19

True Blood fanfiction

Posted in , , ,
Akit érdekelt a kalandom a "kis" szöszi vikinggel, az itt máris elolvashatja a Fangtasia című művet, de akár le is tölthető.
Remélem aki kíváncsi, annak működik a link, és nem él olyan elveszett világban, hogy nincs pdf olvasója. 
Ha mégsem tetszik a rendszer, netán valami gond akadt, akkor szóljatok nyugodtan!

Ja, hogy legyen valami figyelmeztetés szerűség: csúnya beszéd, erőszak, 18 éven aluliaknak nem ajánlott, buzulás (szép szóval kifejezve homoerotika) ezerrel, úgyhogy nesztek! 

 Na, szövegelek nektek még e mellé egy kis bevezetést.
Abban már biztos vagyok, hogy túladagoltam magam True Blood-dal, és annyit hangoztattam már, hogy nekem KELL Eric Northman, hogy gondoltam meg is szerzem. Őszintén szólva Pris volt a felbujtó, szokás szerint. Néha annyira nem értem Prist, neki tudnak a legjobb ehhez hasonló elmebeteg ötletei lenni, és ahelyett, hogy kihasználná őket, inkább mindig rám tukmálja, legyen szó bármiről. Ugyan ezt ő is megcsinálhatta volna, de nem, őt az boldogítja, ha én megyek.Hát tessék!

Igen. Fanfic. Megint. Bánni fogom, de megtettem (megjegyzem, egyedül!). Azt hiszem leginkább azért, mert nagyon elegem volt már Ravenből, meg Kisdögön kívül mindenki másból, és... kellett egy kis újszerű szórakozás.
Nagyon mókás érzés saját magamról mesélni valamit úgy, hogy átéltem, de nem vagyok benne biztos, hogy valóságos volt. Nem tudom, mennyire szoktátok értékelni az ilyen megnyilvánulásaimat, de bocs, ez egy blog, úgyhogy kiadom magamból.
Azért volt számomra nagyon különleges ez a kis kaland, mert "külső behatás nélkül" mentem oda, ahova. Nagyjából úgy, mint hozzátok. Csak saját testtel. De nem tudom, hogy csináltam. Mármint tudom, hogy csináltam, nem vagyok hülye, de... oké, mégis hülye vagyok, mert egyszerűen fogalmam sincs hogy működik, mert nem érzem a különbséget a világok között. Ó, je, nagy fába vágtam a fejszém most ezzel a bejegyzéssel, mert egy épkézláb mondatot nem tudok megszülni arról, amit érzek.
Fanfiction. Fantázia történet oké, oké, de ha egyszer jómagam is egy ilyen "fantázia lénynek" számítok, akkor mi van? Egyelőre nagyon tetszik ez a bizonytalanság. Ti viszont ne is foglalkozzatok vele! Olvassátok nyugodt szívvel, mint bármi mást, amíg én a létezés nagy kérdéseiről filozofálgatok! ;)

Ja, és írhatnátok róla valamit. Tetszett, nem tetszett, ilyesmik. Különösebben nem fog meghatni, de azért érdekelne.
Csók!

19 megjegyzés:

  1. Hmm...ha már elolvastam, gondoltam írok. Talán, csak a drága szőkeség miatt, de tetszett. Finomodsz 'Dame' :)Bár úgy látom, végleg lemondhatok egy hetero történetről :)

    VálaszTörlés
  2. örülök, hogy tetszett! bár annak annyira nem, ha csak a szőkeség miatt ;p Dame... ez most ennyire rajtam fog ragadni? remek xD
    heteró sztorit meg ígérem kapsz egyszer, csak egyszerűen nőkkel jóval kevesebb ilyen kis kalandom volt. hosszú szerelmes regényekbe meg nincs lelkierőm belekezdeni... pedig abból azért akad írni való.

