8

29.nap: 4 mód, ahogy el lehet nyerni a szíved

Posted in
Pasinak vagy csajnak? Mert mondjuk amíg egy nő esetében kifejezetten előnyt jelentenek a telt keblek, férfiaknál ezt nem mondanám éppen plusz pontnak. Oké, mivel egyelőre a nálatok lévő vámpír-kultusz miatt jelenleg a nők a célközönség, maradjunk náluk. 
Most pedig elárulom, hogy milyen rendkívül cseles és titokzatos praktikákkal lehet elnyerni az én szívem. 

Néhány órára egy kis vérrel bárki megnyerheti a szívem, ennek annyi a hátulütője, hogy a röpke percek leteltével esetleg én is kézbe veszem az ő szívét. Hasonló a helyzet a kihívó öltözékkel, mert nem nehéz levenni a lábamról egy köldökig dekoltált blúzzal, vagy formás fenéken bugyinak is rövid sorttal, de az ilyen "meglátom és azonnal rávetem magam" dolgok nem szoktak valami sokáig eltartani.
A túlságosan csábító prédával az a bajom, hogy mindig előbb kinyírom, mint hogy elkezdjek ismerkedéssel szórakozni. Ha már úgyis gyakran szóba kerül itt a True Blood, onnan hozom a képen látható Jessicát példaként, hogy ha ő elém toppanna így, akkor aligha kezdene el érdekelni a drága kis lelki világa. Mondjuk neki határozott előnye, hogy vámpír, mert ha ember lenne, nem valószínű, hogy túlélni a "kis kalandunk".
Jessica kifejezetten fogamra való kis vörös. Irigykedem is néha Jasonre.

Néhány hétre, hónapra már "ütős személyiségre" is szükség van, le kell tudnia kötni az illetőnek akár az élettörténetével, akár a világnézetével, vagy igazából bármivel...
Huzamosabb időre is nagyjából ugyan ezek a feltételek, csak legyen még izgalmasabb.Tudom, tudom, sablonszöveg, hogy "legyen érdekes", de tényleg az a lényeg. Hogy mitől érdekes valaki? Nem tudom. Mindenkinél más érdekel. Érdekes lehet az is, hogy valaki teljesen hétköznapi. 
Ja, az ne maradjon ki, hogy az is egy módszer, ha tudtomra adod, hogy létezhetek máshogy is, mint ahogy én azt elképzeltem "odahaza". Bár ezt már Gizi kijátszotta, úgyhogy nem hiszem, hogy másnak összejönne.

Persze a legtutibb mód a szívem elnyerésére, hogyha megküzdünk, és sikerül kitépned a mellkasomból. Akkor ígérem, hogy megtarthatod. Majd szerzek másikat.

Túl egyszerű válaszok lettek? Hát, akkor úgy tűnik, hogy nem olyan nehéz a recept. Igazából az egész attól függ még, hogy éppen halálosan szerelmes vagyok-e valakibe, vagy sem.

Ééééés ezennel a 29 napos kihívás végére értem, juhé, juhé! Hol van a nyereményem? Ja, hogy ezért nem jár semmi. Na mindegy, azért jó kis időtöltés volt úgy ahogy kifejteni az adott témákat. Még lehet, hogy keresek ilyet. Egyébként meg nyugodtan dobhatnátok fel ti is témákat, tőlem jöhet bármilyen hülyeség is! ;)

8 megjegyzés:

  1. Miután elolvastam ezt a mindenre kitérő bejegyzést,akaratlanul is elgondolkodtam.....kíváncsi lennék,h barátokat mi szerint választasz magadnak,milyen benyomás kell,h legyen benned,h azt mondd valakire,h"a barátom".:)Vagy ez csak úgy jön,h akinek megtetszik a stílusa,vagy egy nyelvet beszéltek arra már alapból barátként tekintesz?o.o

    VálaszTörlés
  2. Ó, ez érdekes téma, egyszer már fel is merült "valakivel" ez a barát dolog. Azt hiszem, nem bővelkedem barátokban, mert úgy tudom, a barátokkal nem szokás lefeküdni, mert annak éppen az a lényege, hogy szex nélküli mély kapcsolat, vagy mi. Nekem ilyenem nincs, ugyanis értelmetlennek látom.
    Vagyis van egy olyan személlyel "mély kapcsolatom", akivel még nem feküdtem le, de aligha nevezhetnénk egymást barátoknak.
    Ez most túl kiábrándító lett, mi?

