2

29/26.nap: Mik azok az apró dolgok amitől zavarban érzed magad?

Posted in
Újabb, rettentően érdekfeszítő téma. Viszont mindjárt vége a kihívásnak. Igaz, ezt egy kicsit sajnálom is, mert tetszik ez a rendszer, hogy van egy adott téma, amiről megpróbálhatok pofázni még akkor is, ha különösebben nem érdekel a dolog. Tudom, tudom, rengeteg dolog lenne, amiről írhatnék, többek közt a fantasztikus kis világomról, de lássuk be, az nagyobb meló. Én meg alkalmanként hajlamos vagyok a lustaságra. Mondjuk ez csak emberi szemmel mérve lustaság, nálunk az se nagy dolog, hogyha egy vámpír hónapokig csak egy helyben ül...
Amúgy is van most egy másik projektem. A True Blood-hoz köthető, hogy rohadnának meg mindnyájan. De hátha sikerül egy kis előrelépés a világutazás ügyében. Majd meglátjuk. Elképzelhető, hogy teljesen be fogok csavarodni, de azt hiszem ez nem sokat nyom a latba. Mostanában úgyis sokat elmélkedek magától a létezésről, de ebbe most nem kezdek el belemászni, mert semmi köze az adott témához.

Mik azok az apró dolgok amitől zavarban érzem magam... Viccelsz? Az ég világon semmitől nem érzem magam zavarban, nemhogy "apró dologtól" .
Aki engem zavarba tud hozni, annak odaadom... a fele királyságom, vagy mit tudom én! Nem mintha lenne igazi királyságom, de komolyan, aki zavarba tud hozni engem, az már csodát tenni is képes, tehát minden tiszteletem az övé!
Jó, persze, ez így egy kicsit sántít, mert ha akarom, akkor zavarba lehet hozni, játszhatom én a pirulós jófiút, igazán nem esik annyira nehezemre, mint azt néhányan gondolnák, de attól még zavarban ÉREZNI magam szerintem sosem fogom. Emberként sem voltam az a zavar bajövős típus.

Az már más téma, hogy én mennyire szeretem az áldozataimat zavarba hozni. Ó, az ám az igazi móka! Amikor már lángol a fejük... Mindig olyan édesek. Ha zavarban vannak, még sebezhetőek, mint egyébként. Az intim pillanatban zavarba hozást pedig még inkább élvezem. Mondjuk talán az a legkönnyebb. Meztelenül az emberek annyira... mi is az a szó... a sebezhetőket már egyszer használtam.
Tudjátok milyen nehéz rendes segítség nélkül fogalmazni? Nem olyan könnyű néha ez a magyar.
Berágott rám a drágaságom. A kis segítőm, vagy mi a franc. Bár aligha nevezhetem segítőnek, inkább valami állandóan rinyáló kis... izé.
Pedig igazán nem tettem semmi rosszat! De tényleg! Nem értem miért olyan nehéz feldolgozni, hogy a szerelem minden áldozatot megér. Emberek. Túlérzékenyek. Hümm, a túlérzékeny is egy jó szó.

2 megjegyzés:

  1. Amikor Gerardot először letámadtad, ott mintha lett volna egy kis zavar, bár lehet, hogy én értelmezem félre.

    VálaszTörlés
  2. "ha akarom, akkor zavarba lehet hozni, játszhatom én a pirulós jófiút, igazán nem esik annyira nehezemre, mint azt néhányan gondolnák, de attól még zavarban ÉREZNI magam szerintem sosem fogom."

    Nem értelmezted félre. Volt ott zavar... ;)

    VálaszTörlés

Wattpad