    VálaszTörlés
  3. Nem csak a szőkeség miatt, de azt azért be kell ismerni, hogy az eddigiekben valahogy több volt a szenvedély.
    'hosszú szerelmes regényekbe meg nincs lelkierőm belekezdeni' - ez nagy kár, mert mit nem adnék érte, hogy egy 'Adam féle' szerelmes regényt olvassak.:D
    A 'Dame' meg csak a sztori miatt :D (igaz a démon egyfajta becézésének is felfoghatnád)

    VálaszTörlés
  4. Na igen, ez inkább egy "tudományos kísérlet" volt részemről, mint szenvedélyes sztori. Annyira azért nem nagy szám Eric, hogy kapásból beleszeressek, ráadásul a szívem másé... :P

    Volt "néhány" évem Gerard után egy csinos vámpír csajjal. Szerettem azokat az időket, nagyon is... Azt hiszem ha írnék, arról írnék. Da majd még kiderül. :D

    VálaszTörlés
  5. Jó estét! Néhány helyen gondolkoztam,abbahagyjam-e,de végül annyira izgalmasnak ígérkezett,h ha így,ha úgy,de végig olvastam.:) Mit ne mondjak,van benne emészteni való a számomra,de érdekes,az biztos. Jó lett!

    VálaszTörlés
  6. ó, köszönöm szépen! :D érdekelne, melyik részeknél akartad abbahagyni ;) elképzelhető, hogy randalírozok még felejük...

    VálaszTörlés
  7. Hehe.:D Mondjuk minden alkalommal,mikor "egymásnak esetek",és a csaj agóniája után is be kellett nyomnom egy kis zenét.^^" Vizuális alkat vagyok.XD De a kíváncsiság annyira nagy volt,h végig kellett olvasnom,és bár nem bántam meg,a végén azért jól esett nagy levegőt venni.XD^^

    VálaszTörlés
  8. Na, de akkor legalább úgy ahogy bírod a "gyűrődést". :D Helyes!
    Azt garantálom, hogy a későbbiekben ennél csak "rosszabb" lesz! ;) Egyszer kerüljek szembe Sookie-val abból nem lesz köszönet...

    VálaszTörlés
  9. Úgy ahogy,bizonyos keretek között.XD Valahogy gondoltam.^^" Ennyire már"ismerlek".:P Akkor ez esetben lelkileg még fejlesztem magam addig,mert tudom,h úgysem fogom kibírni,h ne olvassam el.XD De tudom,h ugyanígy érdemes lesz olvasni,mint a többit.:)

    VálaszTörlés
  10. Ó, köszönöm a bizalmat, tényleg jól esik! Igyekszem! ;) Nem garantálok előre semmit, hogy mikor lesz belőle valami, úgyhogy jó kis "lelki fejlesztést" addig is! :D

    VálaszTörlés
  11. Alap,ebbe érdemes bizalmat fektetni.:) Nem lényeg,én türelmes vagyok,és az időt igyekszem maximálisan kihasználni,és persze akkor is kommentálom majd,addig is hajrá,jó amit csinálsz!;)

    VálaszTörlés
  12. Eeeeezt imádtam! Bár fura volt az elején, hogy Eric passzív lenne, de aztán egyértelművé vált, mi a szitu. :) Arra kíváncsi lennék, mi történt a Merlott'sban aznap este még. :) Kifejezetten tetszik, hogy másképp állsz a vámpírokhoz, mint az emberekhez. Sokkal... hogy is mondjam. Nekem élvezetesebb olvasni, mint mikor a másik kifejezetten szenved csak az események alatt. :) Ez nem kritika, félre ne érts. :) Jaj egy aprócska megjegyzés: Godricot szádra ne vedd!!!! :) Bocsi, de nekem is ő a szívem csücske.