    VálaszTörlés
  3. 29.nap..Adam lehetsz akár vámpír, vagy szociopata, vagy akármi más megszólítást aggatunk rád, ismét kiderült, hogy valahol mégiscsak egy egyszerű férfi is elveszett benned, mert szerintem erre nagyon sok másik hímnemű is ugyanezt a választ adta volna ( persze a szívkitépésen kívül :)) Egyszerűsítve: kaja, szex és, ha egy kicsivel többet akarsz, szórakoztasson is a nő.
    'Hol van a nyereményem?' - Tényleg semmit nem nyertél? :) Mi legalább a sok bugyuta kérdésből megtudhattunk rólad ezt-azt, de gondolom ennek ez volt az értelme :)
    A barátság kérdése.. ez egy picit meglepett. Sejtettem, hogy nem kötsz életre szóló mély kapcsolatokat, de minimum azt a választ vártam volna, hogy 'az egész világot a barátomnak tekintem, mármint aki nem az ellenségem :)' vagy valami ilyesmi.

    VálaszTörlés
  4. Igazából nem,csak valahogy meglepődtem,mivel pont azért nem vetettem fel,"ha neked van ilyen",mert gondoltam persze,h igen.XD De mindenki úgy alakítja,ahogy naki jó.:)

    VálaszTörlés
  5. "Egyszerűsítve: kaja, szex és, ha egy kicsivel többet akarsz, szórakoztasson is a nő."
    Valóban, akárhogy is nézem, ez a lényeg. :D Foglaljon le, bármivel amivel tud.

    " Tényleg semmit nem nyertél? :)"
    Hát, végül is kaptam tőletek néhány reakciót, amit kifejezetten élvezet volt elolvasni! :D

    "Igazából nem,csak valahogy meglepődtem,mivel pont azért nem vetettem fel,"ha neked van ilyen",mert gondoltam persze,h igen.XD"
    Oké, ezen a barátság témán tényleg el lehet filózni. Még a végén erről is írok egy bejegyzést, mert tök érdekes téma.

    "az egész világot a barátomnak tekintem, mármint aki nem az ellenségem :)"
    Aysha, ez a mondat nagyon tetszik, csak az vele a probléma, hogy az ellenség szerzés mindig jobban vonzott, mint a barátok. Egy ellenség ezerszer izgalmasabb, mint akár tíz barát.

    VálaszTörlés
  6. 'Egy ellenség ezerszer izgalmasabb, mint akár tíz barát' - kétségtelen, hogy sokkal szórakoztatóbb, de azért nagyon sok hasznos és kellemes dolgot nyújthat egy barátság.

    VálaszTörlés
  7. Ver a szíved? Aka van pulzusod? Voltál már véradáson? Kóstoltad Priscilla vérét? Ő kóstolta a tied? Kezdtél ki már bokszolóval/vámpírvadásszal/könyvelővel? És olyannal, aki csúnya volt, és nem kívántad?
    Volt már olyan, h megbántál egy dugást???? Ez most nagyon fontos lenne...

    VálaszTörlés
  8. Ver a szíved? - szép lassan
    Aka van pulzusod? - akad
    Voltál már véradáson? - attól függ, mi számít annak... adtam már vért :P
    Kóstoltad Priscilla vérét? - igen
    Ő kóstolta a tied? - igen
    Kezdtél ki már bokszolóval/vámpírvadásszal/könyvelővel? - igen, igen, nemtom lehet, hogy volt könyvelő egy röpke kalandom alatt...
    És olyannal, aki csúnya volt, és nem kívántad? - na ezt a kérdést időbe telt, mire sikerült értelmeznem... ahhoz nagyon nagyon csúnyának, és még inkább hülyének kell lenni, hogy valakit ne kívánjak, ha úgy adódik a dolog. Olyan már volt, hogy valakit elsőre nem kívántam, aztán még is összejött. Olyannal meg nem "tudok kikezdeni", akit egyáltalán, semmilyen formában nem kívánok (még a vérét sem), mert nem áll föl tőle a farkam...

    Volt már olyan, h megbántál egy dugást???? - maximum azt, hogy kihagytam egy dugást... Hogy telt a tegnap estéd? ;)

    VálaszTörlés

Wattpad