavetítővel vagy mivel csináltad?Esetleg elmagyarázod emailben vagy itt,vagy elküldöd a HTML kódot,ha szépen megkérlek? :)

  VálaszTörlés
 56. Ha valójában az vagy, kinek mondod magad. Tudnod kell hogy, ÉN ki vagyok. IDIÓTA.

  VálaszTörlés
 57. A blogon lévő sztorik nem rosszak ...viszont annyi itt a hülye mint égen a csillag...VÁMPÍROK NEM LÉTEZNEK!!!Vérfarkasok,mumusok,lidércek,szörnyek is csak az emberek gyermeteg agyszüleményei!....Minden ami a blogon olvasható fantazmagória,mese habbal az egész!Meg ez a másik világ és ,hogy onnan csak úgy átjárkálnak,a homoszexualitás és a perverzió még csak a jéghegy teteje.Meg ez a világuralom marhaság...Ami itt alapjában megkérdőjelezhető az Adam ,vagyis magyarul Ádám létezése!..Lehet létezik,lehet ,hogy
  nem...Részemről az egész kamu!Valószínűleg csak a kis csaj(hölgyemény) találta ki ,hogy illető egy igazi vámpír.Így többen is olvassák az irományait tekintve ,hogy a vámpír hisztéria most éli virágkorát és többen is olvassák mint más hasonló blogot..Nem mondom ügyes stratégia..Persze ha szereti valaki ,hogy mint olvasót hülyének nézik....

  VálaszTörlés
 58. UI.:További jó utat a tébolyföldére!És üdvözletemet küldöm a Zizifarm lakóinak is:)

  VálaszTörlés
 59. Kérlek egyszer rendezzétek sorba a dolgokat és adjátok ki a belőle készült könyvet! :)

  VálaszTörlés
 60. Kedves Névtelen.
  Az ember azért olvas ilyet, hogy beleélje magát, részesévé váljon egy másmilyen világnak, amit egy nagyszerű képzelőerővel bíró személy megalkotott és jól érezze közben magát.
  Amikor úgy kommentelek, mintha ez lenne az egyetlen valóság, akkor az olyan, mintha a cinkosa lennék a karaktereknek, mintha valami apró kis közös titkunk lenne.
  Nem ér elrontani ezt a játékot!
  Ha picit jobban utána néztél volna, akkor látnád, hogy a "kis csaj" soha sem tagadta, hogy a karakterek randalíroznak az elméjében. Ami egy kreatív ember esetén rendben is van :)
  Lia, amikor először olvastam tőled, elragadott a világod, magába rántott és sokáig nem akart elengedni.
  Pont akkor találtam magam szemben Adammel és a történeteivel, amikor épp szükségem volt rá, hogy az életemet megnézzem más oldalról is, persze ezt addig nem tudtam.
  Csak így szimplán: Köszönet érte!
  Bátorítanálak: Csak így tovább. Egy rajongód már biztosan van :)

  VálaszTörlés

Wattpad