    VálaszTörlés
  13. Ó szia Lovless! Lia olyan keveset hagy veled beszélgetni, úgyhogy örülök, hogy jársz erre is! :D

    "Arra kíváncsi lennék, mi történt a Merlott'sban aznap este még. :)"
    Történt egy s más, hát még utána! Jajj én drága Russom... Csak valakinek (khmmm Lia...) le is kéne írnia a történeteket. Remélem a 6. évad elég motiváló lesz.

    " Jaj egy aprócska megjegyzés: Godricot szádra ne vedd!!!! :) "
    Pedig a számra szándékozom ám venni, ami azt illet, pont miattad. ;)

    VálaszTörlés
  14. (Mivel az előbbi bejegyzésem sikeresen töröltem - halvány gőzöm sincs róla, hogy hogyan - ezért nekifutok még egyszer.)

    Szóval, kedves Adam!

    Én is örülök, hogy veled is van szerencsém kommunikálni. Izgatottan és irigykedve olvasom az újabbnál újabb kalandjaidat. Bár, ha lehet egy megjegyzésem, G-t igazán megsürgethetnéd már, alig tudok várni az újabb részekre. :)

    Remélem a 6. évad téged is és Liát is... khmmm... lázba hoz. :) Engem már meg is ihletett. Eric mikor megharapja Willat, az egyszerűen nyálasan szexi. Imádom. Szándékozom belőle majd egy rövi szösszenetet is összehozni.

    Jóóójóóó... most, hogy belegondolok, a Jason/Warlow párossal is tudnék mit kezdeni. Mondd, hogy te is!!! És nem szegény kis Godricot rontod meg... Bár ha már felbújtó voltam, szeretném majd olvasni. ;)

    VálaszTörlés
  15. Nem te törölted ki, valamiért spam mappába tette a blog. Nemtom miért... Na mindegy. Így legalább a kommented mindkét verzióját olvastam. :D

    "Bár, ha lehet egy megjegyzésem, G-t igazán megsürgethetnéd már, alig tudok várni az újabb részekre. :)"
    Én igyekszem igazán. Szerintem most neki is állok baszo... izé noszogatni egy kicsit.

    " Engem már meg is ihletett. Eric mikor megharapja Willat, az egyszerűen nyálasan szexi. Imádom. Szándékozom belőle majd egy rövi szösszenetet is összehozni."
    Oh... Az vagy a 4. részben volt, amit még nem láttam (khmmm Lia...), vagy engem nem hozott lázba, és már elfelejtettem. Gondolom, inkább az előbbi.

    "Jóóójóóó... most, hogy belegondolok, a Jason/Warlow párossal is tudnék mit kezdeni. Mondd, hogy te is!!!"
    A rohadt életbe, le vagyok maradva egy lépéssel!

    "És nem szegény kis Godricot rontod meg... Bár ha már felbújtó voltam, szeretném majd olvasni. ;)"
    Ja nem, Gondric olyan szinten nem fog meg, hogy megdugni nem akarom. Csak leírnám, hogy miért seggfej. Majd talán egyszer, egyelőre nincs sok kedvem. Sztorit a Russell-lel töltött kis kalandomról akarok írni.

    VálaszTörlés
  16. Jaj, bocs a spoilerért... :/ Sürgesd Liát, szerintem eddig remek az évad. :)))

    VálaszTörlés
  17. No problem, olvasás/filmek terén úgyis a "fél életem" spoiler. :D A 4. részt időközben megnéztem, most jön le az 5.
    Jasonnel továbbra is tudnék mit kezdeni. Olyan kis ennivaló.

    VálaszTörlés
  18. Ugye hogy az?! És, hogy megragadt azon az ovis szinten. Mehetne a lelki terror. :) *ördögi vigyor és nyeheheheeeee*

    VálaszTörlés
  19. Jajj ne is mondd! És olyan ártatlanul befolyásolható!
    Csak annyi más írnivalója van Liának, hogy elég sokat kell még győzködnöm egy édes kis Jason gyömöszölésért. Milyen hülye szó... De vele azt csinálnám.

    VálaszTörlés

Wattpad