7

Mindenki rinyál körülöttem,

Posted in
... úgyhogy én is! Mert miért ne?
Ugyebár rajtam kívül mindenki jó, mindenki szent, senki sem akar senkinek rosszat, mindenki csak boldog akar lenni, és "Adam ne legyél szemét, és Adam csak ebben meg abban segíts, és akkor TÉNYLEG csinálok ezt, meg csinálok azt".
Aha.
Oké, persze, továbbra is minden egyes másodpercét imádom, és élvezem annak, hogy csak egy elkárhozott lélek vagyok a világotokban, de azért kétségtelenül vannak pillanatok amikor odahaza ilyen esetben minimum öt hozzátartozót kinyírnék fejenként.
Én csak annyit kértem, hogy ugyan már hadd találkozzak azzal, akit igazán szeretek. Jó, a kérés részével lehet vitatkozni, mert valójában már inkább kész tények elé állítottam a szóban forgó személyt. Legyen Lia. Tök mindegy. Mármint értelem szerűen nem őt szeretem, hanem Gizit. Ki mást? Vannak jelöltek, de ez most lényegtelen.

Csak azt nem értem, miért Raven a magányos, kitaszított szerelmes hős! Azt az indokot még esetleg elfogadom, hogy jajj mert olyan cuki kis bánatos feje van, de azt meg úgyis betöröm (betörtem...) megint egy kalapáccsal.
Revnek lehet megállás nélkül szerelmi bánata (adott esetben irántam), de arra mindenki csak legyint, hogy én éppenséggel akkor vagyok a legboldogabb, ha végre megölelhetem azt a nőt, akit imádok.
Rev bezzeg, aki tegnap előtt csak parádézott, és legnagyobb gondja az volt, hogy szeretne egy bandát alapítani, és megint dalszövegeket írni, és hadd szívjon már el egy cigit! Végig pofázta amíg én szerettem volna egyetlen szerelmem szépségében gyönyörködni. Ezért persze meg is kapta utána Rev a magáét, hogy ha nem lenne vámpír, soha többé nem tudna járni... Igazából jól esett. Végre produkált valami kis ellenkezés-féleséget is.
És nem elég, hogy a szerelmemmel nem lehettem úgy, ahogy akartam, Ghoulnak még csak a közelébe sem engedtek. Vajon miért? Hahaha. Költői kérdés volt.
Nem engedtek... El tudjátok képzelni, ez milyen fantasztikus érzés? "Nem engedve lenni." Imádom. Persze nem a következményét, meg ilyesmiket, de esküszöm lelem valami perverz élvezetem abban, hogy meg vagyok kötve. Azt se tudom már hány ezer éve nem volt ilyen. Ha ezt tudom, kóbor lélek leszek, és sosem szerzek emberi testet. Na persze ez most csak ilyen átmeneti lelkesedés. Otthon szeretem én ha csettintésre mennek a dolgok.

Revet meg nagyon szétkúrom a megmentési mániája miatt.
Két idióta... Aztán véletlenül nem vettek észre egy villamost a nagy zaklatottságban. Milyen érdekes. Na senkinek sem lett nagy (testi) baja, úgyhogy igazán nem kéne szenvedni.
Én is befejeztem.

7 megjegyzés:

  1. Ez egy picit tényleg úgy jött le mintha most Te hisztiznél :)
    De igazad van... Én nem tudom mások mit mondanak neked a dolgaiddal kapcsolatban, bár emberek közt is úgy van hogy ha a másikat meg akarjuk változtatni abból nem sok jó jön le... Számodra ennyire követelőzőek lennénk a személyiségeddel kapcsolatba..?
    A Ravenes részről ne is beszéljünk... ilyen téren az én ízlésvilágom kifújt ott ahol az Alkonyat elkezdődött meg a társai ahol csöpögnek a sok nyáltól és a mesétől, szerelemtől...

    Már vártam hogy végre olvashassam a te írásod is.. és halkan megjegyezném, én bízom benne hogy szerzel egy testet magadnak és nem tántorítanak vissza az emberek ettől a világtól...

    VálaszTörlés
  2. Szóval egy pocsék nap :(
    Mindenkinek jár, hogy dühös, vagy 'hisztis' legyen. Én már csak tudom :D Csak azt nem lenne jó elfelejteni, hogy ne söpörj el mindenkit, mint a hurrikán közben, mert még szükséged lehet a segítségre. Amit leírtál, abból nem igazán vettem ki, hogy pontosan mi történt, de gondolom ennyi tartozik ide( a lényeg azért leesett :)). A villamos viszont egy kicsit nem erős bünti? :) (már amennyiben jól értelmeztem).
    (Ghoulnak?)

    VálaszTörlés
  3. "Ez egy picit tényleg úgy jött le mintha most Te hisztiznél :)"
    Hát, egyszer igazán rám is rám törhet. Raven annyit hisztériázik a nyakamon, hogy kedvet kaptam tőle. Azért nem fogok rászokni. ;)

    "Számodra ennyire követelőzőek lennénk a személyiségeddel kapcsolatba..?"
    Ezt nem tudom mivel kapcsolatban érted, de én úgy értettem, hogy ha van valami megoldásra váró feladat, amire mondjuk Liának kéne egy kis földöntúli segítség, arra jó vagyok, de tetves néhány órát nem képesek engem Gizivel hagyni. Még csak nem is kettesben, csak hogy egyáltalán vele legyek.

    "A Ravenes részről ne is beszéljünk... ilyen téren az én ízlésvilágom kifújt ott ahol az Alkonyat elkezdődött meg a társai ahol csöpögnek a sok nyáltól és a mesétől, szerelemtől..."
    Ennek szívből örülök! :D

    " és halkan megjegyezném, én bízom benne hogy szerzel egy testet magadnak és nem tántorítanak vissza az emberek ettől a világtól..."
    Én is bízom benne drágám! ;)

    VálaszTörlés
  4. Ó, Aysha, látom közben te is írtál! :D

    "Csak azt nem lenne jó elfelejteni, hogy ne söpörj el mindenkit, mint a hurrikán közben, mert még szükséged lehet a segítségre."
    Na igen... Emiatt van még akkora szerencséje minden kedves résztvevőnek, hogy élnek. :D

    "Amit leírtál, abból nem igazán vettem ki, hogy pontosan mi történt, de gondolom ennyi tartozik ide( a lényeg azért leesett :))"
    A lényeg az, hogy brutális és embertelen módon elszakítottak életem szerelmétől! :( Szip-szip.

    "A villamos viszont egy kicsit nem erős bünti? :)"
    Túlélte, úgyhogy nem. :D

    "(Ghoulnak?)"
    Á, Ghoul csak nagyon, nagyon távoli résztvevője volt a dolognak. Sajnos.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Valójában ghoul végig ott volt csak szart ránk mert újabban öt is csak egy dolog érdekli.
      MISI
      Na jó nem csak ez de messze ez a legfontosabb.

      Törlés
  5. Na örülök ha így egyet értünk és igen jól értetted a kérdésemet :)

    VálaszTörlés
  6. Ez a Misi gyerek... Látom kell.

    VálaszTörlés

Wattpad